Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Bedni ponedeljki -.- zamudila na prvi vlak, ker na celovski glih pred naso bajto rovarijo, potem zamudila se drugega, ker ni blo busa, dezvat je zacel, sendvic se mi je ohladu, cevle mi je premo?il, usb mi ni prjel, v trgovini mi je piskat zacel k sm notr prsla jaoo -.- in nism dubla enga trakca, k sm ga iskala. usaj ena dobra stvar, sm na busu z wifijem!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Noo kljub de?ju se lahko pohvalim, da sem imela dober dan :D .. ko je bla ura 15.00 sm kr zletela iz slu?be, vesela, da je kon?no vikend.. pohitela v BTC, ker me je ?akala mami, ki je mlaj?o sestrico in njeni dve so?olki peljala tja, da so ?le mal po trgovinah. Proti temu, da se je na polno uscal d? dve postaji pred izstopom, pa da me je kljub mareli zalilo v ?evlje, se moje veselje ?e zmer ni ohladilo :D Z mami sva pa ?le malo po svoje, sva se imeli super fino, no brez novih ?evljev nisem pri?la domov (pa nisem strastna nakupovalka ?evljev! :D ), tako da imam zdaj ene tople za de?evne dni recimo :D po celodnevnem iskanju prevoza ga dobila za jutri :D potem ?e kosilo :)) (lososov file s pope?eno polento in omako), na koncu ?e pobrale spet tamale, ki so v Adidas trgovini sre?ale Gogija :D in to je potem zgledalo tako, da so vse vre?ke letele na tla, one pa se hotle slikat.. :glare: in dobile slikco,noo koga vse ne sre?a? tam :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

A kdo kej ve.. Zadnje par dni, se mi ko pri?gem laptop pojavi obvestilo Windows could not activate, ko ga ho?em poiskati, pa ga nikjer najti (obvestila namre?).. Potem mi izgine ?e namizje (slika) v spodnjem desnem kotu pa pi?e:

Windows 7

Build 7601

This copy of windows is not genuine ?zmeden?  (kao ni pristen/taprau al kaj? :blink: )

noo zdj pa ?e to:

untitled.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Danes sami reaktivni ?tarterji na semaforjih ob pri?gani zeleni; da spelje prvi traja 5 sekund, da spelje drugi (ki o?itno drema za volanom) traja ?enaslednjih 7 sekund, da spelje tretji traja ?e dobro minuto (ker ni bil zmo?en v tem intervalu speljat). Res noro, mater ?e se spolzke ceste bojijo, obstaja avtobus ali gosenca (vlak), a obenem ?e letos niso natrenirali vo?nje na mokri cesti, potem je ne bodo NIKOLI.  :closedeyes:  :glare:  :angry2:

A to si stopu? :P

?udni dnevi...?e tretji dan ne grem na fitnes, vreme pa luna, ni cajta za ornk hranjenje......?alabajzer..

Jaaa res ?ista groza :D in zakaj ne gre? na fitnes, pa ne jes ornk?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Lavi pa dosti sre?nih kilometrov! ;) ?e je to tvoj prvi motor, idi pogledat kak poligon varne vo?nje. Ni zato, da bi dvomil vate, ampak vsakomur predvsem na za?etku leta prav pride, da se spet malo navadi? vo?nje po zimskem spanju. Da se navadi? prometa pa; ve? kot se vozi?, bolj zna? predvidevat ;)

Hvala! :) aja no saj motor druga?e ni moj, je od o?eta, tako da ima on izpit in ga tud on vozi, sem sam sopotnica :D zaenkrat :) Ja varna vo?nja pa zagotovo, mu bom predlagala enkrat :) Sicer za letos ne vem ve?, koliko se bova sploh lahko ?e vozila.. Saj ve? vreme :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Brezveze pa to, kao da rab? sam par dobrih prjatlov/prijateljic.. Bol?, da jih ma? ve?, ker takrat k koga rabi?, al pa da bi km ?ou, pa nben nima ?asa -.-

In najbolj bedno je, k se z nekom neki zmeni?, da bo? nekam ?ou in namenoma pove? prej, da bi se ja lahko zmenu in use..ampak nee to je treba odpovedat.. Krneki. Bedn petk.. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.