Skoči na vsebino
Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano (urejeno)
pred 53 minutami je Janez007 napisal:

2 tedna nazaj je zaradi Covida umrl 44 letnik, sosed od znancev. Ni imel drugih bolezni. Zapustil je ženo in 2 otroka.

Enako v naši žlahti cca 2 mesca nazaj zarad covida umrl od stričeve žene brat, tut ni mel drugi bolezni, tudi zapustu ženo in 2 otroka

Popravljeno od Deeyan
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BOŽIČ IN N.LETO 2 0 2 2 🍾🎄
Napisano
pred 3 urami je jereb napisal:

Srecno 2022. Bilo je neverjetno sproscujoce v Beogradu. Bratje se vedo kaj je to svoboda, veselje in socutje

Enako v Zagrebu 🙂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 1 uro je NevLado napisal:

No tako sem se zadnjič lepo pohvalil kako je vse kul 😂 - sem dobil sms iz carine za microusb kabel. Izpolnil formular ampak kot piše, med 22 in 150 eur plačaš davek, nad 150 eur pa še carinjenje. Pod 22 eur ni nič. Bomo videli 🤞

Tako je blo pred 1. julijem 2021

https://cekin.si/davki/carinski-postopek-katere-podatke-davek-uvoz-tretje-drzave-paket-posiljka.html

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
dne 31. 12. 2021 ob 13:36 je Scr3am napisal:

Hmm zanimivo. To pa nisem vedel :). Drgac ima pa vsak oglas na aliexpressu napisano vat incluided. A to pomeni, da nikjer ne placas davka ? Mal dvomim

To pomeni, da davek ze zraven placas

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 10 urami je NevLado napisal:

A to je foraa. Ker paket ima nalepko spodaj ampak je čez prelimana madžarska, sepravi je šlo na madžarsko in potem do mene.

Ja, ker ti ko narocujes, ce si se kdaj am uzel ta davek ze placas (VAT included pise) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 12 urami je Janez007 napisal:

Kakšne težave z dodatnimi stroški - carina, ddv, pošta...? Sam sem nehal kupovat z daljnega vzhoda, ker ne bi rad komplikacij in nepredvidenih stroškov.

Ni vec tezav s tem, vecino poste zdej naslavljajo iz Madzarske in Nizozemske

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 10 minutami je Bossek napisal:

A kdo ve kako je to v tujini (Italija, Francija, ....)? Nazadnje sem videl, da so polisti to preverjali. Ampak ali morajo isto kot pri nas imeti folk na stolckih z dekco pokriti pa preverjat?

Poleti sm bil v obeh drzavah, v Franciji so stale hostese na vratah nakupovalnih centrov, ki so preverjale Green pass, v lokalih so sami kelnarji preverjali, mi je pa kelnar reku, da si ne upajo neki zajebavat, da majo stroge policiste. V Italiji so samo po kaficih preverjal. Kok je pa zdej pa nvem

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 4 minutami je sportman333 napisal:

Nekje, v neki temi je bilo govora o ceni servisa, evo da vam poročam z moje strani H.Accord 2.0. bencinar, servis na 128k km, redni servis (filtri, olja, tesnila, itd), dodatno pa menjava bencinskega filtra, ki je kar drag (80€) in nastavljanje ventilov. Avto BP, serviser pravi da je kot nov, ravno dobro utečen. Serviser uradni Selič, račun 400€ (dodatno sem kupil še kapo Honda za 15€ :)), po eni strani drago, po drugi strani meni sprejemljivo, delali so 3h, ves čas sem bil zraven, vse so mi razložili ob pregledu ali je kaj kritičnega ali kaj ne, kaj je predvideno za naslednji servis.....Pod črto, jaz sem zadovoljen, zdaj ali je drago ali ne, se niti ne sprašujem, ker v LJ bi bilo zagotovo dražje :) 

Ah, Selič je pa itak doktor za Honde! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 18 urami je Bini napisal:

Odlično, zamenjam za eno pizzo napolitana, če prideš pravi čas... 😁🙃😂

IMG_20211213_141840.jpg

Ta teden sem brez avta, tak di bi tezko prsu prav cas 😁

pred 19 urami je NevLado napisal:

Imaš kaj za forumaše? Odkupim, tudi med, če je domač.

Med letos zal ni bil domac, tole pa ce bi hotu prodajat bi mogu postavit 15€ na pol litra, da bi sploh mel kej racunice, na sestavinah namrec lih ne sparam 🙂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 9 urami je Alex napisal:

🤔

Tukaj bi se še najboljša prijatelja lahko skregala. Nekaj ni v redu s to temo. 🙄

To ze js skoz govorim... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 3 urami je Bini napisal:

👍👍👍Si verjetno res, tudi jaz se vedno bolj distancira od te teme, ker vidim, da enim kak dobrohoten nasvet ne pomeni nič, žal je danes tako pri tej gromozansko razvajeni družbi.... 👍

Pa ja, ker se mi zdi čist brez veze, da bi bil skregan s folkom zarad enga kurčevga covida, vsak ma svojo glavo, pa nej vsak nardi po svoji vesti!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 54 minutami je mazdaman napisal:

Pa je vozna, ali se vedno projekt? Je verjetno edina v tako dobrem stanju.

Se vedno strom ni zrihtan.... 

Bom mogu vzet vajeti v svoje roke pa se kr sam konkretno piglobit not, ker vidim, da don res nemores nobenmu vec zaupat

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano (urejeno)

Dons dobim svojo 323F GT nazaj domov... Majster, ki mi jo je rihtu se menda sploh ne oglasa vec na telefon temu, ki mu oddaja prostor, tak da cistijo vse avte katere ma tam parkirane... 🙄

Popravljeno od Deeyan
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.