Aha, kul. Vidim, da so podatki o velikosti baterije kar različni. Od tvojega, do 4.3kwh do 6.1 kwh. Najbrž so to z vsakim 'updejtom' malce dvignili, kot so dvignili tudi udobje v primeru močnejšega pospeševanja, kjer pravijo, da praktično to ni več moteče. Kateri letnik pa je tvoja Toyota ?
Kako si pa sicer zadovoljen z RAV4? A to je 2.5 motor + dobre 4khw baterija? Ti uspe dosti časa voziti na električen način? Meni se to dopade, da ni tega vtikavanja kablov
Pomoje se da dobit za pameten denar tudi kak apartma, najbrž tudi hotel. Ravno vsi ne bodo morali tako podražiti. Tudi pri nas se bo kamp pomoje podražil sigurno za ene 20%. To bomo nekako še požrli..
Ob 6 zvečer si doma, greš na kak kofe, unih 5 minut po babi skačeš, pol pa kakšno igro pa mine dan...
ja če nimaš malih otrok, je seveda drugače. No jaz sem se spravil mal na fitnes hodit po 20 letih. In ta teden po skoraj 1 mesecu je bilo obakrat težko. Mi pa na koncu ni žal, da sem šel.
Od računalnika ne rabiš nekaj dosti,..rabiš pa interface za priklop zvočnikov+studijske zvočnike pa kak midi kontroler itd...
imaš mojo sliko nekaj strani nazaj.
Kulsko
Ma en kolega, no dober znanec recimo, nekaj podobnega. Pa pridem lansk poletje zvečer ko je igrala slo basketball reprezentanca, jaz sem pa bil v kampu in nisem imel tv, k njemu domov gledat tekmo in med polčasom pravi...A greva mal igrce igrat Jaz tako malo privzdignem obrv, mal čudno pogledam pa rečem, ok ajde
Hahahha, nisem več navajen na to, al smo pa že prestari....no, sej za to v bistvu nikol nis prestar
Ma brez veze, zapenjajo. Naj se da ven seznam kdo vse je rabil Falcona in za kaj, pa da vidimo potem...Sicer pa, letalo mora obratovat, piloti morajo letet, ..tako pač je.
Ja Mazda je prot Tucsonu pogorela pri prostoru, samo ne vem če sta to dimenzijsko enakovredna avtomobila? Ga je pa totalno posekala pri motorju in podvozju..pričakovano.
Ja, precej enih trojk, je pa res da vedno tako ne leti vse notri. Kot takrat Poljska proti nam. Imeli so igro življenja ravno proti nam, vse ostalo je bilo pod nivojem.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Aha, kul. Vidim, da so podatki o velikosti baterije kar različni. Od tvojega, do 4.3kwh do 6.1 kwh. Najbrž so to z vsakim 'updejtom' malce dvignili, kot so dvignili tudi udobje v primeru močnejšega pospeševanja, kjer pravijo, da praktično to ni več moteče. Kateri letnik pa je tvoja Toyota ?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani