Po moje je to bu?a - ?umi ?e ne bo ?el v ?pil, da bo moral biti kao drugi voznik in podpora Lojzeku.
Itaq da ne, po moje rabjo enga stratega, ki bi mulca pripeljal do naslova, da ga ne bi tko sral kot na zadnjih dveh dirkah-pa to velja za celotno mo?tvo,so si prav sami krivi,da je Kimi prvak!
Sicer pa sem itak razplet dirke napovedal ?e pred 14 dnevi in ?e ste upo?tevali moj nasvet ste lahko kar nekaj denarcev zaslu?ili na ?portnih igrah.
Ja super ?e dolgo nisem gledal tko napete dirke do zadnje sekunde...Mislim, da je konec koncev tudi pravi?no kot se je razpletlo po vsem tem ?e neokusnem forsiranju ?ude?nega de?ka, ki je pa vendarle premlad,da bi zdr?al take obremenitve,ma itak njegov ?as ?ele prihaja...
@Boss A ma? ti kake zveze tam zgoraj?! Neverjetno!?
Tale zadnja dirka bo napeta. All in all najbolj privoscim Kimi-ju. Hamiltonu je bilo prevec podeljeno, Alonso se je prevec petelinil, Kimi je pa dirkal.
In ce se mene prasa bi bilo potrebno zvecati razliko tock med 1. in 2. mestom.
To?no tako!
Kot pravi Boss, ?e bi bil Ross Brawn pri rde?ih, bi bil najbli?ji naslovu Kimi! Mislim, da je Lojze dans pokazal, da se da naredit VELIKO neumnost- beri napako, vpra?anje pa je kaj bo sedaj z njegovo samozavestjo, sicer pa je za nas gledalce super, da se je tko razpletlo!
Ne vem no, zakaj sta bila oba Ferarija na vmesnih gumah,pa ja so vidli kako pada de?, pa kolk vode je na pisti itd., bi vsaj z enim kockali, mislim da bi lahko tud dirka?a povedala svoje, ?umi take napake ne bi naredil!
Da pa ve?ina (sploh angle?ev) ho?e ?kodovati Fererriju, je pa itak jasno!
Sploh pa ho?ejo nardit enga super truper ?ude?nega de?ka z otoka v stilu ameri?kih juna?kih limonad...
?koda da ni nobenga sme?kota, ki mu dela slabo....
V glavnem, najbolj?, da ne verjame? ne enim ne drugim, ker resnica je pa? nekje vmes.
Mislim, da je resnica dale? pro? od medijev in javnosti; se pa s tem umetno vzdr?uje neko napetost oz. zanimanje za F1 cirkus, ker razen redkih peibliskov postaja ful dolgo?asna da kar zakinka? med gledanjem...
Npr. - ?umiju so tisto leto, ko je bil prvi? prvak (?e z Benetonom), zaradi preve? obrabljene "dile" pod avtom, kar lepo prepovedali nastop na 3 dirkah....
pa je ?e vseen Hilla na kruh namazu na koncu sezone
McLarnu bi pustil pike, pa ene 2 dirke prepoved nastopanja - ker takle "nikome ni?ta" odnos bo vodil samo v nadaljne ?pijona?e.
Ne ne, jaz jih bi pa postavu dve dirki zapored ?tartat iz zadnje vrste, al pa celo iz boxsov-
Izkazal se je Alonso in pokazal Massi kako se vozi v de?ju in mislim, da je pri tem najbolj bentil ?umi, ker on tudi pod razno ne bi pustil da bi ga v mokrem Alonso dohitel kaj ?ele prehitel.
To?no tko,al pa recimo Mansell;Senna ... Zato pa Massa ne bo nikoli prvak,mislim da je to zdej jasno tudi ?efom Ferrarija,enostavno za prvaka si mora? upat nekaj ve?,pa tud ?e ti pol nekateri navija?i drugih mo?tev zamerijo(?umi)
Kar je pokazal danes, si Alonso zaslu?i naslov, sploh pa mislim, da bo od danes naprej dobil krila...
Alonso bo pa spet ko en polit cucek na koncu, ko osvojil tisto to?ko ali dve...
Bo pa Alonso v primeru da pade na za?elje ?tartne vrste pokazal visoko ?olo prehitevanja. Ko je jezen vozi kot razjarjen bik - borbeno, na polno, ne ?para, odli?no in odlo?no prehiteva - kot Montoya v najbolj?ih ?asih.
?e ne bi Ali?ić gnojil in pametoval o nekih svojih teorijah, recimo komu pomaga SC in komu ne bi bilo ?e bolj zanimivo... je bil pogovor na radiovezi med dirka?em in boksi, Mirsad pa zraven tuli, da ni? ne sli?i (mal je spominjal na Milo?evića ) in tako preglasil ves dialog.
Pa ?e ena scena je bila, da dol pade?; pridrvi v bokse Davidson in se postavi na mesto za dolivanje goriva. In tam stoji kar nekaj sekund pa nikjer nikogar - pol pa le pridrvijo mehaniki iz gara?e, ko ene kure brez glave - ?isti kaos pa ?e komedija povrhu
Jaz gledam F1 na RAI ali pa na Hrva?ko, ne prenesem na?ga klovna...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani