Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

U?eri sem kon?no preplezal slovito Via della Vita (najte?jo, zavarovano plezalno smer v radiju par 100 km)! :danzoman::bravo: V?asih se je imenovala Via della Morte, kar je dovolj zgovorno ime! :ph34r:

Zjutraj smo ?tartal po temi, kon?al zve?er v temi, vi?inske razlike pa smo nardil cca. 3500 m, kar niti ni slabo za ?loveka, k je precej brez kondicije, no vsaj do u?eri sm tko mislu. Dans me sicer vse mo?no boli, ampak ob?utek je pa nooor! :ljubezen::ouje:

Sicer pa mal za ob?utek, 2 slikci, ki nista moji, pa? pa od kolega, ki je bil ?e ve?krat gor! :vesel:

post-342-1220030059_thumb.jpg

post-342-1220030077_thumb.jpg

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Mal prej sm enmu starej?imu stricu pomagu, da mu ni vs dizl izhlapeu iz tanka, k je pozabu pokrov?ek zapret (Golf II, pri katermu lahko ?toflc zatakne? kar ob vratca in sm to hitr porajtu), pa je biu pol dec kr navdu?n! :danzoman::P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Mene pa to vreme tok ?ivcira da je noro, plus to da mam ob 4h v planu odhod proti plezalni zadevi, ki je del? najtej?ja zavarovana plezalna pot v SLO in bli?nji okolici, kondicija pa bolj tako tako! No sej ?e bo ?e naprej de?val bom loh kr budilko dokon?no izklopu! Aja pa za povrh mam ?e kolega profesionalca - plezalca, ki me bo ceu cajt prganju, o fak! <_<:hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Sam tole z vremenom je ?edalje bl bedno, zdej naj bi bla tut ?e nedela u ?itu, ko mam u planu eno res konkretno plezalno zadevco oz. najte?jo zavarovano smer v SLO in bli?ini, na kateri neb lih preve? u?ivu u d?ju! :whatever:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dons mi je pa tadouga delovna sreda, do 16.30 tok kvalitetno moralo zbila, da sm se ?ou po ?ihtu kr u Bohinj kopat, zdej pa sm ko nov, no pa zaspan tut, kak bom ?ele jutr n delu! <_< :ne vem: :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zgleda nism ve? tok popizdljiv kot u?asih! :bravo::hohoho:

Prejle smo tle u sosednji vasi imel operacijo "prehtevanje Zetorja", al kva je ?e biu :whatever::rozico:

Pa un spredi tensta pa tensta, pa se kon?no odlo?m, da grem mim, pridm mu do sprednjih vrat vzporedno, nakar vn sko?, jz pa motori?no in brzinsko dol s ceste, na nek makadam (pa ?e u ovinku), pa se pa? umaknem, un gre nazaj notr, jz mimo, pol pa se je zgleda tok usrou da je ?e lep cajt furu za traktorjem, sm vidu! :hohoho:

Hotu sm pa to povedat, da mu nism niti pisku, niti mahu, pa tut ne u rodilne organe po?ilju, celo pulz se mi ni zvi?u niti za 5 posto, pomoje d al sm ?e tok vajen takih prigod k jih je usak dan ve?, al pa se mi ?e sladko yebe za use skupej! :ljubezen::hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Pa sej lih to je smeh, ko me samo vsake tolko prime da ga "spiham" <_<:D

Je pa tko, ?ez naselja ne grem nikol ve? kot 60, kar pomen v praksi mogo?e 55 max, ob toleranci zihr! :ne vem:

Sicer pa kazn gor, kazn dol, ?e prepre?jo kak?no nesre?o, pol res :rispekt: , ker kake nesre?e sm pa u?eri vidu ko sm se vozu iz Gradca prot Celovcu, to je pa ?iva groza, najprej v nasprotni smeri, sred avtobana rmen helikopter, tik zravn njega pa 2 avta na strehi prevrnjena, pa ?e cev kup zaletenih, verjetno v naletu od zadaj. :blink:

Pa se pelemo ?e ene 20 km, pa vidm Megana CC-ja, ki je prebil ograjo, na zunanjem delu, pa se je nakak pod njo zasidru, to pa tko da mu je streho komplet od?agal! :whatever:

Mal za tem, sm skor nabasu neke kanistre, verjetno prazne, ki so enmu Romunu padl s kasona, matr vola jz bi mu tako kazn nalimu, da bi vidu svojga boga in to u Eurih! :rozico::policaj::hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.