Skoči na vsebino
Nogomet
Napisano

Zdej loh sam upamo, da bo ena od tistih, na kero smo gorki, da ji to rata, predusm pa da se ta ne imenuje Bayern, no vsaj z mojga vidika je to tko! :ouje::danzoman::P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Ma ja ko 7 golov to pa res ni ?ala, ?e bi blo na kaki va?ki revialni tekmi, bi ?e zastopu, tko pa se jim je zgleda prov use poklopl, pa so pol reve?em pustil, da so ?e oni enga na?utiral! :D:hohoho:

Ampak treba je vedt, da ma usaka ekipa svoje svetle in temne dneve, tko da bomo vidl, kva ?e bo! B)

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

No sej bomo vidl kva bo z Lpulom, k pr fuzbalu - si vidu u?eri kako hitr loh pade 7 golov, se prav n? ni nemogo?e! <_<:D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

No dec to je beseda, ker za ?vaburine pa jz res ne morm navijat, tko da pa? upam na izpad Bajrna! :ouje:

Se prav da znajo bit med 4 oz. v poufinalu kar 3 ANG ekipe! ?zmeden?

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zdrava prehrana, ?port in rekreacija
Napisano

Poki jz tut mislm da zdrav na?in huj?anja ni ko ma? u kuhni prleplen (ala prometni znak), da je znak na kermu so prepovedani ?lani pribora, ampak ?imve? gibanja, ?e npr. namest fjakanja s strojem do vsacga vogala, da gre? mav pe?ake, al pa na bajk itd. :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

A je kdo u?eri gledu MAN utd, k mi sicer niso nevemkva simpati?ni, ampak 7:1 je pa ?e skor rokometni izid! :rispekt::P

Sm pa kr vesev za ?elzi! :ljubezen:

Dans pr?akujm ?e da gre Bajrn pa-pa, in bo morala na nivoju, trenutno bi ?e najraj vidu finale Milan - ?elzi, pa bi se pol odlo?u za koga bi naviju u finalu no najbr? za Milan?ane useen, zdej ko ni ve? Reala! :ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Mah sej ve? zdej je bla vlka no?, pa sm se mogu tut jz obudit! :D

Drga? pa je ?e vedno raubar glavn na sceni, baje so zdej pr njih neke ?irafe ponorele, tko da bi blo fajn da jih gremo en dan mav krotit! :ljubezen::hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

?aki, kako pa da si zdej ?e ti na teko?em glede tega, no pa nima veze, sm se hitr reinkarniru in naprej piv Zlatoro?kota v dobri dru?bi na?ih ?tajrcev prpelanih baj Pokson! :ouje: :mi pijemoo:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.