Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Hja Jures je dec in ne copata.... :hudicek: ?ena mu kuha, kida, pospravlja, pere, lika... oh ja.... :( smrk, jaz sem pa mojo razvadu zdej moram pa vse sam.

ma glej bolj da jo js razvajam zdej ko sm se mlad in ona mlada pa ko bo star mi bo to vrnila. kot pa da mi takrat jamra" ves kriz me boli od kidanja,peglanja, kuhanja, itd itd..."

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dobra stran zaposlitve v javni upravi, na?a vstane ob ?estih in skida :bravo:

kako si lahko taksen da zena kida ti pa pridno spis. namest da bi vstal ze ob 5 in pokidal vse okol bajte. bi bila zihr bolj vesela, tko pa je zdej slabe volje in preklinjala je navsezgodi.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

oboje :lol:

mogoce pa res. ena je spremenila mnenje namesto tigrica bo zdej hudicka. tko da me se bolj mika hudicka. tudi drugam je prava hudicevka. :) tale pust bo se pester. :)

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

pizda si car!

pa ?e bi ti ?eno obdeloval kak blondinec, bi te kej motilo?

what goes around comes around! :vesel:

pa glej ce mu rata da pride do nje, naj jo kr. ampak js poskrbim za

zeno tako kot

je treba. drugac si pa ne morm pomagat ce je tok lepih samskih zensk. ce pride do mene ne morm rect " ve? js ne morm kr 2 obdelat".

sori ampak tako je.

drugac se drzim nareka " izkoristi kar ti je mati narava dala, dokler ti ata ?as ne vzame" drugace povedano dokler stoji si bom dal duska, ker enkrat se zivi in nocem da

mi bo kdaj kj zal.

If You Can't Beat Them, Join Them :)

iceman22, sam da u?iva?, pa ?e jih ma? 2 al pa 100 :D

hvala g.Wankel. in uzival bom pa tudi ce se kaksna 3-ja najde jo ne bom zavrnu. ;)

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

opa, telenovela style :hudicek:

lahko bi se reklo. sam mam en problem lubica je blond, zena pa crna. in po vsakem srecanju z blondinko morm avto temeljito preverit da ni kje kak blond las pa kak uhan. tko da zadnje case mam avtoo u nulo pospravljen. :)

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?e te pusti ?akat to ?e ni dobro znamenje. :unsure:

ja glej bom ze pocakal oziroma sm docakal, pa glede na to da je ta tadruga pa ve za taprvo. nimam velik izbire:)

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Thorex
Napisano

osebno poznam par telih fantov ki se ukvarjajo s tem. lahko recem da smo enkrat debatiral o tem in so mi sam razlagal kako ti vse poteka. ni bilo nobeneha vabilo v to skupino pac reku mi je da ce se odlocim naj mu povem. debato o tem sm sam zacel. lahko pa povem da fantke dejansko ze par let delajo na temu, zihr vec kot 5 let. vozijo se naokoli z ferarijem, sami hudi avtomobili uglavnem. tko da tudi js razmisljam da

bi probal. ampak mislim da zacetni vlozel je 3000? in ne 1000?.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

V ?ast si ?tejem da me imate za tako mladega. :rispekt:

Majstr tudi jaz sem za?el na teh sedaj starih kantah z zgodovinsko vrednostjo, tako da to prosim raje spustite.

Samo js se ne skrivam za nekim imenom jaz sem in dokler vas v ?ivo ne vidim ne bom dal veliko na va?o besedo, razen tega da vem da vam ni za zaupati, ker govorite eno naredite pa pa potem niti enega in niti ni?esar drugega ne.

no ta post je ajvar zacel pisati ze okoli 11 ure dopoldan sm bil zravn ampak zaradi tega k je tok star pa slabo vidi je post koncal sele ob 17 uri...

tko da lojze nas ajvar je res star.. :D

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

v tem primeru grem po rabljeno, ki pride cca. 50? :)

ma js sm tok dal, pa koker sm dojel ni dal nobenega clanskega popusta , ker tega niti ni omenil.. js sm klical ajvara pa sm ga uprasal za rabljeno pa mi je svetoval da naj raje dam obnovit.. itak moj avto je letnik 2008 in ne bi reskiral za bogih 20eurov pa da mi zasteka nekje sred srbije in sm ga naj....

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.