Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano
:bravo: naredo homologacijo brez problema ampak malo je blo drago fedre in sipe plus novi kartoncek 103 eur ampak ni to nic proti kaznim ki so sn pa to cudo tam videl malo slabe slike gsm

post-328-1271710418_thumb.jpg

post-328-1271710430_thumb.jpg

post-328-1271710448_thumb.jpg

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
:D grem veselo menjavat kuglo na levi strani ker so mi ugotovli da je malo boga vceraj na optiki in ugotovim ko ze vse razderem da mi niso dali prave v trgovini :angry2::angry2: grem zaj se :mi pijemoo: :mi pijemoo:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

razen tega, da sem se mel v LJ danes fajn na kartingu, kot tudi v dru?bi nekaterih mazda?ev,

sem sre?al kretenoida oz. GO-vedo, ki si je kupil/-a vsaj za 10 cm predolg avto...

pa da bi potem vsaj za 2 cm odmaknil vozilo, mi sploh ne bi bilo sumljivo...

jebem mu/ji sunac !!!

hvalabogu je ostala samo manj?a povr?inska praskica od soli, ki je je poln avto.. :angry2::(

:P malo je so predalec ja

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

pred upgradeom si mel unlock kodo? Ce ja uporabi isto

ne nisem sn ga kupo z nalozenim adriarutom takrat predlani ze novembra 2008

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
:angry2: evo sn se malo spilal z nalaganjem nadgradnje za garmina adriaroute 2.30 in sedaj ko vklopim mi ne odklene zemljevidov kdo bi mi lahko to odklenil ali pa najrajsi pobrisal in nalozil vse najnovejse kaj je trenutno na razpolago ker to mi ne gre od rok tak kot sraufanje :P s tehniko sn skregan malo :blush:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.