Pri moji najdražji renoldu 15 let kasko. Sedaj ne več. Če sešteješ skupaj bi bilo to tolk dnarja, da bi komot iz žepa popravil vse praske in odrgnine pa še bi veliko ostalo. S tem da je bilo kasko poceni zaradi nizke cene avta.
Ko potem gledaš za nazaj edino kakšna asistenca bi bila smiselna. Ampak so tudi to sedaj svinjsko podražili.
The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Vibracije so je.. za telefon. Sodelavcu so 3x menjal kamero v njegovem Huaweiu, ampak ga je imel še v garanciji. Razlog je bil vibracije na krmilu motorja.
Koliko, v kateri osi in katere frekvence ta stvar duši je težko reči na oko.
Mi smo bili pred korono ene 3x na leto v toplicah za več dni. Slovenske gorice so bile naša priljubljena destinacija - lepo za kolesarit, krasni ljudje, vina dovolj.
Potem so prišli turistični boni ki so folk navadili, da je čist kul, če gredo stvari za 50+posto gor.
Sedaj ne gremo več ta.
Da še razložim. Pisker z ogljem za 2 minuti na plinski kuhalnik, potem pa za 4 do 5 minut na ventilator.
Sam ventilator je iz enega zelo starega UPS-a in je posledično zelo močan. Tako metoda ni primerna za oglje v kosih, koščkih, ker bi kakšen lahko poletel k sosedu.
Prednost tega načina prižiganja je, da cela količina briketov istočasno zagori. Pri klasičnem načinu brez ventilatorja briketi spodaj že na pol pogorijo preden se vnamejo zgornji.
Popravljeno od Mraušk Mčk
V zdravstvenih ustanovah bi bilo potrebno organizirat ustrezen program zdravljenja. Verski fanatizem in ekstremizem JE bolezen. Tako kot npr alkoholizem ali odvisnost od drog. Meni se ti ljudje smilijo.
Saj veste, spletno nakupovanje in zvezdice pri posameznih proizvodih kot ocene izdelka kupcev in njihovi komentarji.
Pri slovenski spletni štacuni za orodja sem naročil izdelek. Vedel sem, da je stvar poceni kitajska roba, ampak cena je bila privlačna. Izdelek je čist OK, deluje nad pričakovanji. Priložen polnilec za Li-ion 18650 baterijo ne paše v šuko vtičnice - to me ne moti, ker imam za tovrstne baterije doma boljši polnilec.
Potem pa mail od štacune, da naj ocenim izdelek. Moja ocena je bila 3 zvezdice + komentar, da polnilec ne paše v šuko. In glej ga šment, na njihovi strani objavljena moja ocena je imela naenkrat 5 zvezdic in zbrisan komentar o nekompatibilnosti polnilca.
Imamo v Novi Gorici denarja, da ga kar z lopato mečemo v burjo. 74.000 € za en skret sredi Nove Gorice! A po drugi strani pa v mestni občini Nova Gorica vsi stanovanjski objekti še niso priklopljeni na vodovod... Asfalt je pa tudi... Konec koncev, se vidi, da je Nova Gorica zelo komunističen kraj in se zgleduje po Moskvi: Rdeči trg ima šestpasovnico (da imajo kje organizirat parade), ko pa zapelješ iz Moskve ven, so pa luknjaste ceste in blatni kolovozi - kot pri nas. Ampak imamo pa skret za 74.000€...
Tudi v Rusiji imajo točno to, kar si zaslužijo.
Kaj bi pričakoval drugega, če se že na fuzbal tekmah osnovnošolcev starši stepejo med seboj. Pač fuzbal.
Strašno vesel sem, da je v Moravče končno prišla tudi košarka, in da je naš mulc navdušen nad njo. Prej je bila katastrofa ker v Moravčah ni bilo drugega kot fuzbal in verouk.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pri moji najdražji renoldu 15 let kasko. Sedaj ne več. Če sešteješ skupaj bi bilo to tolk dnarja, da bi komot iz žepa popravil vse praske in odrgnine pa še bi veliko ostalo. S tem da je bilo kasko poceni zaradi nizke cene avta.
Ko potem gledaš za nazaj edino kakšna asistenca bi bila smiselna. Ampak so tudi to sedaj svinjsko podražili.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani