Ima kdo izku?nje z barvanjem direktno na Ferosan??? Moram neki pobarvat in je mal rjasto in sem prvo z grobega pobrusil zdaj pa ?e premazal z ferosanom, zdaj pa me zanima ali naj barvam direkt na ferosan ali ?e enkrat pobrusim pa pobarvam?
Na fla?i od ferosana sicer pi?e da se barva direkt, po netu sem pa dobil razli?ne info?! ve? ?ita? slab?e je
Super dirka! Napet boj 8 dirkacev, izenaceni do konca, to je to, se vec takih dirk. Skoda za Lorenza, na zacetku mu je dobro kazalo in je imel enak ritem kot ostali, sam nvm zakaj je pol tolk popustil, verjetno gume.
Ja res nevem kaj Yamaha dela, zdaj ze drugo sezono gre samo navzdol z razvojem motorja. Zarco je vidno padel v formi je pa res da ima lansko yamaho ki pa je tudi polom. Tak da v Assnu ne pricakujem Yamahe na 1mestu.
Ducati je naredil ogromen napredek, niso hitri sam na ravnini, tud v ovinkih so hitri se posebej ce vozi Lorenzo ki ima ciste linije.
Honda pa z Markezom konstantno boj za 1.mesto. Glede na zdrse Honde bi brez Markeza bili v pi... Ta vikend je spet resil 100% padec.
Evo, Lorenzo je spet razstural, kapo dol, lepa vo?nja kot v starih ?asih. Rossi pa je ?e dobro zvlekel to yamaho. Drga? mi je pa dirka bla ?ist dolg?as.
Te teorije zarote od Rossija mi niso prav ni? v?e?. Vsi vemo-vedo da je MM tak dirka?, (se strinjam, pretirava), ni pa to delal namerno, kot omenja Rossi v komentarju, on samo zanala?? priliva ogenj, da bi ga psihi?no strl in si tako tlakoval pot do 10. naslova in da bi mediji oblatili MM. Zato sem omenil v prej?njem postu da imajo njegove besede veliko te?o.
Se strinjam, verjamem da Marquez se ni namerno zaletaval, ampak je pa vseeno nepremisljeno prehiteval, in to mu do konca dirke ni skontalo da se tak ne prehiteva!
Ce mene vprasas 10.naslova Rossi ne bo videl, sicer je se vedno hiter ampak za svetovnega prvaka mu malo manjka.
Mediji pa itak napihujejo vseskupaj, samo da se pisejo. Motogp ni samo Marquez in Rossi!
Mi je bilo vsec kar je Crutchlow povedo na konferenci po dirki ko je okurcal novinarje, ker jih je bilo na zalost zelo malo (so raje sli tezit MM in VRu).
Mene bi bilo sram, ?e bi me poba iz 19 startnega mesta dohitel in dobesedno ga je nagazil, kot da bi VR stal. Pa?, je rekel, da je nevaren za dirka?e. ?e se VR ne upa ve? rezkirat naj gre vozit F1 ali pa avtek za golf.Slog oz. stil vo?nje gre naprej in kdor ne bo sprejel agresivne vo?nje bo oplel. Tudi v tekmobalnem smu?anju je slog postal agresiven in kdor se ni prilagodil temu gre lahko tekmovat z nedeljskimi rekreativci na Krvavec.
Po tvoje bi morali vsi dirkaci motogpja it na golf, ker je bil Marquez od vseh hitrej?i za 1.5sekunde na krog. Pac ocitno ne maras Rossija.
Jst recimo ne maram Lorenza, ampak ga vseeno spostujem in vem da je dober dirkace. V bistvu spostujem vse dirkace in mi je to zaljenje in nabijanje raznih navijacev kdo ma daljsega malo mimo.
Marquez je pa na tej dirki bil nevaren zaradi nasilnega prehitevanja in ne zaradi svoje hitrosti!
Ce sem tolk hitrejsi se ne bom zaletaval v tekmece ampak jih bom obvozil ce ne prvi ovinek pa drugi kar pri njegovi hitrosti ne bi smel biti problem.
Heh, glih Rossi ima kaj za govorit, ki je bil isti. Sedaj se pa? pelje po stezi in ko pri?aga MM z skoraj dvojno hitrostjo za njim je to za VR sramotno.
Res je, da je ?el MM agresivno v duel a tudi Zarco je tako odpihnil Pedroso. Novi mladci in nov na?in dirkanja.
VR bo pa? moral po?asi razmi?ljat o igranju golfa, kjer ni nevarnosti.
Ma ni bil problem v tem da je Rossija izrihil, problem dirke je bil ta da se je zaletaval v najmanj 5 dirkacev in roko na srce tako se pac ne dela. Pa ce gledas da je bil Marquez cel vikend najhitrejsi dirkac in tega se je verjetno zavedal, bi vse dirkace pred sabo prej ali slej prehitel, samo je pac rinil brezglavo v njih. Komot bi lahk pocakal se ovinek ali dva in jih prehitel brez dotikov, pa sem mislil da je ded ze mal odrastel.
Nvm kaj bi naj bilo za VR bilo sramotno, je pri teh letih se vedno konkurencen, ni najhitrejsi je pa skor vedno top5.
Zarco je res zrinil Pedroso na mokri del steze ja samo je to naredil enkrat na zacetku in ne 5x.
MAh, jst mam pa me?ane ob?utke glede te dirke. Dorna je delala neke brezvezne napake, pol Marquez je bil adijo pamet pretiraval je na celi ?rti. Drga? pa prvi 4je so odpeljali lepo dirko.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Torej rabil bi sniffer program, ki bi mi pokazal dolo?ene podatke ki te?ejo prek bluetootha, ?e ima kdo kake izku?nje s tem?
2008 Mazda 6
2004 Mazda 3
Povezava za deljenje
Deli na druge strani