..fajn ?pari za teden dni, pa da ho?e? fajn ?urat (to pomen na polno)....1500eur min. Tja je seveda poceni pride?. Jest sem samo zaradi cen skenslal Ibizo, da grem pa tja k klo?ar pa no go. Pa recimo, kot smo se zanimali takrt: vstopnine na evente po 50 eur, kak?ne jack kole, juice vodke pod 20 eur/komad ne dobi?, ipd. ipd., nekaj znancej je ?lo dol...in na no? pod 200-300eur na komad niso pri?li ?ez. Popolnoma turisti?no (se pravi brez ?urov ), se pa da dokaj ugodno ?ez pridt
Zato pa pravijo Zrćam druga Ibiza So pa Zrće res dobile mednaroden sloves, ko sem na za?etku hodil dol, smo bili predvsem, slovenci, hrvati, bosanci, nekaj srbov, italijani, ipd. ....nazadnje ko sem bil, pa ogromno ampak res ogromno ljudi ?e iz Avstralije, ?panije, UK pa itak cela EU, ....?ur pa meni slab?i, ni bilo ve? tistega pravega vzdu?ja, ogromno ogromno droge, folk tolk mrtu da se v stoje na plesi??u ne da bi hla?e spustu po??ije ipd., pa tolk pretepov k nazadnje nisem ?e nikol vidu.....aja pa ?e bistvo...postale so nekak sosiđ party....3/4 tipov...wtf....tko da je treba ?enske s sabo met.....na za?etku je blo pa skor obratno hehe.
Vse to mas prav
Ja lej ibiza bo draga ful drgac,ampak fuck it!
Zrce so pa ja...tko k vsi pravte,so pa hudi partyi.
Zarad ZRĆ bom ?ivel ene 5 let manj....kaj smo pa taaaam vse po?el, nazadnje sem si dal prepoved da ne stopim ve? tja, ker so se za?ele ponovno dogajati zanimive stvari....ufff.....moja kariera je dol zaklju?ena
Ne vem kako ostali spremljate, in vem da ni tako popularno, ampak vseeno bi omenil da je bila to nedeljo dirka svetovnega prvenstva MX2 motokrosu v Braziliji, in na? Tim Gajser, ki ?teje 17 let, je bil 3. v drugi dirki, skupno 5. To ni nek lokalni nivo motokrosa, to je smetana sveta. Nikjer pa ni tega omenjeno v na?ih medijih. Moram pohvalit tudi Klemena Ger?arja, ki pa dirka v open kategoriji, prav tako v svetovnem prvenstvu MXGP, kateremu je v drugi dirki kazalo dobro, vozil se je namre? na 5. mestu, dokler ga ni eden od sotekmovalcev spodrinil na tla.
Mogu bi nek ene 18dobit da bi samo videl kako to zgleda na moji mazdici. Ker sem v dilemi med 17 in 18. In si ne predstavljam kako bi zgledale 18 na moji 6
ma sam sm mal premislu,bols da mas kr 17col pa ne presiroke gume...drgac bos razocaran pr porabi in hitrosti...aja pa tomason so cist tezke feltne,to je to
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
obvladate zadevo,kok pa pride tko drgac ce bi hotu met avto oblecen v folijo...recimo za taksnga kokr ga mava midva?
Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani