Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano
pred 4 minutami je Janez007 napisal:

Drugače pa preizkušena diktatorska fora, ki deluje: Za uspešno naskakovanje/ohranjanje oblasti učinkovito pomaga strašenje ljudi z zunanjimi in notranjimi sovražniki, recimo migranti in Milanom. Če že ne obstaja resna grožnja, se jo je pa treba izmislit in potem laž ponavljati in ponavljati in ljudje začnejo verjeti, da je res...  To je nekoč podučil sam Ivan svojega sodelavca ...

Ne rabiš. Zjebeš zdravstvo, celo javno upravo in vse ostalo. Folk je razpiz..n,a važno je, da so "naši" gor. Tudi, če bodo morali jesti travo. In hodili k FB doktorjem na pregled. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 4 urami je Boss napisal:

To ti je ta faši Italija ... Slovenija je kriva ja to bo.

Kaj čmo. Naši vrli  Levaki z golobnjakom na čelu  jih vabijo "velikomen in Slovenia" in tako so najprej Avstrijci rekli, dosti je, sedaj pa še Italijani. Si mislijo, imejte si jih sami. Mi imamo že svojih dovolj. Saj ni za drugo, a bomo morali mi tukaj ob meji zopet kazati dokumente. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 3 urami je Boss napisal:

amapk, da bi to bil ruski naglas... dvomim, ker če bi bil res ruski agent pol nikoli ne bi Stalinu pokazal middle finger.

Lahko je bil anti-stalinistično nastrojen

Ali pa se je uprl Rusom, ko je videl, kako super in lagodno je živeti na veliki nogi s tujim denarjem. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
Pred eno uro je Tilen5 napisal:

@Alex kakšen menjalik si imel in kako šalta ?

Avtomatski, 7 stopenjski DSG. Večino časa sem imel na manual (obvolanske ročke) in šalta res fenomenalno. Takšen avtomatski menjalnik bi imel takoj. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Včeraj sem imel srečo, da sem imel za cel dan na voljo  belo cupro formentor vz5. ❤️ Z njo sem naredil okoli 400 km. Ali mi je všeč? Zelooo. Predvsem zvok, ko globoko hrope in poka ob zmanjšanju plina. Poraba? Na trenutke 1 liter /5 kilometrov. 😊 Bremze fenomenalne. Obuta je bila v nove, samo en dan stare  pnevmatike Michelin pilot sport 5.

V glavnem, če bo imel kdo šanso, naj proba to izkušnjo. Ali bi jo imel? 

Ne. Ker že sedaj lahko samo čakam, da pride kaka položnica. 😬

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KOGA VOLIT
Napisano

Še dobro, da me ne bo na dan volitev v Sloveniji in mi ne bo rabilo volit enih večjih pacientov od drugih. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano (urejeno)
pred 19 urami je Boss napisal:

Jaz sem pa mislil, da zato, ker se ni hotela cepit proti koroni? Uff kaka zabloda... sam denar je torej problem. 😄

Tudi zaradi tega, ker je anticepilka.

Pa ravnozemljašica, šponarka žic za vreme, je v društvu modro nebo ( anti kemtrails fanatiki) 

Skratka, zblojena do konca. 😊

pred 19 urami je Boss napisal:

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Jaz rad pomagam kolegom a denarja jim nisem še nikoli posodil. Tako smo še vedno dobri kolegi. Sestri sem pa samo enkrat posodil, do danes mi ga še ni vrnila, zato nisva več prijatelja. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Evo, so odkrili teoretiki zarot od kod saharski pesek pri nas. V bistvu to sploh ni saharski pesek. 

Naslednjič vam bodo baje razložili, da dež v bistvu sploh  ni dež. 

IMG_20240410_121710.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 3 urami je Boss napisal:

Sam to ni več stereotip ampak to je dejansko dejstvo in ga gledamo vsak dan na cesti. V VB to že leta vedo in prilagajajo ceno zavarovanj tipu vozila in celo poklicem voznika, ki to vozilo uporablja. Tako, da recimo BMW za mladega objestneža je tako drag pri zavarovanju, da si ga enostavno ne morejo privoščit.

Edino kar mene preseneča na tej lestvici bi za naš prostor zamenjal mesti Audija in Mercedesa. Pri nas Mečka ni tako zaželena pri takih neprilagojencih, je pa zato paraolimpijec toliko bolj.

Tudi gledajo, koliko škodnih zadev si prijavil v enem letu. Sodelavec je imel Mitchubishi Lancer Evo 9. Bil je več v jarkih kot na cesti. Najprej so mu ful nabili zavarovanje, kmalu pa je imel problem, kje ga sploh zavarovati. Potem ga je  prodal. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

Je pa zanimiv, da k babe prevzamejo vajeti gredo tudi stare stranke v kurac. Tko gre SD s Fajonko pa Levica z Asto pa Desus s Pivčevo. Taubi se je pa tud čist obdal, v duhu enakopravnosti, s samimi teticami in ma tud štalo kamor pogledaš. Zdej se pa poskuša znebit cele horde takih. Ampak verjetno bo zanj najbolj, da najprej neha po Gabru plezat.

Se pravi, nič enakopravnosti. 😊 Dec mora vodit stranko, al kako? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 5 urami je Boss napisal:

Jaz ne.. bolj k sem računal manj mi je bla všeč. :nevem:

Enako. Na prvo žogo v redu, dolgoročno pa ne več. Kdor ima viška denarja je veliko donosnejših možnosti in priložnosti. 

Sicer pa, kdo bi še verjel tej ekipi, ki trenutno kao vodi našo državo? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 11 urami je FuManchu napisal:

Rezerviral morje za letos:bravo:

A bo samo zate letos ali se bomo lahko kopali v njem tudi drugi? 🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 8 urami je Slivka napisal:

Hja, to je tako, ko se delavci še niso posodobili.

Nekoč so šefi lahko zahtevali od šoferja karkoli in šoferji so to morali narediti, ker bi drugače ostali brez službe. Danes bi si lahko šoferji privoščili pogoje, kakršnih v zgodovini še niso imeli. Ker jih manjka. In če šef zahteva nekaj, kar se šoferju ne zdi prav, lahko jutri dobi službo drugje...

In ravno to se dogaja. Zato, ker ni za dobiti več šoferjev tu v bližnji okolici , hodijo iskat "šoferje" tovornjakov v Indijo, Bangladeš...

In tisti, "ta stari" si lahko privoščijo, da dobijo kako povišanje plače. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
Pred eno uro je AmpeR napisal:

Mislim, da žičnicarji in gostinci imajo srečo, da hrvati množično prihajajo k nam. Na Arehu so v večini bili samo hrvati. 

A tako Izgledajo smučišča pri nas trenutno? Res bogo vse skupaj. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 18 urami je skritikrt napisal:

Tudi o...piru😆😃👍 

Na žalost nas vse "nategujejo"...tako ali drugače...in vsak po svoje krmari,kolikor se pač da...

Kar se tistih rezkarjev tiče...bi lahko kar pozabil na ta hoby,če bi se odločil kontra kitajcem...

Tudi en primer...če si kaj spremljal Hifi temo...tiste zvočnike,k jih imam....elektronika za subwoofer...vsa serija Made in Germany,elektronika od subwooferja pa Made in China...praktično ne obstaja več,da ni "čajniz" pri takih proizvodih...in dejansko nimaš izbire...žal.

Jaz imam rezkarje za pol- profesijo in nisem še kupil kitajskega rezkarja. Vse imam  od CMT ali eventualno Bosch. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.