Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Hkrati je izgubljen pa tudi tisti posnetek ko sko?i? s tiste pe?ine! <_<:aaaaa::closedeyes:

Hja zgleda bo treba zadevo ponovit :zvizga:

Slu?ajno sem posentek nalo?u na comp :) Slik otoka pa ne :(

upam da ma saj ga?per kake dobre fotke :vesel:

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ja kluko pa vle?no vozilo mam. prikolca je itak problem.

Ja fajn, a jo bo? prestavu al odpelu na dinos? ?e misl? razkosat, jo lahk en dopovnde sam razkosam pa sam ?kolko odpele? ;)

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Mal sem pospravljal pa ker je ena knji?na polica polna sem tu dodal ?e par knjig. :D

Objavljena slika

Sem se spomnil, da delam krivico 100NXu in 200SXu, bom dal ?e kako fotko razviti, ?eprav mi nista prislu?ila nobenih pokalov. :blush:

Skrajno leva knjigca mi je totalno v?e? :P

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ja pa o meni ki kot edini ?tulc nisem pri?el s svojo mazdo.. nobeno od 2h mojih + fotrova.

canyon: ja vrjetn je dihtnga.. zdj je v planu dvojna dihtnga + podrejani bati + vse ostalo.

ti pa sporo? ?e kva misl? z zelenko, k bo fotr res popizdu..

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Juhu u?er do konca sestavil tabelega stroja.. menjalnik je super, pa ?e od 2.0 je tko da se vsaj normalno pele po avtocesti. Danes sem zrihtal ?e polos (je kapljalo olje, ker ni blo obro?ka na konc osi) jutr pa ?e par malenkosti pa bo za v petek za na raceland :aaaaa:

U?er mi je blo pa sme?n ko mi v vi?jih obratih ni nakamor ?lo, sem pa pogruntal da se je en kabel iz razdelilne kape snel, tko da sem fural z 5 cilindri... amapk od 0-100 je pa letel ko marija :jupiii:

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A sem kej spregledal al so prometni predpisi druga?ni ko pada de? oziroma obstaja neko pravilo, da je ob de?ju na AC obvezno treba it na levi prehitevalni pas, tudi ?e je vozni popolnoma prazen. :ne vem:

Pa zmanj?at hitrost za 30-40 km/h <_< na vseh pasovih <_<

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pono? sem bruhu, pa ne ognja (o?itno sem moral neki tazga pojest) in dans sem sicer v pisarni ?e pred?asno, ampak pra?anje kok cajta mi bo zneslo, ker poleg tega nisem spal niti minutke! :blush:

Za jutri potem ?e velja, ali bomo prestavil :unsure:

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ugotovo da je gretje sede?a v moji Mazgi samo ?e pol-funkcionalno in ga moram ro?no izklapljat, druga?e se pregreva :P

sovra?im smrkce... ostalo pa v malih oglasih :angry2:

Pa kaj je tak mraz da je potrebno gretje vklopit? Ali samo kako teto zebe... no vsaj na?a mat je taka, da jo stalno zebe :D

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.