Skoči na vsebino

symon a ves kaka je razlika med PS3 generacijami? a ga isto sibajo vse k gledam da so dost poceni na bolhi

Prve generacije ps3-jev (60 GB->40 GB->80 GB) na?eloma lavfajo na isti platformi, samo na fejsliftih so izgubili kake "bonbon?ke", slim je pa napram tem tut zgubil nekaj na ra?un hardware <_< Tko da ne igra vloge na keri konzoli jo lavfa? :P Navseh dela isto :bravo:

Tko da, ?e ma? namen kupit, ti raj? priporo?am, da kupi? novo...ima? vsaj garancijo; ker v zadnjem ?asu ta prve generacije krepajo ko muhe (crknjen laser, pregreti ?ipi, famozni YLOD in ?e bi se kej na?l) Jst mam 2.generacijo (40GB) in mi zaenkrat dela brez problemov :bravo:

Kaj ve? o tem si lahko prebere? tukaj!

In tukaj!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Hm,poj pa mislim, da bom kaj kmalu unga tojga kolega obisku v medvodah...in spet problemi tik pred registracijo :angry: poleg tega moram ?e zadnji ror od avspuha zamenjat; je dubu ?e eno predizhodno luknjo :glare:

In gre bo?i?nca papa :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jaz ti ?elim, da ?imprej dobi? net ker tole kar ima? je verjel ali ne samo pol igre. :vskalo: O?itno je narejena samo na pol in zdaj se preko neta dodajajo nove dirke itd... ?e ima? ?anso pa se pri kak?nemu kolegu samo priklopo na wireless in dodaj vse nove popravke, je vredno. :bravo:

Sej druzga mi ne preostane...sej sem mislil dons kr s ?katlo do bratranca it in se tm na net prklopt, sam na koncu sem ?u raj? na morje :bravo:

Aja, jest ti pa priporo?am, da si ?imprej kak volan ubode? ;) bo? videl in ob?util ?ist drug svet :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

damn, danes na poti na morje pri?el do lai?nega sklepa, da so vendarle al batni obro?ki hin al pa mi je dihtnga na glav spustila :( Mi je popapcala olje in hladilno teko?ino :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

se jutri zdrzim potem pa koncno mesec pa pol dopusta..jupiiiiiiiiiiiiiiii

Hehe, po kakem mescu "brezdelja" si bo? pa ?e ?elel it nazaj delat :bravo:

ja a si ti menjal pri upaljenem :huh:

Ja, kuko bo? pa ugotovu ker kabel je hin :harhar: Matej, na?eloma te ne bi smel kaj pretirano rukat...sm bil zraven moje, k smo ?ekiral kable in sve?ke, pa je avto laufu zraven pa ni stric n? zraven skakal al pa da bi mu ?li lasje pokonc :notworth:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Saj zadeva ?e ni sprejeta. Jaz dvomim, da bo tole ?lo skozi, sploh pa tu ne vidim nekega politi?nega ineresa oz. kapitala iz tega :whatever:

?e pa ?e bo, mi pa ?e vse skup po referendumu di?i :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lol ja dobro je parkiral. :bravo: Nesre?e v tem ?pilu so vedno sme?no nerealne.

BTW a ima sploh kak Mazda? ta ?pil? ?e ima naj me doda za prijatelja, moj vzdevek je Symonsi84. ?e pa kdo ravno kupuje mu pa za za?etek kariere ?enkam 323F V6 Type R. :bravo:

Evo mene :bravo: Sm si ga u?er ubodu :D Sam prvo moram HDD zamenat (bogih 40 GB za en ornk 500 GB disk), poj bomo pa in?taliral... Bi te dodal, pa nimam priklopa na net :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.