Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano
pred 42 minutami je Slivka napisal:

Očitno ne bom videl kometa C/2023 A3 Tsuchinshan-ATLAS.

Vsakih 80.000 let pride mimo, a tisti mesec, ko je viden, se cel mesec držijo oblaki na nebu...

Več sreče PRIHODNJIČ :)))

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 10 urami je Bini napisal:

Kaj narediš pa s špicami.... 🤔

Kajmak je kot dodatek na krožniku, kot kadar jemo čevape, ki jih zelo nerad jem brez kajmaka, varianta samo ajvar ali gorčica, mi nista toliko všeč.

Kakorkoli, pred par dnevi mi je znanec omenil, da oni pa so prejšnji dan ocvrli "polnjene marele", da so dali noter sir in pršut, AMPAK ko sem vprašal kako, je povedal, da se uporabi tiste, ki se še niso v celoti odprle, torej so še bolj  zaprte in se jih tako lažje "nafila" z dobrotami. Tole mora biti zanimiva zadeva, edino potem marele verjetno precej izgubijo na svojem okusu, jih drugo "preglasi" :)

Želim vam lušten začetek tedna, vreme bo pravo in zakaj pa ne; še po kakšne gobe popoldne? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Odličen film; Notre Dame v plamenih (film tedna pred tremi dnevi na SLO1, kdor lahko pogleda za nazaj).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 2 urama je Boss napisal:

Velja za naslednjič, se bom prej najavil, ko bom tam.

Drugače sem se pa prvič odločil, kam grem, šele, ko sem že bil avtu in štartal od doma. Praktično na obvoznici sem zavil proti Štajerski. Sem mislil najprej it na Ptuj pa pol recimo kolesarit nekam proti Mariboru... Rušam ipd. Predvsem zarad vremena pa se pa spomnim, da si omenjal novo kolesarko pri vas ... tisto naprej od Celja ob Savinji sem pa najdel čist tko na slepo a je tud zanimiva. Sploh tam okoli ribnika Vrbje. Je pa tako pihalo, da so se valovi na relativno majhnem ribniku že penili. 😁

Kaj pa če povabimo še lopatnika mojstra, g. Slivko, čeprav imam nekje v spominu, da se ne zna s kolesom peljat, hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sem imel nekaj težav z bolečinami v vratu, pa pred par dnevi kupil v Šparu vzglavnik Dormeo octa smart (zelo trda podlaga) in je bolečina izginila. Špar ima zadevo v akciji in se splača teh 25€. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes prvič prečkal celotno Menino, vmes našel veliko orjaških dežnikov, katere smo potem v Planinskem domu jih ocvrli in razdelili med vse obiskovalce, zvečer pa še poravnal dolg v Četari. :)

Če si dober, si dober! :)

IMG_20241006_112859.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 23 urami je Boss napisal:

Vsi sami vraževerneži... a, ko se v avtu dnevni števec obrne na 666... kaj naredite?

a.) molim cel kilometer, da pridem na 667

b.) parkiram in prosim ženo, da me pride iskat. Nakar odpeljem njenega ona naj pa mojega.

c.) naredim se neumnega in resetiram števec na 665 pa naprej kot, da se nič ni zgodilo.

d.) boli me kurac in furam dalje oziroma sploh ne vem, da sem na 666

e.) še bolj dam gas, ker ne verjamem v vraže

f.) imam EV in do 666km še nikoli nisem prišel in tudi ne moram - še en plus za EV-je.

g.) 666 je moja srečna številka #satanwannabe

Ne boš verjel, 1x sem prišel domov iz Nemčije, ga parkiral s stanjem na števcu ... in 3x6 na koncu. Sem šel spat, zjutraj pa imel na ameriški borzi totalno katastrofo, je vse padlo v vražjo mater. Trgoval sem namreč z vzvodom in naslednji dan je bil zelo konkreten 5-mestni znesek skoraj prepolovljen. No, od takrat se pač izogibam teh treh številk, očitno imam dober (finančni) razlog, heh

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Vreme res ne obeta za prihodnje dni.

P.S. dajmo še malo pojamrat, da se rešimo tele strani 666, hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.