Skoči na vsebino
Pojamrajte no malo, ...
Napisano

sva lih zdle iz Lj, sva ble pr njemu,..

je kr par postavk k ga mu?jo,..

- astma,..ma njegov genialen zdravnik ni nikol ukrepu, da bi ga poslou naprej al pa kej,..ker je mel ?e kr neki let nazaj nesre?o in je dobil od udarca tumor na plju?ih,..tko da mu jih 1/3 manjka,..

plus tega, da jemle ene tablete za odvajanje vode,..in seveda bl smo mu govoril, da more velik pit,..bl je on govoru, da nimamo pojma in da on ?e ne bo pil,..in mu je za?ela voda v plu?ih zastajat,..ampak to baje ?e ni kriti?no se bo dal z zdravili "spucat"

-pulz nej bi mel malenkost povi?an

-najhuj?a je pa kri,..baje nekje na ravni vode,..in ?e bi ?e ene 2-3 dni odla?u, da bi res umru,..tko da je zdj na internisti?ni pod kontrolo 24 ur, pa 4 vre?ke krvi bo dobil,..jutr ga bojo pa ?e na oddelk premestil,..tko da ma ?e spet barvo na li?kih in zgleda ?e bol?,..tko da upam da bo ?ez k?n dan ?e doma,..

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

:( Verjetno si,ko si bil majhen hodil okoli otrok in jim razlagal,da bo?i?ek ne obstaja. :P

ma kaj pa ti bluzi?? valda Bo?i?ek obstaja, pa ne ?ir la?nih informacij :(

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

jao bo?e,...ugotavlam, da mam angino,..?e spet,..?e vedno totalno nenaspana,..mislm da sm ob 2h zjutri ?e sli?ala uro k je odbila na cerkvenmu zvoniku,..sploh ne morm zaspat zadne cajte,.

"must" seznam se sploh no?e dokon?at,..

izpit mam drug tedn,...

poleg tega je pa ata podal izjavo u?er, da bo umru,..dons je pa res ostou u bolnici,.. :(

ja no,..ni lih neki za skakat od veselja tale dana?n dan <_<

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomagajmo ?ivalim!
Napisano

tofu more bit za moj okus dimljen al pa z zeli??i,...no ja,..s sojino omako je tud ql,.. :bravo:

druga? pa,..sojini ko??ki so tud ql,..sm 1x (in edinkrat) kuhala sojin gola?,..in sploh ni blo slabo,..?e upo?tevamo dejstvo, da ga nism ?e nikol kuhala in da rabm na podro?ju te jedi ?e mal (ok velik) praxe :)

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomagajmo ?ivalim!
Napisano

kukr js vem telo potrebuje beljakovine,...niso pa te samo v mesu ampak obstaja tud cel kup drugih ne?ivalskih virov,..od soje, ore?kov, mle?nih izdelkov, beljakovinskih nadomestkov,...

ve?ne teme o tem kaj je zdravo in kaj ni zdravo, dobro/slabo, koristno/?kodljivo ne mislm odpirat,..ker je to izklju?no odlo?itev posameznika in hvala bogu da je tko,...

nisem ne na strani zagrizenih mesojedcev, niti na strani vegetarjancev (najbol zagrizeni in ozko usmerjeni so po mojem mnenju itak vegani,.oz mogo?e sem prehitr tole rekla,..pa? sklepam iz svojih izku?enj z njimi),..vsakmu svoje,..

jem itak da use,..tud iz soje se da spravt skupi zlo u?iten obrok :bravo:

prot krznu sm pa itak ful,..no,..na ?ivih kosmatuhih je ql :) na ?alost mam pa doma eno trmo k se s tem ne strinja :(

@vuk,..kero obliko pa prakticira??

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomagajmo ?ivalim!
Napisano

ja sam ne ubite na tak na?in :( ampak uspavane ne pa kr poknat po glavi, parkrat ob tla vsekat pa.... <_<

@ally: un ma nizko ceno za ko?uh, tisti ko urejajo in ?ivajo nabijejo cena u plafon

poka? mi kravo k jo uspavajo zato da kon?a na tvojem kro?niku :whatever:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Si se kej z le?e?imi ?porti ukvarjala ? :D

po doooooooooolgem ?asu s pivskimi ?porti :D

pa hvala bogu brez hudih posledic nasledn dan :P aka mucek,...je mel pa zato en drug tigra :P

spet bom tepena :ph34r:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Problem
Napisano

?e bi se mal bl fiziki posvetu, pa malo manj na forumu visel in spra?eval take stvari, bi mogo?e pogruntal :ne vem:

Objavljena slika

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BOJ?eve zvezde
Napisano

Ni? bat sine. ;)

:P:hohoho:

sej bi kej napisala,..sam stoji en hud ?tajerc zraven mene in ful grdo gleda :D

ej si me ?e prestra?il da bo? stopil med ?abce...bravo poky :bravo: ostani ?tajerc

sej bo,..sam ?e ne ve :P

Meni v tej temi ni ni? jasno-neki ?apci,pa se nekaj selimo... :ne vem:

men pa ni jasn kaj teb ni jasn :P

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

?uj ti,ni? bat. :hohoho:

EDIT: ja prosm lepo,..midva sva ?ist original Pokollyssa :P

?e dobro da ima luknje v glavi ?e ne bi blo pokya povsot polno :hohoho::hohoho:

?uj ti, nea seri .......kiro glavo si pa mislo??? :P:hohoho:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

pa to je self-moving tepih AKA Lina,..ku?ika ;)

EDIT:bravo Boj?,to sn ?e jaz reko........ :hohoho:

Edit k EDITu: ne nakladi k nisi n? taga rekO :P

EDIt na edit k EDITu:ni? ne nakladam! :P

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.