misli? helios.....oz, tistega ki je ?e helios kupil......
Tebe jebe kabel po moje, rukaj ga malo pa bo? videl
Je.e se unm ki delajo v Heliosu odkar imajo pla?e v markah.
Ti kar enga rukn.
V nedeljo sem glih en kabl za monitor zamenjal v slu?bi, ker tudi vstrajno rukanje ni ve? pomagalo in ni blo rde?e barve. (za jan?iste ki vsepovsot vidijo rde?o barvo idealno)
The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Je..? avtomatiko. ?e nekdo ni sposoben upravljanja s stikalom lu?i, tak naj ne vozi.
Zanimivo kako se avtomobilska industrija trudi voznike narediti ?imbolj pasivne z raznimi pripomo?ki. Nevem zakaj, a zato da se bo folk la?je dremal za volanom ali zato da bo la?je srfal pa smsal za volanom.
Pod crto, zafurala je sama, nekaj pa tudi Juncker, ker jo je precenil.
Kaj precenil. Ta je pa dobra. Pa saj se je Juncker ni za?elel na mestu podprecednice zaradi njenih sposobnosti. Je bila samo nagrada biv?i premjejki za prodajo na?e lastnine fraportu pa skoraj?njo prodajo doj?e telekomu pa ?e kaj. Pa saj ni Juncker neumen.
Kot sem ?e zapisal, kuhna je bila to da jo je povabil.
Kravjih kup?ij je polpretekla zgodovina Slovenije polna.
Pri vsem tem me moti vsa ta "demokrati?nost" izbora - Slovenijo EU sili v podrejeni polo?aj napram ostalim dr?avam. Namre? zahteva, da mora prav Slovenija ster?i zahtevi po ?enski kvoti. Potem pa ?e to da mora biti ta ?enska liberalka ki se spozna na fotovoltaiko - je ni. Jaz bi v Bruksel zanala? poslal superministra Kahla, pa naj se oni je... z njim!
Ju?ni tok tud s Slo komisarko za energetiko pa no way, prej beli tok. Namre? kar se ti?e parcialnih interesov napram skupnim je EU ene 5x ve?ji gnoj kot je bila Juga.
Ups kak?ne mo?ne besede, a ?e bi bil namesto nje mo?ki bi bil pa cipek al kaj podobnega?
Sicer je delovnih mest ?ivilj vse manj, ampak so. Nebi se dalo kaj tazga re?i za obramboslovje. Itak je pa vsakemu jasno da je pri nas ve?ina tistih ljudi politikov (ne glede na farbo), ki niso za nobeno drugo rabo.
Javni sektor ni finan?no nevzdr?en zaradi tam zaposlenih ljudi, pa? pa zaradi politikov ki so v zadnjih dveh desetletjih dr?avo spravil na kolena. Vse politi?ne opcije so se trudile javnost basat, da so za finan?no nevzdr?nost krivi zaposleni, ena od politi?nih opcij je pri tem ?e posebej prednja?ila.
V?eraj na Menini krasno vreme in krasen ambient - drevesa ?e za?enjajo dobivat jesenske modne barve. Na?a dru?inska odprava je bila na koncu kar utrujena, je mali od utrujenosti ene dvakrat poljubil cesto ko se je s poganjal?kom peljal s planine.
Po vsem kar sem sli?al kaj se je dogajalo na mestu nesre?e "Saj imava kasko hehe" jima ?elim samo to, da ne bo kdo njim takole usmrtil dru?inskega ?lana in se obna?al do trupla kot, da ga ni.
?e bi se to zgodilo njim, potem bi se ?li pa krvno osvjeto do nevemkaterega rodu.
Ima? prav, na?i aresti so zadnje cajte ?ist preve? toplice ratal. Temle dirka?em bi pa po kon?ani kazni podaril nepovratno ?elezni?ko vozovnico za na jug.
In ?e sem nad katero stvarjo navdu?en, ko se poletje kon?a, sem nad tem, da se situacija iz dneva v dan izbolj?uje (Ok, de?evni dnevi so vedno izjema) do junija naslednje leto, ko se vsa kalvarija spet ponovi.
Jaz sem pa kar vesel po?itnic ker takrat se da vsaj pribli?no normalno priti na ?iht. Sedaj, ko je konec dopustov, se je moja povpre?na jutranja hitrost za na ?iht na relaciji Morav?e - Brnik spustila na "zavidljivih" 36km/h. Moja ?estka ima samo 5 prestav, ampak za tako vo?njo bi bila dost ena manj.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dobr si jih
Povezava za deljenje
Deli na druge strani