Skoči na vsebino
MOTO KOTIČEK
Napisano

Jaz osebno imam drugacne izkusnje pa sem mesecno na balkanu. Jebi ga.

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Ja sej ne o cestah o zivljenju ti govorim

Folk je mogoce prijazen da se usedes kit turist in gobcajo...

Vsi vemo da je doli revneje in da so placani po par 100?. Vendar ce njihovo mentaliteto primerjamo z naso arogantno ki sluzi nad 1000? zlahka recem da se niso izgubili socutje tako kot marsikdo tu.

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Kolk pa ima globino profila, ko je nova... verjetno kar nekaj manj kot avtomobilska guma?

Niti ne. Ampak to je mehka silica dual compound. Prav tako je profil globji na straneh kot sredini - skoraj vse gume imajo profilne zareze take da potekajo od sredine na ven. Ni zlebov ali asimetrije kot pri avtih

Moje na katerih ostajam. Prej pa Bridgestone, Michelin pa Metzeler

https://www.pirelli.com/tyres/en-ww/motorcycle/all-tyres/sheet/angel-gt#/description

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

a to gresta obe al sam zadnja, ker omenja? ve?jo te?o, ki navadno pritiska le na zadnje kolo.

Odvisno. Vecinoma gre zadnja prej ampak je pametno menjati obe. Vsaj jaz delam tako. Zadnja je na indikatorju prva pa se ene 2mm do njega.

Obe sta 200?.

Kolega na BMW adventureju pa ima vedno prej prvo ob straneh. Toliko vec je ocitno prenosa teze na prvo in na stran zaradi bokser masine. Nenazadnje tudi 15L vecji tank in ostale ?are

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

To pa ni res, zivljenje na jugu je en sam stres...za popizdit je vse, se na cesti ne mores normalno hodit

Ne govorim o cestah. Ampak o tem da se ljudje se vedno znajo usesti, pogovarjati biti prijazni... Pa tudi na cestah ni bilo nic hudega. Je bila Romunija lani veliko bolj opasna in razsuta

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

A to grejo na motorju tole hitro?

Boss 14.000 je majka. Povprecje je 10k za touring motorje, 6k za sportake. Rata tudi 20.000 ampak res brez kufrov, sopotnikov, avtocest. Prejsnje Metzeler sem menjal po 18000 ampak tale pirelli se neverjetno bokje pelje do zadnjih km. Metzelerka se je 'okvadratila'

Guma je delana da grabi in se trosi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

To?no 11.7 menjal lani gume, in ravno naro?il nove - 14.000km  :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Mototrip za nami. Odlicne ceste, vreme, druzba predvsem pa bolj kot gres juzno bolj se zavedas dati prijazni ljudje se vedno vedo kaj je to zivljenje z manj stresa in zivcnosti!

https://drive.google.com/drive/folders/0B-BcYXk2-zNmcThhSmlZdjRVRFE?usp=sharing

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Word count=1000?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Iceman22landija

post-2637-0-98956500-1499537423_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

pa ste fasal big time vrocino....

upam, da ste se vsaj kopali tam dol?

Na motorju ni panike ves. Piha pa poletna obleka. Voda itak

Ej kje kupim modro-rdece luci?

Tale cesta ob prespanskem je pa majka!

post-2637-0-61004100-1499535393_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Labilandija

post-2637-0-55405400-1499458994_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Hrvatje so Magni ?e dali na voljo parcelo z vsemi papirji.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Ljudje so vsi enaki....le da eni nimajo priloznosti skrivati prihodkov...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano

Kaj uporabljate na morju za navigacijo?

navionics - pla?al, pa se spla?a (ko sem ?e imel ?oln)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Spakiran. So pa Grki ze zacel balkanska posla. Trajekt gre 3.5 ure kasneje z Benetk....kar ze komplicira plane.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

?isto brez veze so iz muhe delali slona. Predvsem britanski tisk in javnost so nenormalno pani?arili.

Ker formula 1 rabi pozornost....in ?e jo dirkanje ne pritegne....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Halo....volitve bojo. Boli jih k kje gre meja...tudi ce bi dobili Split bi jamral Jansa ker mora, tudi ce bi izgubili Novo Gorico bi Cerar rekel da je to dobro ker pac mora.

Ljudi ki zvesto volijo in ti dajejo placo je treba pa? futrat

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ja prav:) Imamo v dru?ini motnje ritma in sem po 10 letih menjala baterijo. Na sre?o do sedaj nucala samo 1x. Jezna pa ker, so mi obljubljali, da se bo lahko operacijo prestavilo za 10 dni pa se ni...

Vibratorju je pa la?je baterijo menjat:)

Pa se ga nuca tudi samo 1x letno?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ja kaj pa delajo s tabo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Bolni?ka namesto ?e pla?anega morja

Naj vas kaka vrocina ali viroza ne ustavi...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Zakaj... a si ?e bil na Vranskem? Ne vem zakaj naj bi tole bilo bolj?e, jaz sem tudi na Vranskem ?el ?ez 120km/h.

Boss tole je v bistvu ze dirkalisce in se ne more primerjati z amszjem. Ja bil sem na amzsju z avtom in mopedom.

Med drugim sem bil tudi na dirkaliscih, na primer motogp Misano ?treki. Je razlika ce ti lahko peljes v ovinkih hitro, imas zelo dolgo ravnino in s tem daljse zavorne poti itd.

Vransko je dober za izvajanje posameznih vaj a je malce omejen ko pride do tega sa bi probal real time situacijo. Takoj ko malo naberes je treba spustiti, zavoji so skorajda vsi 180 ali se vec + hrib in na hribu naklon ceste.

Za vaje je odlicen.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Vceraj Rossi za 0.06 zmaga, de? brez SC itd...cel ?as dirkanje na mm, celo manj saj je blo kar nekaj dotikov.

Taka je bila v?asih tudi f1, pa imajo sedaj supadupa varne avtomobile.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

No, italijan??ina je pa zelo enostaven jezik. ?e zna? povedat "Ma vaffanculo" in "Ma vattelo a pigliare in culo!" potem zna? ?e skoraj eno ?etrtino besed, ki jih Italijani uporabljajo v vsakodnevnih pogovorih, predvsem pa v prometu...

Ne rabis govoriti jezika. Dovolj je da sklenes prste na roki jo obrnas navzgor in gestikuliras

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Velja ce osebo poznas, oz se z njo vsaj dobis pa rece da pride kasneje iskat.

Ravno sem prodajal diske. 2 sta klicala da nujno naj drzim za njiju da prideta zvecer zagotovo. Ja sta ja...

Drugi primer..iskal kolo na bolhi. Klicem in pravi da je rezerviran za gospo so se vse dogovorili. Cez sva dni me klice nazaj da je ni bilo ce me se zanima. Jaz sem kolo ze imel.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.