Pitaju malog Ivicu: Ivice jel ti voli? svog Tatu? Ne volim! A za?to? Jer je stalno na slu?benom putu i nikad ga nema doma! Jel voli? svoju mamu? Ne volim. A za?to? Pa ona je stalno sa susjedama na kavi i nikad je nema doma. A koga ti voli? Ivice? Hrvatsko nogometnu reprezentaciju. Oni ne idu nigdje!!
I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Vem. Ene parkrat sem res obrnil volan tko na izi, da izgleda ?isto turisti?na vo?nja. Nisem pa vklju?il onboard posnetka, ko mi odnese rit pa zaradi obra?anja volana izgleda kot, da nimam vse pod nadzorom.
Lol, sem ?el ra?unati. Jaz imam porabo 7,36 l/100km na tono, ti pa 6,0 l/100km na tono. Zmaga?.
Pozabil: Tole pi?em iz Windows 7. Na Acerju z 2Ghz, 1,25 Gb DDR2 rama (256 Mb, mi pobere Atijevag grafi?na, ?e imam naro?ena ?e 2Gb torej bom imel kmalu 3Gb in raje 512Mb vrgel stran) dela hitreje kot so delali XPji, ki so se na tem disku matrali ?e dve leti in pol.
Jst mam EliteBooka 8530p, 4Giga, pa mi sam 2,96 podpira. To zato kr mam 32mbit WIN7?
Bi blo na 64 kej bol?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pitaju malog Ivicu: Ivice jel ti voli? svog Tatu? Ne volim! A za?to? Jer je stalno na slu?benom putu i nikad ga nema doma! Jel voli? svoju mamu? Ne volim. A za?to? Pa ona je stalno sa susjedama na kavi i nikad je nema doma. A koga ti voli? Ivice? Hrvatsko nogometnu reprezentaciju. Oni ne idu nigdje!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani