Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

Al smo pa mi 11 mesecev za njimi...

Po tehle podatkih še več, samo oni golufajo, ker lune štejejo ne sonce.... 😁🫣😉

IMG_20250129_113652.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano (urejeno)

Pravijo, da nas Kitajci prehitevajo🤔

Iz tegale ni videt, skoraj mesec so za nami.... :nevem:

IMG_20250129_084317.jpg

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
Pravkar je Tilen5 napisal:

Ja in to brez, da bi si žlico umazali.

Bravo, svaka ti čast.... 😊😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pred eno uro je godlike napisal:

Če jejo v La Cantini. Celo pico tam sem komentiral. Tako da ne rabim napisa na kozarcu.

Ne spomnim se iz Pohorja takšne proge z garažo na sredi.

Tudi kot Kope mi ne deluje. 3 Kralji tudi niso.

Mogoče Ribniško Pohorje, ker za tam nimam več spomina.

Jp, Ribnica je.... 👍

Smo bli pri prijatlu, ki ima lepe apartmaje ob smučišču in zraven parking, neprecenjlivo. 

Niso naprave kot na Rogli in Kopah je pa urejeno in smuka odlična, če nisi prezahteven gost..... :nevem::prstgor:

Tiste pice pa ne upam probat, imam raje kaj bolj umirjenega... 👍🍻

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
Pred eno uro je Slivka napisal:

Pa sem mislil, da tega ne razumem, ker sem kmet an s hribu doma. Pa vidim, da tudi tamestnim to ni razumljivo...

Ne gre mi pa skupaj, da če ljudem taka logična stvar ne gre skupaj, zakaj potem to vseeno počnejo? Mogoče bom to razumel, ko bom starejši...

Ne boš.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Ne vsi. Tisti, ki so imel narejeno dobro  zavarovanje. Kolegica ima hišo v Letušu, pa je dojila le 15000€. Pač minimalno zavarovanje,ker je tam rizično poplavno področje. 

Vsak primer se obravnava specifično. 

Jp, tudi to drži,ko gre za zavarovanja, če nimaš kaska za avto tudi ne dobiš nič.... :nevem:

Če govorimo pa o nadomestnih gradnjah iz naslova državne-evropske pomoči pa so že skoraj vsi dobili denar razen tisti, ki so šli v spor z državo in še rešujejo odškodninske zahtevke. Marsikdo pravi, da je na boljšem čeprav je bilo zelo hudo in stresno.... 🥴

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 32 minutami je Slivka napisal:

Ma kdo bi ga vlačil po zobeh zaradi tega?

Pri vseh katastrofah, ki se zgodijo, je enako, pri tej ni nič drugače: politiki priletijo tja in se nastavijo novinarjem, da jih slikajo. In to je edino, kar naredijo. Naj vzame lopato, pa gre v jamo pomagat kopat, če je res tako prizadet zaradi nesreče. Ko Bratuškova, ki se je šla s helikopterjem prevažati nad Srbijo, ko so bile poplave. Vse, kar je videla tam, bi lahko preko računalnika videla tudi iz svojega kabineta. Pa še nekaj denarja manj bi porabila...

Isto je bilo pri poplavah v Sloveniji, isto je bilo pri plazu v Logu pod Mangarton, isto je bilo pri požaru na Krasu, isto je bilo pri vseh katastrofah: pridejo, obljubijo del davkoplačevalskega denarja, se slikajo in gredo. In tam, kjer imajo že tako težave, morajo poskrbeti še za varovanje politikov in še njih spremljat - in pazit na trop novinarjev, ki jih slikajo. Na Koroško al kam že je prišla še ena šema iz Bruslja, ko so bile poplave...

Zdaj pa malo bolj natančno poglejmo Natašo Pirc-Musar in njen obisk v Baški grapi lani junija. Poplave so Baško grapo doletele eno leto prej. Nataša je ugotovila, da je prva pomoč prišla hitro, sanacija pa ne dovolj hitro. Država da bi lahko pohitrila administrativne postopke. Prebivalci so prepozno dobivali informacije, tisti, ki so jim poplave stanovanjske objekte močno poškodovale, pa so predolgo čakali na strokovni pregled. Odlično, res je tako. In kaj se je spremenilo? 

Ko je bila tu na obisku, se je s tolminskim županom Alenom Červom pogovarjala tudi o zagotavljanju kakovostne zdravstvene oskrbe. Učinka je ravno toliko, kot če bi se moj štiriletni sin z županom pogovarjal na to temo...

Ugotovila je tudi, da se Dom starostnikov v Podbrdu sooča s pomanjkanjem kadra, zaradi česar so postelje, kljub potrebam, ponekod prazne. Njena ugotovitev je resnična. In kakšno korist imamo od njene ugotovitve? Sem prepričan, da se sploh ne spomni več, kje točno je Baška grapa, kaj šele, da bi se spomnila, kaj vse je na svojem obisku ugotovila. In čemu je potem sploh prišla? Razen na kosilo in izlet, pa da so jo novinarji slikali in kazali pri dnevniku...

Vsi siromaki po Sloveniji zbirajo po 5 in 10 evrov za poplavljene, politiki se gredo pa tja slikat in obljubit naš denar, ki smo ga plačali z davki... 

In ker sem začel z Golobom, naj z njim tudi končam. Ko so bile poplave, se pridirkal na prizorišče in pred kamerami obljubil sto hiš za tiste, ki so jim poplave uničile hiše. Odprli so samo eno, pa še to so postavili donatorji in ne država. Ko je prišlo do nesreče v Premogovniku, je pridrkal na prizorišče in pred kamerami obljubil... Glej, tudi če ne bi...

Od poplavljencev noče nihče hiše ampak so vsi hoteli in dobili denar.... :nevem:

In to lepe zneske, vem iz prve roke.... 😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pred eno uro je Mraušk Mčk napisal:

Stric Dolfe je imel dober plan in zelo dobro mu je šlo. Ker ni bil previden, mu jih je pa kar nekaj pobegnilo, veliko v meriko.

Židovski lobij je sedaj tisti ki vodi Ameriko - lobij, kateremu sta oba precedniška kandidata daleč najbolj vrit lezla.

Sedaj jim idiot od Muska sieg haila z govorniškega. Da niso Židje slučajno prestopili na drugo stran? Tudi to, da so Hitlerjev način "končne rešitve"

ponotranjili in ga zelo uspešno uporabljajo na Bližnjem vzhodu, je zelo povedno.

SIOL.NET

Milijarder Elon Musk, ki prevzema novoustanovljeno ministrstvo za vladno učinkovitost, je na včerajšnji inavguraciji Donalda Trumpa med...

Eh, to je kar neki.... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
Pred eno uro je Tilen5 napisal:

Aha zgleda da bini več ve kot uradni viri 😅

Poznam situacijo in imam določene vire info. ki jih vsi nimate.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pri meni na skyroju (1kw baterija) je opozorilo, da se polni pod nadzorom v stanovanju in nikoli ponoči ali izven stanovanja, če okoli do 1m ni gorljivih stvari. Verjetno se tako zaščitijo pred tožbami, če slučajno zagori. Jaz ga bom polnil v garaži in nič okoli....Sem ga polnil 1x in ni bilo nič vroče, še toplo ne. Verjetno zato, ker ima počasno polnjenje cca 10ur od 20%do 100%,pa nek inteligentno  elektronski nadzor polnjenja ima, ampak ziher je ziher..... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Res golman veliko pomeni, tudi hrvati so proti egiptu pogrnili na celi črti zaradi njihovega golmana! Ampak vseeno mislim, da so naši bili preslabi za zmago nad vikingi... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

WWW.ZURNAL24.SI

Preverili smo, koliko omrežnine gospodinjstva plačujejo v sosednjih državah in kako zapletene sisteme...

Ko tole vidiš in prebereš so pri nas omrežnine več kot ugodne, še hrvati več plačajo.... :nevem:

Se bo pač potrebno sprijaznit, da bo vsak plačal kolikor omrežje obremeni.... 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 16 minutami je Slivka napisal:

Počasi potekajo priprave na ponovno opazovanje nočnega neba. Konec meseca bodo pravzaprav hkrati vidni Venera, Mars, Jupiter, Saturn, Neptun in Uran.

Če mogoče koga zanima...

Ja, luči še pogasnejo in gremo gledat... 🤗😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.