Da je Italija zaprosila za prekinitev schengenskega sporazuma s Slovenijo, je dejal podpredsednik italijanske vlade. Kot razlog je Antonio Tajani navedel nevarnost, da bi se med begunce infiltrirali teroristi z...
E makaronarji moji, pa lih oni največ migrantov pokasirajo na jugu
Desničarji menjavajo svoje pse, enkrat Kovačič, enkrat Duhovnik. Potem so pa v "nepristranskem" mediju prikazani kot "gradbeni strokovnjaki". Čeprav je Duhovnik itak strojnik (moj profesor in dekan).
Tam praktićno skoraj nikjer ni odvodnjavanja za meteorne vode,ker ga do sedaj niso potrebovali! To sem videl na lastne oči a bodite ptrepričani,da se boda kmalu pričela gradbena dela za rešitev tega problema.....🤑$$$
Panorama pa lepa kot iz igrice 😍
Verjamem pa, da bodo prej uštimal po poplavah kot mi.
Ne vem, ko se ponoči vozim domov vidim vsaj pet policijskih avtov, ta pa neopažen čez pol mesta po pločnikih, parkih, vse cvili od gum, pred blokom se zaletava, pa ga nihče ne vidi. Mene bodo pa eno uro preverjali če imam vse žarnice, pa datum prve pomoči, homologacijo, itd
@Boss, nekaj se šušlja o Land Roverju Defenderju...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Italija bi prekinila schengenski sporazum, Slovenija o tem ne ve nič | 24ur.com
E makaronarji moji, pa lih oni največ migrantov pokasirajo na jugu
Povezava za deljenje
Deli na druge strani