A, ste odkrili Camino? Zadeva laufa na polno, dobra lokacija. Poizkusite še Stari Pisker v Celju. Sem prejšnjič šel prvič. Je pa tudi tam enako, skoraj sami tujci v strežbi oz. za manjša opravila v strežbi. Naročilo pobira par tistih, ki ima nalogo komunicirati s strankami. Eni so poštudirali sistem, tule tako ne najdeš več kelnarjev, če jih, je pa vse ena sama žalost, kot se lahko večina vidi po gostilnah.
Že parkrat sem bil tam in je ok,samo gužva je vedmo... 🫣
Zakaj pa bi bile, saj je to že leta preverjen sistem ogrevanja in hlajenja pri zmernem tipu podnebja.... 👍So pa prednosti in slabosti enega ali drugega sistema. Kakor komu kaj bolj odgovarja.....
Vse drži, kar si napisal. Mene je edino zmotilo to, da je večina natakarjev tujcev, ki ne znajo niti besede slovensko (pa niso iz juga ;))
Res je kar praviš, sem videl nekaj azijcev a ti niso sprejemali naročil in kasirali ampak prijazno stregli in olikano pozdravljali v slovenščini z razliko od enih iz juga.....
Če je mogoče še kdo od vas, ki še nima opredeljenega družinskega zdravnika pa bi ga imel je v Žalcu ambulanta VIA MEDICUS na novo odprta in še sprejema nove paciente. Zet in kolegica imata na novo tam koncesijo, je vse na netu!
Ps, pa ne okrog govort, da ne bo prevelke gužve.... 🤗😉
Pri trenutnih temperaturah zunaj mi še ni potrebno ogrevati.... 🤗
Sem jo pa pred cca 14timi dnevi, ko se je za par dni ohladilo malo zalaufal in res hitro ogreje za stopinjo, dve... 🤗 Kako bi bilo pozimi pa ne vem.... 🤔
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ta čas pa js eno kavo spijem....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani