Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

a si mu malce fou?? :hudicek:

Sem napisal da je lepo,hehe,mo?no pa je da se bo cel blok nalezel tega njegovega zagona :lol: , pa se v kako Guinessovo knjigo vpi?emo :punk: .
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jaoooo, pa to znoriiii?.....sosed se je malo nazaj lo?o in zdaj si je neko mladenko pripeljal, jo ?ge po no?i - po dnevi - SKOZ, kri?anje, jamranje, ma sej je lepo ampak ko bi vsaj okna zaprl k se vse sli?i. ?e posebej zve?er k je mir. Pa ima? malo no?no musko!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Angle?i imajo frazo "Raining cats and dogs". A vam med neurjem ni izginil ?e kak?en pes?

Uh ta tornado k je v Milanu pihal je res pomoje kako ma?ko ali pesa v luft dvignil :( .
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Ga ne dobim. Tako kot tebe. Ma ?e mi kateri od vaju pride pred o?i...

?eprav se zna zgoditi, da bom tega medveda dobil prej kot tebe. Danes zjutraj so me obvestili, da je pono?i streskal sosednji ?ebelnjak - od mojega oddaljen okoli 800 metrov. Lovci so ugotovili, da gre za dve leti star primerek, okoli 90 do 110 kg, ki ga je medvedka o?itno "odstavila" in si zdaj i??e svoj prostor. Ma, tu si ga ne bo na?el :hudicek: .

Najprej so ga nekaj dni po MPL videli v bli?ini Lokev (tisti, ki ste prespali po MPL: v soboto zve?er smo se po nekem makadamu odpeljali na vrh hriba in se slikali na prelazu - to?no tam so ga videli). ?e naslednji dan v ?epovanu (blizu tiste lipe, kjer smo se v soboto ?e kasneje slikali) in kmalu zatem v mojem ?ebelnjaku. In zdaj ?e enkrat v mojem in ?e v sosednjem. Ja, tudi sosednji ?ebelar ima Mazdo (B2500). O?itno je nekdo zamudil na Mazda piknik Lokovec... Glede na to, da so vsi udele?enci od?li, bo tudi on. Bom ?e poskrbel za to...

Ko so ?le (zopet) vse komisije skozi, smo ugotovili, je ?kode "zgolj" 390?. No, resnici na ljubo: ?e od medvedovega prvega obiska nisem dobil od?kodnine. In jasno so mi povedali, da je dr?avi denarja za od?kodnine zmanjkalo in da vpra?anje, ?e bom kaj od tega dobil. Banda ciganska! ?e imam ?ival, sem zanjo odgovoren. ?e dr?ava ho?e imet medvede, naj zanje odgovarja. Ali pa naj pove?a odstrel, da se populacija dr?i tam, kjer se lahko, ne pa da se ?iri. ?eprav mi ni jasno, kako so si to zamislili. ?e meni pobegnejo koze in sosedu popasejo koruzo, moram pla?at od?kodnino. In nih?e ne vpra?a, ?e imam denar. ?e ga ni, se pa sodno rubi. ?e torej dr?ava nima denarja za od?kodnine, sodno rubimo: nekaj srn, nekaj medvedov (da ne bo ?e ve? ?kode), nekaj bukev za kurjavo... ?e je dolg prevelik, kar kak?no parcelo - za 390? bi dobil okoli 1000 kvadratnih metrov gozda v Lokovcu. Meni je prav.

Ma nastavi mu kako kanto medu in ga po?aka? z Paintball pu?ko pa ga ofarba?.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

V Sarajevu(BiH) obiskal fajn privat zobozdravnika ki mi je za 40? preplombiral 7 desno/gor, o?istil kamen, spoliral vse v nulo in izjavil: Hmmmm, ni se za ?udit da vam je tale sedmica tako nagajala ker vam jo je va? dentist kar tako malo po doma?e zalil kar ?ez karies, :blink::blink::blink: a ja onda malo lud, zbunjen, ljut!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

morje
Napisano

No, moja zgodba pa je tak?na.... Sprva smo letovali v krajih Ba?ka, Brela, Promajna pol nekaj ?asa na Hvaru in potem leta 1986 je foter kupil parcelo na ?olti kraj Stomorska. Ta otok je neko? bil total od boga pozabljen in turizem ni vedel zanj. Skratka, tam smo u?ivali. V ?tacuni si dobo kruh, mleka, puter, evrokrem in to je po?asi to. O doma?inih ne razmi?ljam in se ne obremenjujem pa ?eprav me in jih poznam od malih nog. ?e potegnem ?rto bi lahko rekel da so vsi nori po malem. Res, tako rahlo zme?ani na nek na?in. ?e posebej zdaj k se je turizem malo razpasel pa vsi nekaj extr s tem slu?ijo ali probajo pa se jebejo med seboj glede tega. Pa?, old story, dnar vse zjebe. Pa itak da te,me jemljejo kot turista pa ?eprav me ?e dolgo poznajo ampak za 2 tedna je to dovolj pa seveda, donia je ?. Meni so bolj pomembni spomini ki me ve?ejo na ta kraj in seveda sedaj navdu?enje pri otro?koma k smo doli. Zemljo ?e imam ampak glede na to da je v neki fakn eko coni je sedaj skoraj da ne uporabna, dokler se kaj ne spremeni. Zdaj pa? na podlagi poznanstev dobim apartma nekaj ceneje, vem kje dobim pravo olje, vem kdo in kam gre v ribolov da se mu priklju?im in take male zadeve ki mi nekako omogo?ajo to da se po?utim le delnega turista. Pa jezik govorim teko?e tak da me nobeden nemre nasankat pri kakih dalmo izrazih. Ma, nem je doli super ampak letos imamo druge plane, pa malo roadtripa po BiH tako da 1i? po 25 letih grem nekam drugam na morje.

btw, kupi kdo parcelo :D ?

http://www.bolha.com/nepremicnine/posesti/...1275852929.html

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ma sistem je total zafuran in ne to kdo je bogat in kdo man bogat. Denar je pokraden in davkov se ne pla?uje. Porednih se ne kaznuje. Korupcija je na vi?ku. Vse to je recept za katastrofo. Porbaj v USA ostati kaj dol?an IRSju. Pa ni te ej, te ogulijo do kraja. Tam so najve?je glave padale ravno zaradi davkarije. DDV pa imajo 7% ali nekaj takega. Tukaj ne bo bolje nikoli in nikdar. Pa brez skrbi da bogatim nisem niti malo fau?. Pa? so se nekako znajdli in furajo. Ali kaj podedovali ali podobno. ?e pa so do premo?enja pri?li po podli poti pa bi tukaj dr?ava morala reagirati. Pa ne.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

morje
Napisano

Morje bo do petka 25-26

Glede drage hrvaske pa kakor kje, mi v Rovinju se imamo veliko ceneje kot doma (hrana, parking, kava, restavracije itd itd.....dalec ceneje) downtown parking v sezoni 5 kun na uro vsaka nadaljna 2 kuni, bela kava evro pa pol, mesa pri mesarju za 10 oseb 22 eur...benz.

Kavc sem kupil dol za 290? pri nas isti 440?...

Da o storitvah ne govorim ( obrtniki, prevozi, servis avta...)

Pa imajo ze dolgo 25% DDV!!

Draga je verjetno v smislu hotelskega turizma ipd. ?e pa primerjam to po kak?ni ceni nahranim dru?ino v enem tednu tam in tukaj pa debata odpade k vse kar pojemo v tem ?asu dobim v HR ceneje. Gorivo je cenje. Cestnina, pa? stara cesta je ?e vozna,ne.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

morje
Napisano

zato pa jst pravm...jebes to hrvasko...se drago je k k....

Ma itak je draga ampak dobim free bivanje k frend ima bajto tam. Je pa tak da vseeno ?e je d?abe ali ne ker ?e je voda mrzla ti to ni? ne hasne ker deca ne gredo noter in potem ti je to lahko popizditis ko jim dolg ?as postane. Je pa vseeno stro?ek vse ostalo,ne.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

morje
Napisano

Jadransko morje se teh dni dr?i na temp okrog 22c ?ez dan. Seveda ob son?nem vremenu.

http://vrijeme.hr/aktpod.php?id=more_n - (glej: Zadar)

Glede na to da se bodo temperature zraka v prihodnjih dneh dvignile na one poletne: http://www.vreme.us/vreme-15-dni-zadar.html?ura=1372666270 me zanima ?e je realno pri?akovati da se bo tudi tmp. morje dvignila na vsaj 25c ker ?e je manj kot to otro?ki nekako zgubijo pogum do kopanja in dopust nima pravega ?ara.

lp.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sm ze zrihtal ena varovalka je bila zanic..ceprav je ugledal precej hudo..aja pa tole dm slikal med voznjo po avtocesti...sam stevc ni delal..:)

Qll, ziher si zmrznil :D .
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Novinarske manipulacije
Napisano

Tale primer je tako v nebo vpijo?, da nisem mogel mimo, ker me razpizdijo, ker tako nesramno la?ejo.

http://www.24ur.com/novice/slovenija/za-ce...o-spili-23.html

Kako tole prera?unavajo kot navadni kreteni brez narejene O?, da ti kr nerodno rata, k poslu?a? tele novinarke kako bombasti?no razlagajo stvari, ki so dale? od resnice.

la? - leta 1991 smo imel 43? povpre?ne pla?e ?zmeden??zmeden?

resnica - leta 1991 ob prehodu na bone je bila povpre?na pla?a v SLO okoli 15.000SIT (http://www.racunovodja.com/sta/Novica.aspx?id=1776). ?e si kreten izra?una? evre tako, da deli? s te?ajem iz leta 2007, ko smo prevzeli Evro. Kako lahko to izra?unava? za leto 1991 s te?ajem iz 2007 (238SIT=1?) vejo samo pop tv-jevske novinarke. Namre? tolar je skozi leta kar precej devalviral.

Leta 7.10.1991 je bil te?aj SIT (oziroma bonov) natanko 32SIT=1DEM (http://www.bsi.si/podatki/tec-BS-SIT.asp) se pravi, da je bila povpre?na pla?a 468DEM oziroma, ker je bila marka trdna valuta z majhno inflacijo (okoli 2% letno) se lahko njena vrednost uporabi v kon?nem menjalnem razmerju 2:1 napram Evru, ki je zamenjal DEM. Se pravi je bila pla?a leta 1991 torej 234?. ?e vzamemo, da se zaradi inflacije vrednost denarja vsako leto zmanj?a za 2% (kot je recimo nem?ka inflacija) to pomeni, da je 234? iz leta 1991 dejansko leta 2013 vrednih cca 360?.

la? - za eno kavico danes bi leta 1991 dobili 23 kavic.

resnica - dobili bi kurac 23 kavic ampak, ?e je danes kava recimo 1,5? leta 1991 pa je bila 15sit - od tod tudi matematika novinark brez narejene O?.. se pravi 1,5? je po butalsko torej 360 sit in ?e deli? s 23 dobi? 15sit. ?e pa vzame? pla?o leta 1991, ki je bila 1991 torej 15ksit si dobil cca 1000 kavic, danes pa recimo pri 1000? dobi? 666 kavic ali druga?e povedano za dana?njo kavico si v?asih torej dobil kavo in pol in nikakor ne 23.

