Skoči na vsebino
Zakaj Bojan ?lender spet zavaja?
Napisano

Boss, ?e lahko komentiram ta tvoj ?lanek....

Ta tvoj ?lanek je eno navadno sranje obupanca, ki se boji, da bo moral zaradi mno?ice postavljenih radarjav, od zdaj naprej vozit po?asneje in po omejitvah. Ni? druzga kot to.

S tem tvojim skropucalom nisi naredu ni? druzga kot, da si dokazal, da ima ?lender prav, saj se tebi in ostalim cestnim divjakom od strahu pred radarji, ?e tresejo kolena.

Hehe, kak?en brezvezen ?lanek. Mene bi blo sram to nekje pokazat, ti se pa kar hvali? s tem sranjem.

Najbr? se bo zarad tvojga ?lanka Avtomagazinu dvignila naklada.

Dej ti ta tvoj ?lanek po?lji ?e kakim bolj resnim ?asopisom ali reviji. Ta tvoj spis si dal v en cajteng, ki ga itak prebirajo samo cestni divjaki. Jasno da se bodo strinjali s tabo. Kot bi na kak?en bilten, ki ga izdajajo vegetarijanci napisal, da se ?ivalim dela krivica ker se jih pobija za hrano, pa da je rastlinska hrana bolj dobra od mesa itd...Skratka totalna bedarija.

Lojz tebe je lahko sram s tem tvojim enoli?nim kracanjem in ?e bo ?lo tako naprej, nam bo? po?asi vse na?e teme zasvinjal.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

In ve? zakaj jaz doma ne pi?em po tem forumu? Ker meni, ko nisem v slu?bi, v privatnem ?ivljenju ni toliko dolg ?as in mi ?e na misel ne pride da bi se doma vsedel za PC in potem na netu in na tem forumu visel tako kot to ti po?ne?, no? in dan, svetek in petek in najbr? celo med dopustom. Meni doma privatno, za razliko od tebe, pa? nekaj dogaja, tebi pa je, kot ka?e dolg?as tako doma kot v slu?bi zato si na netu non stop.

Upam da ne dela? v dr?avni slu?bi in da te kdo ne pla?uje za ta ?as, kosi na forumu, razen, ?e je to vse slu?beno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

V sosednji Avstriji majo ogromno teh mikro avtov, ki majo zadaj nalimano 45km. Vozijo jih pa ve?inoma tisti,ki so jim vzeli izpit zaradi alkota za volanom. Ne morejo vsaj v ve?ini prekora?it hitrosti.

g. Lojz, a se vam zdi to pametna re?itev za nas naklepne morilce?

Pogled na nesre?o. GROZNO- ne bom pil kadar vozim.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Glede na to, da si ateist in da ne hodi? v cerkev k ma?i ter ?upniku, si neverjetno na teko?em in neverjetno seznanjen z potekom odpustkov grehov. Kot ka?e tud zelo dobro pozna? vernike, ter kako zgleda pranje vesti vernega naklepnega morilca, ki na cesti z avtom ubija.

Zanimivo res.....

Se ti ne zdi to malo pretirano. Mislim a se nih?e ne vsede v avto in pol gre namerno povozit do smrti enih par pe?cev.

Ne me narobe razumet, ne zagovarjam povzro?itelja nesre?e, ampak nih?e ne povozi nekoga zanala??.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.