Saj ?e samo teh kamerc je malo morje. Kaj ?ele druga?ne variante. Problem je le to, da nikoli ne ve? kaj bo? dobil. Zdajle sem zalaufal eno stari in ugotovil, da snema zelo motno. No?e izostriti, le od blizu ?e nekako gre.
0-100 sem pa posnel s fotoaparatom in je cca 7 sekund.
Moj pa za cca 20? ker sem peljal sodelavca z RSom v Medvode. Slu?beno seveda. Poleg tega bom najbr? ?e z junijem dobival eno pla?ino grupo vi?jo pla?o. Ni neki ful razlike ampak nekaj pa je.
Majster saj z amortizerji avto ni NI? ni?ji. Za ni?anje se uporaablja fedre ali pa gewinde/coiloverje v glavnem nastavljivo podvozje. No ali pa hidravlika.
Sem se lotil ?i??enja ?eljusti ker sem sumil, da nekaj ne prime dobro in ugotovim, da zajla za desno ro?no ?e malo raztegnjena. Na?ponati (pa najbr? tudi zamenjati) je pa misija nemogo?e ker je napoto avspuh. Bo treba dat ?e kak?ne flan?ne vmes o?itno.
Zdaj pa prednji konec, ?e se mi bo dalo in bo ?as pa ?e neko malenkost pri ?altkeblu zamenjam.
EDIT: Jebemumater pa ?e ?altkebl, komu se da j****t za brezveze.
Qurac nasledn dan furam ohcet, druga? pa bi pr?u mal renojce po?ekirat.
Saj ?e ne pa na Time attack, ta petek popoldne in do polno?i. Naslednji dan po Renault track dayu je pa na Grobniku spet dirka, mogo?e bom ?el malo "pogledat".
Kot tajnik Renault kluba sem dobil pozitiven odgovor od Red Bull-a glede sponzoriranja Renault kluba. Mislim, da vem kaj se bo pilo naslednji mesec na trackdayu, ki ga organizira klub. Da hostesi ne omenjam.
In ko smo ravno pri trackdayu, ?e koga zanima naj mi sporo?i. Ne bo time attack ampak bolj hobi dirkanje tako, da ni strahu pred norci na progi. Bo pa v petek 17.6 od 12ih do ve?era. In, ?e bo kaj frej se lahko kaj zmenimo. Za pla?ati bo pa 30?, najem ?al ni zastonj.
No tale ne cesta niti ne deluje kot, da bi bila omejitev 50. ?e je ?la 70, 90 mogo?e ?e ve? in je zapeljala na robnik jo je pa itak hitro obrnilo. Sam je pa tole grozno.
In ?e enkrat naj re?ejo, da bo vi?anje kazni zmanj?alo nesre?e. Ve? bo klo?arjev. Ve? policistov na teren, da gledajo kake bedarije folk dela.
EDIT: Kolikor gledam fotke, ?e bi imela tale obvoznica vmes oreng ograjo se tole verjetno ne bi zgodilo.
Ravno zaradi tega pompa sem postal pozoren in kolikor vem sem na dolenjskem kraku videl tabli z omejitvijo 40 km/h. Povsod je tabla 60 zelo lepo vidna, 40 je pa ?e toliko bli?e cestnini, da je ?irina cesti??a taka, da ve?ina ljudi niti ne opazi tablo 10 metrov stran na levo ali desno.
Pri nas ga kljub zgornji pohvali (opral vse tri avte pri hi?i) ni bilo. Avto je vseeno v gara?i ker je ?koda opranega in spoliranega avta, da ga ?e isti dan dobi de?.
Prestavil (in oja?al) polico za TV 4 cm ni?e, da se jo stla?i noter in se obenem odpre omara brez prestavljanja TVja. Posesal sobo, spucal prah (ve?inoma), preoblekel pojstlo, v glavnem soba je kot nova. Matr ?ist s'm gospodinja.
V?eraj gledal Eurovizijo (po parih letih spet ) in je bilo kar nekaj celo poslu?ljivih pesmi. Od torka mi je naprimer ostala v spominu samo od Finska Da Da Dam by Paradise Oskar. V?eraj pa je bilo kar nekaj posre?enih in dobrih nastopov naprimer Dino Merlin je bil dober, un Makedonec s svojo Rusinjo, Estonka je bila dost simpati?na... V glavnem edino I love Belarus mi je malo ?koda, da niso ?li naprej ker mi je komad takoj padel v uho. Aja pa Irski komad in unadva antipati?na dvoj?ka pa res ne razumem oziroma mi ne sede.
Ja za naselje si nastavi? npr. cca. 60 kmh (itak pol ?e neki tolerance itd., pa mal ?tevc la?e)
No na to se pa jaz ne zana?am. Tempomat je stestiran preko GPS in je to?n (vsaj pri meni) je pa hec, da ?tevec pa res ka?e malo ve?. Nastavim tempomat na 52km/h, ?tevec ka?e pa 55 naprimer.
kaka spletna stran al privat to? jst tut neki nucam pa so street legal?
Hmmm, na FB imam modela tako, da ti bom dal njegovo ime. So street legal to ni panike. Za po suhem so ene bolj?ih, (po de?ju in) ?ez lu?e je treba pa po pameti.
Tempomat se mi zdi ok re?itev za radarje v naseljih!
O ja. Ni ga lep?ega pogleda kot videti razo?aranega policaja ko gresta sredi no?i mimo njega dva "?prtna" avta pa oba po omejitvah. Ni logike.
Pri 323C FAJN poglej pragove. Na sliki izgledajo ?rni, v originalu so v barvi avta kar pomeni, da je ?e nekdo rihtal rjo. Vpra?anje pa je, kako. Zapacal in po?trihal v ?rno?
90? komad 195/50 R15. Ampak to je tako, ve?ina teh je kar te?ko dobavljivih. Za R1R sem preklicaril vse ve?je firme in so samo rekli, da jih nimajo in jih ni za dobiti (oziroma bolj natan?no rok dobave: neznan). Tele se mi je usralo, da mi jih je en zrihtal. Druga?e vem kje bi jih kupil ker so dosti specifi?ne gume, jih pomoje nima vsak vulkanizer za navadne avto?ke.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Saj ?e samo teh kamerc je malo morje. Kaj ?ele druga?ne variante. Problem je le to, da nikoli ne ve? kaj bo? dobil. Zdajle sem zalaufal eno stari in ugotovil, da snema zelo motno. No?e izostriti, le od blizu ?e nekako gre.
0-100 sem pa posnel s fotoaparatom in je cca 7 sekund.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani