Skoči na vsebino
MOTO GP
Napisano

Ampak dejansko nikker ni bilo prijateljstev...., stewart, rosberg, senna, prost, hill, schumi....to so egoisti in to jih dela prvake, ker je placa samo za enega

Senajblizje sta bla schumi pa hakkinen....

Senna in Prost sta na koncu postala dobra prijatelja..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Matr, a RTV res ni sposobna prena?at dirke. Namesto tega nas pa futrajo z enimi dolgo?asnimi prenosi smu?anja in skakanja.

no, ?e ti je skakanje dolgo?asno....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Danes sta me obiskala g. iz FURS-A.  Pregled vezane knjige ra?unov... en izdan ra?un od letos, ker imam slu?bo in ne delam preko s.p. ve?.. in valda da sem ga pozabil vnest v dav?no blagajno... :blink:  :blink: 
Samo upam da ne bo 3500?  :o

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

I??em prevoz iz Ptuj-Nova Gorica
Napisano

ma tako je; imam kombi doma, tako da ni to problem, problem je ker stroj stane 120?, nafta pa bi me gor in dol stala cca 50-60?. Sem pa gledal na GLS in me bo cena stala 13?, tako da se bom verjetno odlo?il za to varijanto.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

I??em prevoz iz Ptuj-Nova Gorica
Napisano

I??em prevoz iz Ptuja do Nove Gorice ali okolice. Kupil bi pomivalni stroj, zato je skoraj obezna uporaba kombija, ne zato da ne gre v avto, ampak vseeno ima nekaj vode ?e noter in bi se malo razlilo. ?e ima kdo kake podobne relacije, in je tako prijazen, se priporo?am. Lahko se izvede tudi tako da bi se ga npr. prelo?ilo v Lj,  in potem do N.G.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Notranja vrata
Napisano

Vseeno tam pri desetem letu so razni metalci biberji s selotejpom neizogibni, pa baba tud ne razmislja o certifikatu vrat ko sesa... :)

Jaz mam bela in to je hudic - kot nasvet....vse se vidi

Se zavedam da ne bodo ve?no nova ja :) Aha, dobro, nismo izbrali belih, ?eprav so lepa na pogled. Ravno tako kot smo izbrali bela stikala z belimi pokrov?ki, pa je treba kar pazit s kakimi rokami pritiska? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Notranja vrata
Napisano

Imam Lip Bled - kartonsko satovje. Nikoli se nisem ukvarjal s problemom zvo?ne izolacije ker pri nas doma smo spodobni in ne razgrajamo.

Ne vem koliko smisla ima vlagat v neka huda vrata, ker npr za dobro zaporo zvoku je poleg mase + materjala za du?enje potrebna tudi dobra tesnila  - rabil bi vgraditi pragove. 

Obstaja druga mo?nost - ?enska naj se vam pridru?i (vem, zna bit mote?e). Ali pa jo predhodno napij da da potem mir. 

?e najcenej?i bi bili ?epki za v u?esa, samo priprav babo da bo to imela v u?esih, ker ?eprav jo hrup ful moti bo ziher hotela sli?at kaj se dogaja. 

Tudi pri nas ne razgrajamo, ?e tako misli?, ?e pa ne more? niti normalno govoriti, ker je to sli?ati povsod, pa je lahko te?ava.

Za 40? na vrata obstaja sistem s spodnjim tesnilom, katerega pripre ko se vrata zaprejo.

?ena se mi pridru?i, se tudi dru?i z nami, vendar razmi?ljam tudi vnaprej, ker nameravam imeti potomce, bi rad da lepo spijo v miru, in v bodo?e bi rad tudi jaz rad spal v miru.

Okej, rabim pa? nasvete o v vratih, ne o pristranskih stvareh, katere so za vas nepombne.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Notranja vrata
Napisano

Pri?el je ?as, druga?e re?eno, nabrali so se ? za nakup notranjih vrat. Malo sem ?el po salonih in se na koncu ustavil v Lip Bled, kjer so mi naredili ponudbo. Ali ima kdo njihova vrata, kako se obnesejo?

Glede zvo?ne izolativnosti, ali ste kaj gledali ob nakupu, npr. kartonasto satovje ali preforirana oz. polna iverka kot polnilo?
Potrebujem splo?na mnenja ali so vrata vredu in ali se morebiti spla?a dopla?ati za kak dodatek za zvo?no izolacijo? Imam tako razporeditev prostorov da se do sob mo?no odmeva zvok ?e smo v jedilnici.. ko pridejo prijatelji in kaj :mi pijemoo: , smo malo bolj glasni in mote?i za predhodno utrujene ljudi, (beri) ?ensko :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

katere znamke si dal? Jaz sem dal noter o?itno kvalitetne, drage, in svetijo odli?no, sem pa bil skepti?en malo.  Sem pa poizkusil enako mo?ne, cenej?e, in je bila o?itna razlika.

Montiral pa sem Eglo Fueva 1, 120mm*120mm, 6W, primerjal pa sem jih s Horoz enakih dimenzij.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Here we go!

http://www.motorsport.com/motogp/news/analysis-can-rossi-and-lorenzo-still-be-teammates-in-2016/

hja jaz sem rekel zamenjava pedrosa - lorenzo, ampak dejansko ga nih?e no?e, oziroma se boji dveh egotov. Ta z Ducatijem je res logi?na varianta, ker po drugi strani tudi yamaha rabi ITA-ITA kolega...

Rossi - Iannone na Yamahi drugo leto bi bila fantazija....

nisem bral ?lanka, vendar niso vsi razprodani za naslednje leto? Kak?a pred?asna prekinitev pogodb?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Glede, da sem po res res dolgem ?asu gledal MotoGP in da itak nisem fan motociklov bi tekmo lahko nekako razlo?il v enem stavku.

Dirka je bila kot film z vrhunskimi igralci in blazno slabo igro.

Kdor tega ni videl je ali slep ali pa preve? zaljubljen v svojega idola, da bi lahko kriti?no prepoznal, da je blo vse en navaden BS in sramota MotoGP-ju na sploh - tak drek ?e v F1 ne vem kdaj je bil nazadnje.

@dpicul - sorry ampak o kak?nem ritmu govori?... Rossi realno ni mogel bli?je ker je ?tartal iz oslovske klopi. Pri tem je vedel, da tudi ?e bi s z zobmi zagrizel v asfalt in se z njimi dr?al proge ne bi mogel nadoknaditi razlike. Torej mu je bila edina realna mo?nost, da Lorenzo naredi napako ali pa da mogo?e ekipca ?panskih "Three stooges" naredi budala?tino, kar je bilo pa realno nemogo?e za pri?akovat. Temu primerno je pa? z nekim varnim tempom dr?al mesto, ki si ga je priboril, ker najslab?e bi bilo, da bi nekaj divjal ?ez mejo pa recimo odstopil - nakar bi MM in Perdrosa brez problemov prehitela Lorenza in vsi bi se spet spra?evali, kaj bi bilo ?e Rossi ne bi odstopil in bi on izpadel kot najve?ji lolek, ?panska falanga bi pa slavila kot najbolj po?tena na svetu.

Tako pa se je izkazalo kar se je moralo izkazati in v bistvu je pa? cel svet videl "namje?talko" pa ?e bo? 100x rekel da ni res.

Aja pa da me ne bo? nekaj obkladal z navija?tvom - MotoGP ne gledam, vem sicer kdo dirka ampak ne navijam za nikogar - sem pa si neobremenjeno ustvaril mnenje v zadnjih dveh dirkah in mislim, da se nisem zmotil.

govorim o ritmu najhitrej?ih treh. Poglej podatke o ?asih na krog v petek,soboto in nedeljo pred dirko in med njo. So ?e nekateri podatki, ker kot pravi? da ne spremlja? motogp ja, jih ne pogleda?.

Je pa res,da so imeli sestanek pred dirko, in so se malo prestra?ili vsi. Kaj ?e bi kdo koga zvrnu?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.