Da pa je ironija ?e ve?ja in nesposobnost poptv-jevih novinark ?e globlja je bil ta prispevek le recikla?a prispevkov iz pred to?no enega leta - v glavnem podn od podna

http://www.rtvslo.si/gospodarstvo/z-istim-...-cigaret/284832

http://www.24ur.com/novice/slovenija/leta-...pa-24-krat.html

http://www.dnevnik.si/clanek/1042535056

http://www.zurnal24.si/cene-poletele-v-nebo-clanek-159082

http://cekin.si/clanek/za_dom_in_druzino/l...pa-24-krat.html

http://www.slovenskenovice.si/novice/slove...-bolj-zadolzeni

v glavnem, ?e takrat me je pogrelo dones pa ?ist - pa kdo je klele v Slo pla?an, da seje nezadovoljstvo in zagrenjenost ter razburja ljudi in ji spravlja v depresijo kako je vse grozno slabo in zani?. O?itno so to tisti strici iz ozadja, ki skrbijo za negativizem in katastrofizem. Ovce pa nasedajo takim provokacijam in se jezijo po forumih kdo vse nas je zajebal.

Se opro??am, ampak tole sem moral napisat - me ma, da bi jim poslal na POP TV eno pismo - lakajem ameri?kim :hudicek:

:bravo::bravo::bravo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Obvezno za pogledat 3 Francoske komedije(vse na Partisu):

1. Rien A Declarer

2. Le Marquis

3. Bienvenue a Board

FILMI SO ZAAAAKON!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A kao druge stranke so pa resne? A neka SD z klovnom na ?elu stranke ni parodija na demokracijo? ;)

Vsi so enak ?morn in vsi povzro?ajo veliko ?kodo dr?avi. Da ne govorimo o korupciji in politi?no-gospodarskem elitizmu. Pa ?e to je najbolj ?alostno kako vplivajo na nas dr?avljane ki jih financriamo. Razdeli in vladaj. Sramotno. So pa take izjave v smislu mi, proti nam, z nami ali ne..... maaaalo zaskrbljujo?e. lp.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e nekdo napiha dozo za odvzem izpita bi se mu moralo odvzeti vozilo(pa? ?e je njegovo lastno), orank oglobiti,?e pa nima ke?a pa avto na licitaciji prodati in potem iz tega popla?ati kazen ali vsaj del kazni in potem sama kazen ?e 5 let prepovedi vo?nje in sploh opravljanja vozni?kega izpita. Obvezno poslati v kako svetovalnico. Po 5ih letih spet izpit po 3xni ceni, te?aj varne vo?nje, spet v svetovalnico in potem ko dobi spet izpit na neke redne posvete vsaj ?e 3 leta. Pa jebemti bi ga tako zabediral da ?e kokakole potem ne bi upal spiti!

Tako pa poznam in imam znanca ki je malo nazaj po vsaj 10ih pirih ?el za volan pa so ga dobili, oglobili itd... in pol je pa? pla?al zadevo pa izpit nazaj dobo ker mu je to nuja za delo in ?ivljenje. E pa jaz ti ga nebi dal pa ?e crkne?!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Se Podpi?em. ?e slab? so samske karieristi?ne ravnatlce, k ?vijo za slu?bo in si nonstop na hrbih u?iteljev zmi?ljujejo neke projekte, ko da tud ostali ?vijo sam za delo. Poleg tega ne bo dolgo ko bodo u?itli na minimalcih. ?olstvo je za kozlat. Noben se ne zaveda, da so to ljudje ki vzgajajo ljudi, ki naj bi neko? pla?evali na?e penzije.

Stari,so ?e huj?e kombinacije. Take kot na?a. Sam med in mleko pa lokalnoaktualno zaradi podpore. Druga?e pa: 2 zafurana otroka, mo? zapufan ?e 20let in dol?an vsem od Triglava pa do Đerdapa. Preboleva raka dojk k so jo rezali obsevali, filali.... visi na ?oli od 9-19 tako da je v bo?jo mater te?na postala. Je bila bolj qll k je ?e imela vsaj nekaj malega od privat lajfa. Zdaj ko tega ni pa kuća-poso-poso-poso-poso pa mogo?e spet malo kuća. AMPAK,vsaj mandata nima na N? :ouje: .
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.