U?eri sem kon?no preplezal slovito Via della Vita (najte?jo, zavarovano plezalno smer v radiju par 100 km)! V?asih se je imenovala Via della Morte, kar je dovolj zgovorno ime!
Zjutraj smo ?tartal po temi, kon?al zve?er v temi, vi?inske razlike pa smo nardil cca. 3500 m, kar niti ni slabo za ?loveka, k je precej brez kondicije, no vsaj do u?eri sm tko mislu. Dans me sicer vse mo?no boli, ampak ob?utek je pa nooor!
Sicer pa mal za ob?utek, 2 slikci, ki nista moji, pa? pa od kolega, ki je bil ?e ve?krat gor!
Mal prej sm enmu starej?imu stricu pomagu, da mu ni vs dizl izhlapeu iz tanka, k je pozabu pokrov?ek zapret (Golf II, pri katermu lahko ?toflc zatakne? kar ob vratca in sm to hitr porajtu), pa je biu pol dec kr navdu?n!
Mene pa to vreme tok ?ivcira da je noro, plus to da mam ob 4h v planu odhod proti plezalni zadevi, ki je del? najtej?ja zavarovana plezalna pot v SLO in bli?nji okolici, kondicija pa bolj tako tako! No sej ?e bo ?e naprej de?val bom loh kr budilko dokon?no izklopu! Aja pa za povrh mam ?e kolega profesionalca - plezalca, ki me bo ceu cajt prganju, o fak!
Sam tole z vremenom je ?edalje bl bedno, zdej naj bi bla tut ?e nedela u ?itu, ko mam u planu eno res konkretno plezalno zadevco oz. najte?jo zavarovano smer v SLO in bli?ini, na kateri neb lih preve? u?ivu u d?ju!
Dons mi je pa tadouga delovna sreda, do 16.30 tok kvalitetno moralo zbila, da sm se ?ou po ?ihtu kr u Bohinj kopat, zdej pa sm ko nov, no pa zaspan tut, kak bom ?ele jutr n delu! :ne vem:
Prejle smo tle u sosednji vasi imel operacijo "prehtevanje Zetorja", al kva je ?e biu
Pa un spredi tensta pa tensta, pa se kon?no odlo?m, da grem mim, pridm mu do sprednjih vrat vzporedno, nakar vn sko?, jz pa motori?no in brzinsko dol s ceste, na nek makadam (pa ?e u ovinku), pa se pa? umaknem, un gre nazaj notr, jz mimo, pol pa se je zgleda tok usrou da je ?e lep cajt furu za traktorjem, sm vidu!
Hotu sm pa to povedat, da mu nism niti pisku, niti mahu, pa tut ne u rodilne organe po?ilju, celo pulz se mi ni zvi?u niti za 5 posto, pomoje d al sm ?e tok vajen takih prigod k jih je usak dan ve?, al pa se mi ?e sladko yebe za use skupej!
Pa sej lih to je smeh, ko me samo vsake tolko prime da ga "spiham"
Je pa tko, ?ez naselja ne grem nikol ve? kot 60, kar pomen v praksi mogo?e 55 max, ob toleranci zihr! :ne vem:
Sicer pa kazn gor, kazn dol, ?e prepre?jo kak?no nesre?o, pol res , ker kake nesre?e sm pa u?eri vidu ko sm se vozu iz Gradca prot Celovcu, to je pa ?iva groza, najprej v nasprotni smeri, sred avtobana rmen helikopter, tik zravn njega pa 2 avta na strehi prevrnjena, pa ?e cev kup zaletenih, verjetno v naletu od zadaj.
Pa se pelemo ?e ene 20 km, pa vidm Megana CC-ja, ki je prebil ograjo, na zunanjem delu, pa se je nakak pod njo zasidru, to pa tko da mu je streho komplet od?agal!
Mal za tem, sm skor nabasu neke kanistre, verjetno prazne, ki so enmu Romunu padl s kasona, matr vola jz bi mu tako kazn nalimu, da bi vidu svojga boga in to u Eurih!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Upam d ni tole samo trenutni preblisk, je pa res, da pred npr. enmu letom bi prot taistim Slovakom pu?nl od 2 do 3:0
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani