A v Solarisu ?e nil nih?e? Predvsem me zanima (ker sem nekje sli?ala), ?e se tam res v ta zaliv izliva kanalizacija in je posledi?no tam nevzdr?no zaradi komarjev?
Bemti, pred pol ure so mi hotli stornirat prvomajsko morje...Kretenska agencija, ej... Poslu?te to: prodali so ve? sob kot jih ima hotel!! Mene so vrgli ven, ?eprav sem vse pla?ala ?e 13.3., ko je bil hotel ?e napol prazen!! Joj, kak sem bla glasna No, pol pa so me hotli dat v en kur?ev hotel na nekem oto?ku oz. v apartma zraven - hrana pa potem v hotelu... Popizdi?
V glavnem smo zaj nekak uredili in grema v en drug hotel za katerega sem bla edino pripravljena zamenjat!
Upam le, da ne bom jutri doli razo?arana! Ker te pa bolj da ni hrvtakov
No, lepo se imejte vsi za prvomajske praznike. Jaz tud upam na to...
Jaz te razumem, ker delam po nem?kem delovnem ?asu - se jim ?isto podredimo. Od 8.00 do 17.00 in vmes "mitags pauso", ki je tak?na kot bi mogla bit - malokrat.
Jst mam ?e od lani maja samsunga 226BW in morem re?t, da je slika odli?na.
?e bolj?a je bila na prej?nem samsungu 940B - ?eprav ima ta bolj?e karakteristike. Je pa fora, da mislim, da je dandanes celo 940B dra?ji od 226BW??? h?
Pri LCD monitorjih za komp zagovarjam SAMSUNG in ni? druga! Tako kot za vse accesories LOGITECH! Vx nano rox!!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Vse najbolj?e in lepo praznuj
Povezava za deljenje
Deli na druge strani