Skoči na vsebino
LEVEL Studio
Napisano

obvladate zadevo,kok pa pride tko drgac ce bi hotu met avto oblecen v folijo...recimo za taksnga kokr ga mava midva? :)

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZR?E / Spring Break
Napisano

..fajn ?pari :) za teden dni, pa da ho?e? fajn ?urat (to pomen na polno)....1500eur min. Tja je seveda poceni pride?. Jest sem samo zaradi cen skenslal Ibizo, da grem pa tja k klo?ar pa no go. Pa recimo, kot smo se zanimali takrt: vstopnine na evente po 50 eur, kak?ne jack kole, juice vodke pod 20 eur/komad ne dobi?, ipd. ipd., nekaj znancej je ?lo dol...in na no? pod 200-300eur na komad niso pri?li ?ez. Popolnoma turisti?no (se pravi brez ?urov :) ), se pa da dokaj ugodno ?ez pridt :)

Zato pa pravijo Zrćam druga Ibiza :) So pa Zrće res dobile mednaroden sloves, ko sem na za?etku hodil dol, smo bili predvsem, slovenci, hrvati, bosanci, nekaj srbov, italijani, ipd. ....nazadnje ko sem bil, pa ogromno ampak res ogromno ljudi ?e iz Avstralije, ?panije, UK pa itak cela EU, ....?ur pa meni slab?i, ni bilo ve? tistega pravega vzdu?ja, ogromno ogromno droge, folk tolk mrtu da se v stoje na plesi??u ne da bi hla?e spustu po??ije ipd., pa tolk pretepov k nazadnje nisem ?e nikol vidu.....aja pa ?e bistvo...postale so nekak sosiđ party....3/4 tipov...wtf....tko da je treba ?enske s sabo met.....na za?etku je blo pa skor obratno hehe.

Vse to mas prav :prstgor:

Ja lej ibiza bo draga ful drgac,ampak fuck it! ^_^

Zrce so pa ja...tko k vsi pravte,so pa hudi partyi.

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZR?E / Spring Break
Napisano

:hohoho::hohoho:

V glavnem samo ne pozabit....kar se zgodi na otoku, ostane na otoku :hohoho:

Hahah,res je! :hohoho:

Drgac letos zamenjam otok,namesto na pag,septembra na ibizo :vesel:

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZR?E / Spring Break
Napisano

Zarad ZRĆ bom ?ivel ene 5 let manj....kaj smo pa taaaam vse po?el, nazadnje sem si dal prepoved da ne stopim ve? tja, ker so se za?ele ponovno dogajati zanimive stvari....ufff.....moja kariera je dol zaklju?ena :)

Softic :harhar:

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ne vem kako ostali spremljate, in vem da ni tako popularno, ampak vseeno bi omenil da je bila to nedeljo dirka svetovnega prvenstva MX2 motokrosu v Braziliji, in na? Tim Gajser, ki ?teje 17 let, je bil 3. v drugi dirki, skupno 5. To ni nek lokalni nivo motokrosa, to je smetana sveta. Nikjer pa ni tega omenjeno v na?ih medijih. Moram pohvalit tudi Klemena Ger?arja, ki pa dirka v open kategoriji, prav tako v svetovnem prvenstvu MXGP, kateremu je v drugi dirki kazalo dobro, vozil se je namre? na 5. mestu, dokler ga ni eden od sotekmovalcev spodrinil na tla. :rispekt:

vsa cast fantom! :rispekt:

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

PLATI??A in ET
Napisano

Mogu bi nek ene 18dobit da bi samo videl kako to zgleda na moji mazdici. Ker sem v dilemi med 17 in 18. In si ne predstavljam kako bi zgledale 18 na moji 6

ma sam sm mal premislu,bols da mas kr 17col pa ne presiroke gume...drgac bos razocaran pr porabi in hitrosti...aja pa tomason so cist tezke feltne,to je to :D

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

PLATI??A in ET
Napisano

TN1 so kr popularne ja, sam na posnetku se mi zdi da so 18"

sigurno so 18',pr 17' so pa smesne te feltne men...sploh ce bo ornk balon

ZE 18col JE PREMAL! :P

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Fotr oz. bodo?i (dvojni) dedek je nabavil novo karjolo in to tako, da sm se kr pokri?u, ko sm sli?u po kaj ga peljem iskat :bravo:

post-5512-1389812858_thumb.jpg

..no ?e je ?e najgr?i mo?en voz nabavu, je pa vsaj tapravo farbo zadel :ninja:

Ta avto je pa men hud drgac,samo mal novejsi model...notr ma ful prostora,malo visje sedis,pa se folka se notr dost namece :P res je prostorn avto.

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.