Ah dej se hecat... Ja odštejejo ja za polog, ostalo je pa vse na lizing. 80% se kupuje na tak način pol pa ne plačujejo obrokov jim pa repomani odvažajo avte z dvorišč in dovozov. Če bi bilo tako kot praviš bi vsi praktično imeli nove avte - realnost pa vsi vidimo čez poletje na naših cestah kake podrtije šrajbajo tud recimo Nemci. Preko 10 let je povprečje.
Mogoče bi moral pa še enkrat počasi prebrati, kaj sem napisal ...
ključna beseda: 6 mesečnih plač za avto, ne letnih ...
Drugače pa, v ameriki finančni svetovalci pravijo da za avto naj bi dal eno letno neto plačo (to je kot nek nasvet, ne da pol ljudje to dejansko delajo)
Drugače v razvitem svetu velja, da se za avtomobil odšteje 6 mesečnih plač. Zdaj pa računajte ...
@SeekK: Kdaj si pa nazadnje imel opravka z VIDAA OS?
Po moje je to operacijski sistem, ki je deležen najhitrejšega razvoja v svetu televizorjev. Vse aplikacije slovenskih ponudnikov so že vdelane, tako da ni treba ničesar več nameščati.
Smešno, ampak jaz temu Vidaa OS v tretnuti verziji zamerim le to, da je "prehiter". Vse odpira neverjetno hitro, imam občutek, kot da je televizor malce živčen. 😃
Hmmm, 8.let in pol......res ne vem kaj je alternativa, bom kar obdržal da bo imel sin čez 5.let prvi "ornk"wagen...heh....pol pa ne vem, upam da bo kaj pametnega na voljo....
Čez pet bo hitro jasno, da bo od današnjih ICE racionalen nakup le še kakšna bencinska Mazda, prav na račun odsotnosti turba in downsizinga.
Te današnje igračke 1.2 turbo 200 konjev in podobne bodo pa jama brez dna.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja, danes je šlo na silo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani