Skoči na vsebino
Nakup avta pred 2025
Napisano
pred 51 minutami je Boss napisal:

Mal ste me zastrupli in sem šel izračunat kolk bi prišla Octavia RS in Superb 2.0TSI z enakim motorjem kot RS (265KM). Sem res dal samo opremo, ki je smiselna in je Octavia okoli 43k€ Superb pa nekaj čez 47k€. Verjetno z mal pogajalskimi prijemi bi tole upel še za nekaj jurjev znižat. Zanimivo, tko da zdaj so tri opcije v igri.

Ja se zato sm ti dal linke,..prjatu ma superba RS ga je kupil rabljenega z 10.000km,.. zdej lepo že ene 2 leti šopa kilometre kot nevem kaj,.. menjan en senzor in garancijsko meglenka, ker se je nabiral kondenc,..avto se lepo pelje, edin pač notranjost ni nevem kakšen luksus (aja pa dizlac je)

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup avta pred 2025
Napisano
pred 3 minutami je Bini napisal:

Kitajca noče... 😁😉

aja sej res pozabu,..no ga bom pa zato jaz v prihodnjosti vzel al pa škodilaka,..sam da ne bom pol v jamralniku pisal kaj preveč 😛

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )
Napisano (urejeno)
pred 9 urami je Boss napisal:

Čist verjamem, sam Španija mi je čist predaleč.

Se strinjam,..Pridi na Primorsko, tam Čepovan ma lepe rajdice in prijazne prebivalce 😁

Pa prijetnih 21 stopinj je danes že ob 6 zjutraj

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.