Skoči na vsebino

jaoo Boss, jst bi te dal za eno turisti?no sezono ?ivet v kak z italijani pogosto obiskan kraj pa bi vidu kaj so to muke isusove :P:hudicek:

po pravici ti povem da me glede italijanov ne more ?isto ni? ve? presenetiti, ker ?ez italijane ga pa nikoli nebo kar se cestnih bedarij ti?e, AMEN! <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ajvar TDI
Napisano

Yavar vse naj naj!!!

Pa iz dna srca upam da nebo? kupu olimpijade <_< ker pol se bo? pa obvezno moral ostri? pa karton gela nabavt :P ?e ne avto spljoh ?el nebo :huh::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sej niso samo ?abarji problem... takih naduvanih kretenov ima? povsod po Sloveniji dosti in nikjer niso imuni na tak debilizem tako da je to dale? od resnice, da je to problem samo "?abarskega" konca

hja, konkretno pa prednja?i ?abarski konec, pa ali vam je to v?e? ali pa ne.....imam precej izku?enj z tega podro?ja tako da tukaj pa vem kaj govorim ;)<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Ni res.

Pusti prednost, ko se pa akcija kon?a, pa podeli rumeni karton. In Puyol je v?eraj gotovo zaslu?il 2 rumeni karton, ko se je prakti?no ovil okoli Robbna.

Edino, kar sodnik ne more dodelit v primeru, da pusti prednost, je prosti strel. Ima na izbiro - prosti strel ali pustiti prednost.

Druga?e se pa strinjam z Bossom - Iniesta je v drugem pol?asu roku dveh minut se mi zdi izsilil 2 rumena kartona, pa se je na po?asnih posnetkih lepo videlo, da se ga Nizozemca sploh dotaknila nista, ali pa minimalno - je kar sam odsko?il v zrak. Pri meni je izgubil dosti, mi je bil do sedaj kot navija?u Barcelone zelo v redu igralec.

Hvala bogu, da je zlato kopa?ko dobil mojster strelov z razdalje in pravi borec, ki ne pada po tleh in simulira za vsako figo - Diego Forlan :danzoman::rispekt::bravo:

?koda, da ni Robben izkoristil ene izmed dveh prilo?nosti, ker potem bi videl dolga ksihta obeh najve?jih ?panskih naduvankotov - Alonsa in Davida Ville. To bi bilo priceless... hehehe :hudicek::hudicek::hudicek:

redke so prilo?nosti ko se z thebillkom tako strinjam....pri meni je tudi iniesta izgubil nekaj to?k, ker ?e pa kej sovra?im so pa to tak?ni in druga?ni simulanti!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

?panci....in sicer z njim povsem netipi?nim rezultatom 1:0 :P:glare::whatever:

pa ?e res je blo.....pedri ?panski :angry:

iniesta je pa zgleda k ronaldu na "potaplja?ke" in?trukcije hodu, pfuj! <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

?e nasprotnik no?e igrat in ?aka tebe, ti drugega ne ostane kot da si zadaj podaja? in ?aka?, da dobi? prilo?nost.

skozi ?panske o?i!

skozi o?i vseh ostalih ekip:

?e ?panci no?ejo napast in si samo podajajo ?ogo levo, desno, nazaj (vse samo naprej ne oz. minimalno pa takoj nazaj) ti drugega ne preostane da jih po?aka? da jim pa? dokur?i nabijat in mu?it ?ogo :ne vem: :zvizga:

Sej ?e najve?ji pora?enec pri vsemu temu je gledalec ki mora gledat to uspavanko <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

No no pa se ?e po?asi pribli?ujemo temu da ?panci mu?ijo ?ogo in da so te?ko gledljivi....ni samo tekma proti nem?iji bila uspavanka, tudi proti paragvaju in portugalski je bilo bolj ali manj isto in tudi proti nizozemski bomo pri?a dolg?asu.

Tekma z ?ilom pa ni ravno merodajna kako se da igrati proti ?panskemu mu?enju ?oge saj so bili ?ilenci ?e uvr??eni v 1/8 finala in so lahko igrali spro??eno brez obremenitve izpada nad glavo ;) big difference!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Torej ?e povzamemo kar dopoveduje? ti in kar je bilo videno s strani ?pacev na tem prvenstvu je vi?ek ofenzivne igre po?asno podajanje v nedogled branilcev in vezistov ter vsake toliko kak?na globinska podaja napadalcem? :blink:

Pa prosim ne me?at barce zraven....barca daje v povpre?ju tako na pamet cca.3 gole po tekmi in je u?itek za gledat medtem ko teli dreka?i ?panski pa komaj enega skupaj spacajo :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

?panci NE mu?ijo ?oge!!!!!!!!

?panija-Portugalska 1:0

?panija-Paragvaj 1:0

?panija- Nem?ija 1:0

?panci ne samo da mu?ijo ?ogo, ?panci ubijajo vse kar je nogomet....v?asih so ?e malce bolj defenzivno verzijo zelo uspe?no igrali Italijani (takemu nogometu se je reklo cattenacio), in ne mi prodajat bu?k da se vse ekipe kao zaprejo proti njim ker so oni oh in sploh nevem kako dobri....saj proti njim nemore? igrati druga?e ?e pa ne dajo ?oge od sebe....raje jo podajo ?ez pol igri??a nazaj kot da bi malce tvegali z kak?no bolj atraktivno potezo naprej (tudi danes videno parkrat)....in to je igra? :ne vem: :vskalo:

Pa igra po?asna da te srat prime (?e sodnik v studiu med pol?asom se je norca delal da so take tekme super za sodit ker se lahko ?eta? po igri??u)....atraktivna igra my ass!

Bojim se da tudi finale ?e ena uspavanka pod taktirko ?panskega "super" nogometa. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Fantje sej veste kaj je reku veliki Gary Lineker: nogomet je igra kjer se 11 ljudi podi za ?ogo, in na koncu vedno zmaga Nem?ija! :P

Drga? pa ?e sam nemorem verjet da bom navijal za nem?ijo :blink: (so mi druga?e totalno antipati?ni) ampak enostavno ne prenesem ?panskega dolgo?asnega mu?enja ?oge :angry: :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Zanimivo da nima noben ob?utka da bi morali od J. Ameri?kih ekip napredovati Paragvajci (razveljavljen regularen gol, pristranski sodnik, pa ?e je moral ?panec ponavljati 11m bi jo moral tudi Paragvajec itd...) saj so si po videnem napredovanje zaslu?ili dosti bolj kot katerakoli druga J. Am. ekipa :ne vem: :blink:

Kar se pa Maradone ti?e sem pa mnenja da je kot igralec raztural, vendar se bo kot trener moral ?e polente najesti da bo lahko z na papirju fenomenalno ekipo pariral kak?nemu uveljavljenmu strategu.

Kdor je gledal tekmo mu je jasno da je pri 2:0 sledil totalen razpad pri Argentini in za to se lahko krivi samo trenerja ker ni povlekel pravih potez ampak zmetal na igri??e vse kar je ofenzivno, brez repa in glave. :whatever:

It takes a little more than that!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Tuki mislim da ni bilo glih vse ?isto...iz prvenstva nas je vrgel sveta vladar U.S. Dollar! <_< Banda pokvarjena!

?alostno da je to mogo?e v letu 2010! :glare::(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

P.S. - Landon Donovan mi je ?e itak en nadutko, pa antipati?en, pa lih ta smrduh je dal un gol (pr kermu Sarma sicer ni najbol? posredoval)! :blush:

tuki se pa glih ne strinjam najbolj z tabo......donovan smrduh kot je, je ubral v tisti situaciji najbolj brezobzino re?itev ki jo je lahko....z 4-5 m je nabil z vso mo?jo ki jo premore proti handanovi?evi glavi, ki bi ?e bi slu?ajno obranil strel (beri fasal bombo u direkt v obraz) verjetno zaklju?il sre?anje, ali pa bi bil gol....win win situation za amere! <_<

Takih svinjskih strelov vidi? zelo zelo malo, saj velja med "pravimi" ?portniki nenapisano pravilo da eden drugemu ne ?elijo bilokak?ne po?kodbe in tako tudi igrajo....kak?na pa je moralna dr?a pri amerih pa je bilo jasno ?e v 1 minuti sre?anja <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

jooooj kolk so mi ?li ?panci na ?ivce z tistim njihovim mu?enjem ?oge....pa kr neki na silo bi se radi sprehodili z ?ogo u mre?o.

?e bi bil njihov selektor bi naslednji trening 2 uri vadili samo strele z 20 metrov, do naslednje tekme pa jim nebi dovolil igrat znotraj 16m prostora....naduvanci klin?evi <_<

Kapo dol ?vicarjem in Hitzfieldu....takti?no so zjebali ?pance :notworth:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

P.S. - kolega me je u?eri nasmeju, ko je izjavu, da bi moral te "fukUzele" (hrupni instrument) prepovedat (u prevodu - onegaviti se v zelju)! :danzoman::harhar:

Se absolutno strinjam. Ker so pa tok nadle?ne, k da bi mel komentator cel studio ?ebel. Ne vem kako lahko uni na stadionu pre?ivijo :D

Jst sem ?e oddal glas

http://www.banvuvuzela.com/

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

gledal, pa bi blo verjetno bolj? ?e nebi <_<

ne razumem al je tale strel res tak bebec al ma takoooo razvit smisel za ?rni humor in cinizem, da je pustil da se kaj takega o njemu in slovencih/sloveniji objavi.

Predstavljeni smo kot najve?ji zahojenci, ki so malo manj kot 100 let za leseno ?lico....vse skupaj me je spominjalo na borata in kazahstance :closedeyes::glare:

Sej drga? za k?nga tupega amerosa je bla zgodba ?e mogo?e belivable!? :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.