Ko sem se pustil prepričati, da prodamo starega Mazdinega dvolitrskega turbo dizla, ki je imel komaj 360.000 pregon... ... ... se pravi, prevoženih kilometrov in ga zamenjamo s popolnoma novim vozilom...
Ta naš FucksWagen ima sedaj skoraj 3600 km, pa bo šel že drugič na servis zaradi napake vozila. Mazdin turbo dizel pa je bil v 360.000 km samo enkrat (izven plana, torej NE zaradi rednega servisa) samo enkrat na servisu - ker so bile smeti in voda v nafti...
Pošteno sem se nategnil...
Nisi se nategnil. To bo delal, saj je novo vozilo, to boš imel 10 let mir. Imaš garancijo, če se tkole pripeti kaka napakica, pelješ na servis, pa porihtajo 👍
Včeraj oddaja na History z naslovom Sodni dan: 10 možnosti za konec sveta
Prikazali so scenarij, kaj bi se zgodilo, če pride do invazije vesoljcev. Znastveniki so prepričani, da obstaja nezemeljsko življenje, čeprav ga ne vidimo oz. ga še nismo našli. Poglejte, če imate čas in voljo 😀
A za kolesarje so tudi semaforji? Moje izkusnje so take, da sem jaz po Ljubljani edini, ki cakam pri rdeci na semaforju, ko sem s kolesom ... Drugi vsi sibajo mimo... s skiroji, kolesi, pes,...
Mama reče malemu komarčku, naj se nauči leteti. Komarček je zletel in leta, leta, leta ... Ko se čez nekaj minut vrne nazaj k mami, ji navdušeno reče: ''Veš mami, tako sem dober, da so mi vsi ljudje ploskali, ko sem letel mimo njih!''
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tako ja, daš vse kombinacije, pa brez odbitne franšize pa maš mir.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani