Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Nisi ?e povedal. Sicer pa, a je to sploh kak?no ?ivljenje, ?e se mora? skoz ukvarjati s psmi? Torej bi se lahko reklo, da ima? ti prakti?no eno pasje ?ivljenje..

Verjamem, da je moje, kot ti pravi?, pasje ?ivljenje precej bolj razgibano in v kon?ni fazi zagotovo bolj zanimivo od tvojega.... ker pa po vseh tvojih prebranih postih vem, da si trd kot oreh.... se seveda ne bom spu??al v debato o tem kak?na je dinamika mojega "vsakdana".....

Sicer pa ti najbolje ve? kako je.... o?itno!

Lojz.... samo ?e 4 dnevi te lo?ijo od tistega, za nas zelo prijetnjega, dneva..... :danzoman::danzoman:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?e recimo moj pes tebe ugrizne, ta ubogi pes tvega, da bo od tebe staknu kak?no nalezljivo bolezen, kot je steklina, vnetje mo?ganske ovojnice, ali pa gonorejo, sifilis itd.... ali v zadnjem ?asu popularno, pra?i?jo gripo... Za enkrat je moj pes cepljen samo proti steklini ostalih cepljenj, ?al, nisva iopravila, zato je tveganje veliko. Priznam.

No ?e je proti steklini cepljen pol pa sploh ni problema... je pa res, da mi je do sedaj uspelo socializirat vse pse...tudi tiste najbolj hude... in verjamem da tudi tvoj ni oziroma nebi bil nobena izjema....

A sem ?e povedal, da se s psmi ukvarjam ?e prakti?no celo ?ivljenje?

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Mogo?e v tvoji glavi.... sicer si pa pravno odgovoren ?e tvoj pes recimo mene ugrizne. Da ne govorim o vseh in?pekcijah ki si jih na glavo lahko nakoplje? zaradi tega..... ampak... verjamem da si v pravem koritu ljudi, kjer taki zakoni, ?al ne veljajo.

Good for you

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?e zdaj se spomnim, kako je moj pes Reksi s krvavim gobcem in mahajo?im repom prnesu na hi?ni prag tisto raztrgano in razcefrano hla?nico....

Pa ve? kak je pravni postopek v takem primeru? Oziroma kak?na je dol?nost lastnika takega psa v primeru ugriza?

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali ?elite, da Lojz zapusti forum
Napisano

To me spominja na nasvet mojega zal pokojnega dedka iz Italije:

- ?enska ima vedno prav

- tudi ?e ve?, da nima, ima vedno prav

- vedno bo mir v hi?i, ko pa spozna da ni imela prav je zadovoljstvo se 2x vecje

Ampak ve? da je to ?ist res? :D

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

No vidi? Lojz... to?no o tem govorim....

Na?eloma se ne vklju?ujem v take debate, kjer mislim da imam premalo predznanja za konstruktivno debato... ampak tukaj si nisem mogel pomagat.

Poskusil sem ti na lep na?in odgovorit oziroma povedat svoje mi?ljenje, pa verjamem, da nisem edini ki tako mislim.

Vso krivdo valit na na?e administratorje mislim da nima smisla, ker kot spremljam situacijo, ti do sedaj niso ni? slabega naredili... pa tudi v bodo?e mislim da nimajo tega namena.

?lan tega foruma sem ?e hm... mislim da kak?nih 5 let, in roko na srce, takega ?lana kot si ti, ali da parafraziram, tolk sitnega kot si ti, ga do sedaj ?e ni blo tukaj. Pa verjemi da smo imeli in nesoglasja in vro?e debate...ampak smo pri vseh na?li neko skupno valovno dol?ino... edino pri tebi to enostavno ne gre. Vsako temo ki za?ne?, in pri vsaki ki se vklju?i?... naredi? sranje, vsaka zavije svojo pot in odleti ?ist ven iz formata debate...

Da ne govorim o tvojih anketah... tukaj je tako... ?e ti pa?e, si gor, ?e ti ne pa?e, spakira? svoje hitre prstke in gre? iskat konstruktivne sogovornike na drugi forum... mogo?e ti bo pa po tolkih neuspelih poskusih neko? nekje to uspelo...

Kakorkoli... sre?no!

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Lojz ni mi jasno katerega dela te "so?ne" debate iz zadnjega obdobja ne razume??? Nobeden te nima namena banat.... ker na tem forumu vsekakor podpiramo prokativnost ?lanov in posledi?no s tem kar se da konstruktivne razlage.

Tvoj problem je samo eden, in sicer dejstvo, da ima? nekje v podzavesti zabito mnenje o dolo?eni stvari, od tega pa ne odstopa? niti za milimeter. Si pomislil da mogo?e kdaj nima? prav v dolo?eni stvari?? Pa da bi mogo?e bilo fajn ?e bi kje popustil samo malo...mogo?e dal ob?utek da dopu??a? mo?nost osebne zmote in dejstva, da mogo?e pa imajo nekateri na tem forumu tudi prav, neglede na nasprotno mi?ljenje tvojemu....

Mislim, da bi lahku funkcionirali odli?no v takem primeru... ampak ti si kot bik v Pamploni, ki vidi samo eno smer in na njej ru?i vse kar se mu pred nos (roge) postavi....

Razmisli malo v tej smeri....

Lep lep dan

David

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pa to je lojz 100%... hahaha... ?e iste besedne zveze uporablja.... :hohoho: :hohoho:

Citiram:

Snecer, ironija je samo to, da si stardeca banal le zato, ker ne prenese? druga?nega mnenja od svojega. Si navaden pezde, katermu so dali oblast, ti pa to oblast izkori??a? za diskvalifikacijo in likvidacijo druga?e misle?ih.

Ti nisi bil u?aljen zarad kljukca, ti si bil u?aljen zato, ker je stardec imel v debatah prav in ne ti!

sovra?nika vidi? v stardecu, ki te je premagal le v besednem dvoboju nekega virtualnega sveta. Bog ve ?esa si zmo?ern narest v realnem svetu? Iz takih kot si ti, se rojevajo pravi resni?ni likvidatorjji. Ti si stardeca premagal zgolj s ?enkano virtualno mo?jo, ne s pametjo. In stardec poraz prizna. Kot pora?enec se s tega foruma umikam. Ampak umikam se ponosno, ti pa bo? v svojem virtualnim ?ivljenju ostal zguba za zmeraj.

?e citat enega od moderatorjev....

V avtomobilizmu si bil ?e zanimiv, v ?e omenjenih "partizanskih" debatah pa si bil na nivoju primitivnih provokatorjev (na obeh straneh, da ne bo pomote).

Mislim pa, da se bo? v tak?ni ali druga?ni obliki vrnil na Alter, saj nas bo? preve? pogre?al.

p.s.: Zunaj je sonce, kdaj greva na furo z motorjem. Zdaj imam takega, ki ne gre niti 300 km/h.

Se bo stardec vrnil na Alter

Izberete lahko samo 1 odgovor

Da, preve? nas bo pogre?al.

Ne, nikakor.

Aaam... Lojzek... ti pa o?itno nisi najbolj pribljubljen na medmre?ju... problem z osebnostno klasifikacijo v realnem ?ivljenju ali samo skrivanje za svojim alter egom??

Kakorkoli obrnem... siten si ko porepna muha....

Over&Out

David

Glasovanje je mo?no od (07.05.2009 00:00) do (kadarkoli)

Pred ogledom rezultatov je potrebno glasovati v anketi.

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Lojz ti si en kreten, idiot in samozadovoljevalec. Tebe smo ze banali na avtomobilizem.com in alter.di - ja tvoj IP od krke, in tvoj oddelek ve to, ker smo naslovili pismo na krko!

hahahaa... Lojz.. busted AGAIN!!!! hahahahaha :hohoho: :hohoho:

To je ?e inflacija busted material-a.... :hohoho: :hohoho:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zakaj Bojan ?lender spet zavaja?
Napisano

Sploh ni va?no al so moji podatki javni ali niso. On in tudi nih?e drug jih nima pravice stresat in posredovat drugim. Kdor ho?e si jih bo sam poiskal. jures pa tega soglasja nima.

Ja seveda ga ima... ?e smo pa vsi prijatelji tuki gor... in si zaupamo vse!! Torej n? soglasja... delujemo kot eno! :aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.