Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Nova, ?rna lubica je danes pri?la v Slovenijo tako da se jutri za?nejo urejati papirji in ?e bo po sre?i bom imel v sredo drug avto (na ?alost moje trenutne ?e nih?e ni kupil, tako da to bi blo za jamrat), ko jo dobim jo seveda predstavim, pred tem boste lahko pa ugibali kaj je nova pridobitev (razen Katjaa, njej ni dovoljeno ''ugibati'') :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ferrari 458 Italia je supr, GTR tut sam je razlika kr precej?na, sploh menjalnik pa podvozje se poznata, je pa res da je GTR ?e mal str medtem ko je Italia precej nova... Vo?nja obeh je pa res fajn :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Od securety essentials dalje so AVP brez vezni, v 8 je pa itk integriran tko da se ga sploh ne rab. 8 kot OS je precej dobr, touchscreen pomaga ni pa nujen, jst ?e zdej ko mam na eni ki?ti ?e 7 (pride 8 ?e gor) drugod pa ?e 8 opa?am kok mal start meni kot tak uporabljam... in ga ni? ne pogre?am.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Po kar dolgem ?asu se vra?am na forum... sicer ?e vedno z Italjanom, na katerem razen novih parking bu?k in pa novih bremz (ki so BTW stale celo premo?enje) ni ni? kaj novega za poro?at :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

To mora delvt lih ene tok kor ti tale vetrica doda nvm kok magi?nih konjev

?e ?e mal razmislmo logi?no vidmo da rab? kr velik vode da proizved? kej vodika pol nej bi pa ta vodik kr dodal v me?anco lufta in bencina in bo zadeva ?ude?no zbila porabo? Nism fizik ali kemik ali mehanik pa se mi zdi da je to iz ve? vidikov mal nemogo?e sploh pa kako nej bi vodik zbil porabo, bohvedi kaj zares nardi senzorjem :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V?eri na poti damu...po malo ve? kot 275000kilometrih, ode Suzzy!

Po vsej verjetnosti mi je zagrabilo ma?ino!

Bum in dim za mano. Smrad po olju, zakajena kabina, lu?ke na armaturki in vse kaput!

Pa je ?la Suzzy adijo!

Evo jamranja!

Moje so?alje :(
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sicer bo sigurno v poro?ilih, sem videl le ene 3 avtomobile tam ko navije? iz obvoznice za btc (iz be?igrada proti BTC) en je bil BMW in je bil sredi obvoznice na strehi, neki manj?ega ala Twingo pa na hribu na travi, nisem dobro videl, ker sem ?el ravno dol na obvoznico in nisem hotel gledat nazaj (ni ravno varno) seveda se je nekaj bumbarjev kar ustavilo tam ob robu in potem opazovalo dogajanje, ko sem se vozil proti domu pa so v tisto smer drveli 2x gasilci in en re?ilec. Upam da ni nikomur ni? hudega in je samo pleh ?el k vragu. Nvm no, sicer priznam da tudi sam kot vsak naredim vsake toliko kak?no neumnost na cesti, ampak me je vedno bolj strah vo?nje po AC, sploh ker fiolk zavije na prehitevalnega kar tako brez smernika, brez pogleda nazaj,... se mi neverjet no velikrat zgodi da moram na polno bremzat, je res da sem sedaj ve? na prehitrevalnem na poti v sliu?bo, ker sme prej vozil striktno 90 (mi je bilo ?koda precej vi?je porabe za to da prehitevam na tako kratki razdaliji, zdj pa tega ni ve?), poleg tega pa oopa?am veliko vo?nje cca 80, 90 po prehitevalnem medtem ko je vozni pas prazen. Folek se kar vozi po prejitevalnem, sam tudi ko vem da bom mortal nazaj na prehitevalnega v primeru ve?jega razmika med avtomobili zavijem nazaj na vozni pas in potem na prehitevalnega, kot bi morali po?eti vsi. Malo sem se razpisal ampak resni?no je to problem, pa ne hitrost ampak ljudje...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sam sm doma in mam 7 ra?unalnikov, ( 1 za zrihtat, 2 na testu, 1 za razstavt, 2 moja in mtkin) nvm na kjerem nej bom :(

Sj vem da deluje k da sod bl v pohvalite se ampak u bistvu je za jamrat ja :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jst mislm da tole te?ko velja za tujce, ker torej ?e bi jst bil 24 in bi imel kerkoli avto do sedaj, razen cila ne bi smel z njim na hrv?ko? to pomeni, da morm kaj za na morje si spoodt ?vohnej avto? kar se ti?e alko testa in takih stvari to lahko vse kupi? vse lahko uredi? ko pride? v dr?avo, konjev pa lih ne mor? en par vn uzet ap jih pol k gre? dam vrnt.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.