Juhu u?er do konca sestavil tabelega stroja.. menjalnik je super, pa ?e od 2.0 je tko da se vsaj normalno pele po avtocesti. Danes sem zrihtal ?e polos (je kapljalo olje, ker ni blo obro?ka na konc osi) jutr pa ?e par malenkosti pa bo za v petek za na raceland
U?er mi je blo pa sme?n ko mi v vi?jih obratih ni nakamor ?lo, sem pa pogruntal da se je en kabel iz razdelilne kape snel, tko da sem fural z 5 cilindri... amapk od 0-100 je pa letel ko marija
A sem kej spregledal al so prometni predpisi druga?ni ko pada de? oziroma obstaja neko pravilo, da je ob de?ju na AC obvezno treba it na levi prehitevalni pas, tudi ?e je vozni popolnoma prazen. :ne vem:
Pono? sem bruhu, pa ne ognja (o?itno sem moral neki tazga pojest) in dans sem sicer v pisarni ?e pred?asno, ampak pra?anje kok cajta mi bo zneslo, ker poleg tega nisem spal niti minutke!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mislm da je tole okoli 10m
Povezava za deljenje
Deli na druge strani