Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Pitaju malog Ivicu: Ivice jel ti voli? svog Tatu? Ne volim! A za?to? Jer je stalno na slu?benom putu i nikad ga nema doma! Jel voli? svoju mamu? Ne volim. A za?to? Pa ona je stalno sa susjedama na kavi i nikad je nema doma. A koga ti voli? Ivice? Hrvatsko nogometnu reprezentaciju. Oni ne idu nigdje!!

I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Vem. :hohoho: Ene parkrat sem res obrnil volan tko na izi, da izgleda ?isto turisti?na vo?nja. Nisem pa vklju?il onboard posnetka, ko mi odnese rit pa zaradi obra?anja volana izgleda kot, da nimam vse pod nadzorom. :hohoho:

:bravo::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jerman - 'zapostavljeni' junak!
Napisano

On je res eden tistih o katerem na 24ur naprimer skoraj ni? ne napi?ejo, ?e so pa na?i smu?arji nekje na 5. mestu je pa to ?e novica dneva. :whatever:

Avto-moto ?port je pri nas itak "tabu".

Sam omen? formulo, pa se te ?e vsi bojijo in te ozna?jo za potencialnega morilca na cesti. Kaj ?ele, da u?iva? v hitri vo?nji ...

Mislm, da je ravno zarad tega to tko kokr je ... :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Toyota Sera
Napisano

Saj sem ga pohvalil, nisem ni? kritiziral. Jaz itak nimam Renaulta ampak Renault Sport. :P

To je tako kot bi nekoga z IS200 u?alili, da ima Toyoto. :hohoho:

Pa ?e res je! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Umrl Toma? Humar
Napisano

Mi je pa ?al da ponavadi ljudje podpirajo take dobre ljudi ?ele takrat ko je prepozno!!!

Najceneje je! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Lol, sem ?el ra?unati. Jaz imam porabo 7,36 l/100km na tono, ti pa 6,0 l/100km na tono. :hohoho: Zmaga?.

Pozabil: Tole pi?em iz Windows 7. :bravo: Na Acerju z 2Ghz, 1,25 Gb DDR2 rama (256 Mb, mi pobere Atijevag grafi?na, ?e imam naro?ena ?e 2Gb torej bom imel kmalu 3Gb in raje 512Mb vrgel stran) dela hitreje kot so delali XPji, ki so se na tem disku matrali ?e dve leti in pol. :ouje:

Jst mam EliteBooka 8530p, 4Giga, pa mi sam 2,96 podpira. To zato kr mam 32mbit WIN7?

Bi blo na 64 kej bol?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najgrši na svetu
Napisano

In s ponosom lahko re?em, da je 100NX preve? redek, da bi ga snovalci te lestvice poznali.

BTW, samo dva 100NX GTi sta bila iz strani Nissan Adria uvo?ena v Slovenijo. :blush:

In BTW, tebi bo enkrat ?al da si ga prodal ... :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avensis vs. CX-9
Napisano

Men se sploh ne zdi ... mogo?e sta si podobna ?e pogleda? zadnje lu?i, druga?e pa sploh ne

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.