No tako sem se zadnjič lepo pohvalil kako je vse kul 😂 - sem dobil sms iz carine za microusb kabel. Izpolnil formular ampak kot piše, med 22 in 150 eur plačaš davek, nad 150 eur pa še carinjenje. Pod 22 eur ni nič. Bomo videli 🤞
Kakšne težave z dodatnimi stroški - carina, ddv, pošta...? Sam sem nehal kupovat z daljnega vzhoda, ker ne bi rad komplikacij in nepredvidenih stroškov.
Ni vec tezav s tem, vecino poste zdej naslavljajo iz Madzarske in Nizozemske
A kdo ve kako je to v tujini (Italija, Francija, ....)? Nazadnje sem videl, da so polisti to preverjali. Ampak ali morajo isto kot pri nas imeti folk na stolckih z dekco pokriti pa preverjat?
Poleti sm bil v obeh drzavah, v Franciji so stale hostese na vratah nakupovalnih centrov, ki so preverjale Green pass, v lokalih so sami kelnarji preverjali, mi je pa kelnar reku, da si ne upajo neki zajebavat, da majo stroge policiste. V Italiji so samo po kaficih preverjal. Kok je pa zdej pa nvem
Nekje, v neki temi je bilo govora o ceni servisa, evo da vam poročam z moje strani H.Accord 2.0. bencinar, servis na 128k km, redni servis (filtri, olja, tesnila, itd), dodatno pa menjava bencinskega filtra, ki je kar drag (80€) in nastavljanje ventilov. Avto BP, serviser pravi da je kot nov, ravno dobro utečen. Serviser uradni Selič, račun 400€ (dodatno sem kupil še kapo Honda za 15€ :)), po eni strani drago, po drugi strani meni sprejemljivo, delali so 3h, ves čas sem bil zraven, vse so mi razložili ob pregledu ali je kaj kritičnega ali kaj ne, kaj je predvideno za naslednji servis.....Pod črto, jaz sem zadovoljen, zdaj ali je drago ali ne, se niti ne sprašujem, ker v LJ bi bilo zagotovo dražje
Odlično, zamenjam za eno pizzo napolitana, če prideš pravi čas... 😁🙃😂
Ta teden sem brez avta, tak di bi tezko prsu prav cas 😁
pred 19 urami je NevLado napisal:
Imaš kaj za forumaše? Odkupim, tudi med, če je domač.
Med letos zal ni bil domac, tole pa ce bi hotu prodajat bi mogu postavit 15€ na pol litra, da bi sploh mel kej racunice, na sestavinah namrec lih ne sparam 🙂
👍👍👍Si verjetno res, tudi jaz se vedno bolj distancira od te teme, ker vidim, da enim kak dobrohoten nasvet ne pomeni nič, žal je danes tako pri tej gromozansko razvajeni družbi.... 👍
Pa ja, ker se mi zdi čist brez veze, da bi bil skregan s folkom zarad enga kurčevga covida, vsak ma svojo glavo, pa nej vsak nardi po svoji vesti!
Dons dobim svojo 323F GT nazaj domov... Majster, ki mi jo je rihtu se menda sploh ne oglasa vec na telefon temu, ki mu oddaja prostor, tak da cistijo vse avte katere ma tam parkirane... 🙄
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
@Denlub teb so se pa alfe zlo zamerle? 😂
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani