Skoči na vsebino
Problem z fotoaparatom Canon S1
Napisano

pomoje tut ker neke ?udne grimase dela, na zaslonu neke pinki grafe ri?e, razpaca sliko,... v menijih je pa vredu barva <_<

to bi naj bla oseba

Objavljena slika

Se mi zdi, da je enmu rit razneslo...skrajni ?as da zamenja? geslo!! :hohoho::hohoho:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Kaj pa tale Mirkotov cirkus, vam je v?e? na posnetku! :hohoho:

Ja po moje je skadu prej neki mo?nega... vsaj eno havanko! :hohoho: cigaro mislim... :P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Za Anti?umlne ?e eno najbol atraktivnih prehitevanj vseh ?asov! :danzoman:

Ja samo z obilo pomo?i do takrat drugim ?e nepoznane mclarnove inovativne tehnike.... :P

Poglej si ?e izjave po dirki! :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Po moje je to bu?a - ?umi ?e ne bo ?el v ?pil, da bo moral biti kao drugi voznik in podpora Lojzeku.

Itaq da ne, po moje rabjo enga stratega, ki bi mulca pripeljal do naslova, da ga ne bi tko sral kot na zadnjih dveh dirkah-pa to velja za celotno mo?tvo,so si prav sami krivi,da je Kimi prvak! :P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Sicer pa sem itak razplet dirke napovedal ?e pred 14 dnevi in ?e ste upo?tevali moj nasvet ste lahko kar nekaj denarcev zaslu?ili na ?portnih igrah. :ouje:

Ja super :bravo: ?e dolgo nisem gledal tko napete dirke do zadnje sekunde...Mislim, da je konec koncev tudi pravi?no kot se je razpletlo po vsem tem ?e neokusnem forsiranju ?ude?nega de?ka, ki je pa vendarle premlad,da bi zdr?al take obremenitve,ma itak njegov ?as ?ele prihaja... :rispekt:

@Boss A ma? ti kake zveze tam zgoraj?! :whatever: Neverjetno!? :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Tale zadnja dirka bo napeta. All in all najbolj privoscim Kimi-ju. Hamiltonu je bilo prevec podeljeno, Alonso se je prevec petelinil, Kimi je pa dirkal.

In ce se mene prasa bi bilo potrebno zvecati razliko tock med 1. in 2. mestom.

:bravo: To?no tako!

Kot pravi Boss, ?e bi bil Ross Brawn pri rde?ih, bi bil najbli?ji naslovu Kimi! :P Mislim, da je Lojze dans pokazal, da se da naredit VELIKO neumnost- beri napako, vpra?anje pa je kaj bo sedaj z njegovo samozavestjo, sicer pa je za nas gledalce super, da se je tko razpletlo! :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ne vem no, zakaj sta bila oba Ferarija na vmesnih gumah,pa ja so vidli kako pada de?, pa kolk vode je na pisti itd., ?zmeden? bi vsaj z enim kockali, mislim da bi lahko tud dirka?a povedala svoje, ?umi take napake ne bi naredil! :P

Da pa ve?ina (sploh angle?ev) ho?e ?kodovati Fererriju, je pa itak jasno! :(

Sploh pa ho?ejo nardit enga super truper ?ude?nega de?ka z otoka v stilu ameri?kih juna?kih limonad...

?koda da ni nobenga sme?kota, ki mu dela slabo....

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

zmaga NAJBOLJ?I, in samo to nekaj ?teje ne glede na to za koga navijam, danes je bil pa? car HEMI.Zaslu?eno.

Ni nujno da zmaga najbolj?i, lahko tudi najsre?nej?i... :P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Ja nemce smo raztrgali,samo nemci so po?ivali za tekmo z italjani,zmaga nad nami jim ne bi pomenila ni? :whatever:

Moram pa priznat, da takega pristopa in samozavesti pri na?ih ?e nisem videl ?zmeden? to je neki novga in imam ob?utek, da lahko premagajo kogarkoli... :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

V glavnem, najbolj?, da ne verjame? ne enim ne drugim, ker resnica je pa? nekje vmes.

Mislim, da je resnica dale? pro? od medijev in javnosti; se pa s tem umetno vzdr?uje neko napetost oz. zanimanje za F1 cirkus, ker razen redkih peibliskov postaja ful dolgo?asna da kar zakinka? med gledanjem... :whatever:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ampak McLaren je pa McLaren! :hohoho:

Ja kaj pa je Mclaren? ?zmeden? ?e svojga motorja nimajo,tko da morajo pomagat ?vaboti- dale? od srebrnih pu??ic neko?... :P

Jaz cenim mo?tva, ki stojijo za vsem (Renault, Ferrari) pa naj enkrat nemci nardijo kompletno formulo 1 (Porsche, mercedes bmw) da vidimo...

Kdor ima priliko, naj si ogleda Ferrarijev muzej v Modeni pa da vidi, kako se trudili v razvoju sami proti britansko-francoskim-nem?kim navezam...

Jaz sedaj druga?e gledam tudi na ferrarijeve umazane igre v F1, saj druga?e ni ?ans da bi proti ostalim pre?iveli do danes... :whatever:

Sicer pa me je danes zopet navdu?il Hamilton kako je brezkompromisno prehitel finca ?zmeden?

Tudi ?e letos ne bo prvak, bo pa kmalu...ko mu Mclaren dovoli seveda... :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

upam da bo alonso kaznovan zaradi oviranja tko kot je lansko sezono ?umi v monaku

Se strinjam, bomo vidli, ?e bodo dosledni in ohladili ?panskega torrota! :P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Kazen bi morala biti vzgojna.

Npr. - ?umiju so tisto leto, ko je bil prvi? prvak (?e z Benetonom), zaradi preve? obrabljene "dile" pod avtom, kar lepo prepovedali nastop na 3 dirkah....

pa je ?e vseen Hilla na kruh namazu na koncu sezone :hohoho:

McLarnu bi pustil pike, pa ene 2 dirke prepoved nastopanja - ker takle "nikome ni?ta" odnos bo vodil samo v nadaljne ?pijona?e.

Ne ne, jaz jih bi pa postavu dve dirki zapored ?tartat iz zadnje vrste, al pa celo iz boxsov- :P

Bi imeli kaj videt.... :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Izkazal se je Alonso in pokazal Massi kako se vozi v de?ju in mislim, da je pri tem najbolj bentil ?umi, ker on tudi pod razno ne bi pustil da bi ga v mokrem Alonso dohitel kaj ?ele prehitel.

To?no tko,al pa recimo Mansell;Senna ... :P Zato pa Massa ne bo nikoli prvak,mislim da je to zdej jasno tudi ?efom Ferrarija,enostavno za prvaka si mora? upat nekaj ve?,pa tud ?e ti pol nekateri navija?i drugih mo?tev zamerijo(?umi)

Kar je pokazal danes, si Alonso zaslu?i naslov, sploh pa mislim, da bo od danes naprej dobil krila... :P

(Pa tud ?e ne pije Redbulla) :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

word... simultanke enega voznika pa? niso preve? razburljive pa ne glede a je to ?umi, Alonso al pa mali crni ;)

Vse bolj se mi dozdeva, da so malega crnega malo po u?esih kar srebrni iz boksa,le kako je mogo?e tolko zgubljal iz kroga v krog proti vsem!? ?zmeden?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

:bravo: bravo rdeci ja ce nebi massa zajebal in avta vgasnil bi bil na stopnickah,ferrari je bil kar hitrejsi danes :bravo:

Ja mislim,da bi Massa vseeno MORAL prehiteti Kubico, je bil dost hitrej?i... joj ?e bi bil Senna namesto njega.... :(

Mogo?e pa ni smel tvegat... Navodila iz boxa... :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Alonso bo pa spet ko en polit cucek na koncu, ko osvojil tisto to?ko ali dve... :hohoho:

Bo pa Alonso v primeru da pade na za?elje ?tartne vrste pokazal visoko ?olo prehitevanja. Ko je jezen vozi kot razjarjen bik - borbeno, na polno, ne ?para, odli?no in odlo?no prehiteva - kot Montoya v najbolj?ih ?asih.

Jap, prvo dr?i :P

Drugo pa ?e zdale? ne! :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

?e ne bi Ali?ić gnojil in pametoval o nekih svojih teorijah, recimo komu pomaga SC in komu ne bi bilo ?e bolj zanimivo... je bil pogovor na radiovezi med dirka?em in boksi, Mirsad pa zraven tuli, da ni? ne sli?i (mal je spominjal na Milo?evića ;) ) in tako preglasil ves dialog. :angry:

Pa ?e ena scena je bila, da dol pade?; pridrvi v bokse Davidson in se postavi na mesto za dolivanje goriva. In tam stoji kar nekaj sekund pa nikjer nikogar :blink: - pol pa le pridrvijo mehaniki iz gara?e, ko ene kure brez glave - ?isti kaos pa ?e komedija povrhu :bravo::bravo:

Jaz gledam F1 na RAI ali pa na Hrva?ko, ne prenesem na?ga klovna... :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

No kooon?no ena dirka,ki je imela prav vse(al pa celo ve?)kar se da videt! :ouje::ouje::rispekt:

Mislim,da Fonzitu popu??ajo ?ivci, ?zmeden? black man pa hladen ko ?pricer,le kdo ga bo zdej ustavu?! :ouje:

Res se je sre?no kon?alo s Kubico,madona kak?en let,?e dobro,da ni nikogar zadel... :o

Skratka komaj ?akam nadaljevanje :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.