symon a ves kaka je razlika med PS3 generacijami? a ga isto sibajo vse k gledam da so dost poceni na bolhi
Prve generacije ps3-jev (60 GB->40 GB->80 GB) na?eloma lavfajo na isti platformi, samo na fejsliftih so izgubili kake "bonbon?ke", slim je pa napram tem tut zgubil nekaj na ra?un hardware Tko da ne igra vloge na keri konzoli jo lavfa? Navseh dela isto
Tko da, ?e ma? namen kupit, ti raj? priporo?am, da kupi? novo...ima? vsaj garancijo; ker v zadnjem ?asu ta prve generacije krepajo ko muhe (crknjen laser, pregreti ?ipi, famozni YLOD in ?e bi se kej na?l) Jst mam 2.generacijo (40GB) in mi zaenkrat dela brez problemov
Hm,poj pa mislim, da bom kaj kmalu unga tojga kolega obisku v medvodah...in spet problemi tik pred registracijo poleg tega moram ?e zadnji ror od avspuha zamenjat; je dubu ?e eno predizhodno luknjo
Jaz ti ?elim, da ?imprej dobi? net ker tole kar ima? je verjel ali ne samo pol igre. O?itno je narejena samo na pol in zdaj se preko neta dodajajo nove dirke itd... ?e ima? ?anso pa se pri kak?nemu kolegu samo priklopo na wireless in dodaj vse nove popravke, je vredno.
Sej druzga mi ne preostane...sej sem mislil dons kr s ?katlo do bratranca it in se tm na net prklopt, sam na koncu sem ?u raj? na morje
Aja, jest ti pa priporo?am, da si ?imprej kak volan ubode? bo? videl in ob?util ?ist drug svet
damn, danes na poti na morje pri?el do lai?nega sklepa, da so vendarle al batni obro?ki hin al pa mi je dihtnga na glav spustila Mi je popapcala olje in hladilno teko?ino
se jutri zdrzim potem pa koncno mesec pa pol dopusta..jupiiiiiiiiiiiiiiii
Hehe, po kakem mescu "brezdelja" si bo? pa ?e ?elel it nazaj delat
ja a si ti menjal pri upaljenem
Ja, kuko bo? pa ugotovu ker kabel je hin Matej, na?eloma te ne bi smel kaj pretirano rukat...sm bil zraven moje, k smo ?ekiral kable in sve?ke, pa je avto laufu zraven pa ni stric n? zraven skakal al pa da bi mu ?li lasje pokonc
Kolk je GT5 kul igra Kr ve da je ?as za bo?i? in v stend baj modu ?pila bo?i?ne single, kot so jingle bells, silent night (ali holy night; ne vem to?no) in pa we wish you a mery xmas
Lol ja dobro je parkiral. Nesre?e v tem ?pilu so vedno sme?no nerealne.
BTW a ima sploh kak Mazda? ta ?pil? ?e ima naj me doda za prijatelja, moj vzdevek je Symonsi84. ?e pa kdo ravno kupuje mu pa za za?etek kariere ?enkam 323F V6 Type R.
Evo mene Sm si ga u?er ubodu Sam prvo moram HDD zamenat (bogih 40 GB za en ornk 500 GB disk), poj bomo pa in?taliral... Bi te dodal, pa nimam priklopa na net :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sej je pa Majdi?eva zmagala v obersdorfu in je v skupnem se?tevku sedaj druga na novoletni turneji
Povezava za deljenje
Deli na druge strani