Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Cestitke obema.!:-)

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poskus be?anja pajku
Napisano

idiot si je naredu ve? ?kode kukr pa ?e bi pla?al odvoz pa kazen za parking :D

tu denar in ?koda nista klju?na..........EGO je tukej ve?en ;)

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

kva se prto?uj? ma? pa vsaj na novo pobarvan odbija? :jezicek: (ej ?alo na stran)!

Ok samo nekaj ne razumem po kak?ni logiki je potem zavarovalnica ocenila da njihov lasnik audija ni kriv? A se ne sklicujejo na zapisnik policije kot dokazno gradivo? A so policaji na?li tega hro??a!?

drga? pa upam da ti uspe re?it zadevo tebi v prid.

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Opozarjajo avtomobiliste, da so zdaj s pomladjo na plano pogledali motoristi. Jaz bi pa opozoril, da so z motoristi na plano prilezli tudi avtomobilisti s kompleksi "mu bom pokazal kolk sem car pa se mu limal 5m za rit ?ez vse ovinke ?e ob 7ih zjutraj". Konkretno mularija z 20 let starimi BMWji 318i. Z malo sre?e je avto starej?i kot prepotenten lastnik. :vskalo:

to si imel dela z njim :)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

halooooo wtf kaj se pa grejo. pejd na LPP kok komplicirajo ---.......

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Teli na avto krki so najve?ji kekci kar jih je...me jebejo za homolomo....a dimenzije,et, razmaki vse ?tima....me ne vidjo nikol ve? ?alabajzarji.

Kaj je blo? Je ?lo skozi?

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jaz pa v?eraj pre?ivel lep dan s polnim avtobusom penzionistov. ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 3 GTA
Napisano

Noben ne mara moje mazde :-(

tud prav. Bo sla pa v dele.

Na voljo m3 ogledala elektricna za mazdo 3 original

CAI se prodaja posebaj z novim filtrom vred.

Sredinska konzola kjer je prostor za 3 dodatne ?tevce+ adapter ki pride med oljni filter

?e bi kateri rad ?portn kolektorje mazda 3 2.0 motor

Komplet muska,predni sistem,po meri narejen woofer

To gre iz avta, cena pa bo potem tudi ni?ja.

Pa ?e kaj bi se naslo. Vec na ZS.

Lp

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 3 GTA
Napisano

Klopko ?e se prav spomnim, pridejo v vpo?tev tudi pametne zamenjave?

tokrat brez menjav ?al bo pa tudi motor v kratkem tudi na spisku.

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 3 GTA
Napisano

dokon?no

post-363-1393486334_thumb.jpg

Opis za tiste ki avta ne poznajo.

Prodam svojo mazdo 3 z gta opremo (2.0,127kw) katero imam v lasti 5 let. sem 2.lastnik, teh letih sem naredil 130kkm Trenutno jih ima 180kkm

Na njej je narejenih nekaj predelav (zaradi katerih je avto malo bolj posko?en) Servisi redni. Decembra zamenjani spredni diski in plo??ice.

Avto ni nov ima nekaj prask in prednji odbija? je popikan od kamen?kov. (zavarovano ;) )

Zimske gume na 16'' plati??ih,nove letne cca 3000km gume (eagleF1 asimetral) na 17'' OZ grandturismo bele homologirane 225/25/17

Eibach fedri,CAI,zamenjan cel izp.sistem s kolektorjrm vred. Vsi originalni deli prilo?eni zraven.

cena 4500-oz.po dogovoru ob ogledu.

Avto lahko spravim tudi v serijsko stanje

Ve? na zs ali gsm 040/898-858

lp

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

pa kaj ti to skoz ?rajfa?----pa ne da hondin agregat crkuje :jezicek:

Jaz sem ga po dolgem ?asu tudi v?eraj zakurblal. ?e vedno pali :)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

ammm kr mal preve? :)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mp3
Napisano

mp3je iz YT? Malo sem zarjavel tukaj, mi lahko namigne? kako pa to naredi?? lp

Najprej potegn dol youtude dvnloader ,pol na youtubu poi??e? komad,skopira? mesto komada(www.itd)potegnes dol ker pa je v formatu mp4 ponavadi z isti prog.potem pretvori? v mp3. Js vem za ta na?in-samo kvaliteta je bol zani? vsaj pr men je kr neki pokal k sm probal v avtu.

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Barva za ?rte na asfaltu
Napisano

Dobi? barvo od mene s peskom za posut vred. v kolikor je ?e nisi dobil ;)

lp

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Barva za ?rte na asfaltu
Napisano

Kok rabi? barve? Pa do kdaj rabi? ? Posuje se takoj ko se po?triha da se primejo ,slu?ijo pa predvsem zato da ne drsi toliko po ?rtah in seveda nekaj je tudi na odsevnosti (ene vrste kremen?evga peska)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

rabim zgol gostitelja.......jaz pa bom pijavka :)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

eno pra?anje

Vem da na netu obstaja razno programovje za crackat ,hackat ipd.

Rabim program kateri bi shackal sosedov WIFI da se prkonektam na njega. S katerim programom bi lahko de?ifriral wifi geslo.

Imam kdo kak program?,na netu in youtubu je en kup enih zadev vendar nisem pri?el ?e do konca (wifi hack,wifi cracker,...)

tnx

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Skrajni ?as, da boste zdaj vedeli zakaj se eni smejimo ko napi?ete M3 in mislite "le" Mazdo 3. :P

Glede na to, da je bila l94 je bila ?e 3.0 in manj kot 300hp, pa ?e to gre gotovo opazno bolje kot Lumpijva 323, facelift s 3,2 in E46 sta pa ?e bistveno hitrej?a. Je ?ur, ko da voznik v 6. in avto ?e vedno pospe?uje brez te?av. Pa tudi zvok notri ni tako nadle?no plehnat kot zunaj. Vsaj pri E46. :prstgor:

dej ne hval m3 k je ?klop , no M3 je druga pesem ampak meni pa vseeno bol sede R8 ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

da se kaj takega zgodi v SLO bi mu policaji ?e kazen napisali :)

JBG v?as se ne izide tako kot bi se moralo. Je pa bil ql igralec in je pustil pe?at v svetu filma.

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Modelarji
Napisano

Jaz mam tud enga drifterja kater model pa pojma ne vem napi?em v kratkem :) ko pridem domov,tako da ka?na u?na ura drifta se nebi branil :)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

?e se ne motim je bil tole "na?" sodelavec, vsaj v?eraj sem na sestanku sli?al, da je nekdo, ki je prodajal na?a olja prodajal, ne vem to?no. :(

kakko kje zakaj ???mal ve? povej

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

ja ?al so izob?ili to progo za leto 2014 verjetno jo bodo po makezovi vo?nji predelali v cross progo ha ha

?koda pa fajn stezica!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.