Ja dej probi zakamuflirat ?imbl, sam gnoju pa res odrezat, ?e ma kej za odrezat, ker take scene pa adio pamet, kva bi ti ?ele naredu ?e bi mev streho iz blaga, loh si misl?! :ne vem:
jah rabim neki da lukno zapovnem pa zasmerglam pol pa naj dela lukno not ce jo bo lahko sam pomoje da je nebo mogu!!!!
Kva pa je blo sploh, no sej dobr d ma? usaj alarm, zihr ti je pa urata kej kriviv! :ne vem:
ne ne uzadi je hotu noter zlest pa mi je tam na blendi ko jer nalepka vse neki zrezi pa po klucavnci neki saru ampak to je mazda to ni golf tako da ni mogu noter sam tok da mam vse neki podrgnan pa zjeban je pa dosegu!!!
no zaj mam pa original blendo gor pa gre danes una se za neki casa nazaj gor pol pa ko dobim poliester pa jo predelam pa h komparetu da mi spet nalepko cez zabije pa kaj svezega gor napisat!!!!
U?eri je Marko neki govoru d bi znav motor zaribat, sam upam d ni n? od tega, ker niti ni logi?no, pol bi na licu mesta motor guznu, pa tut kej bi se pokadil! :ne vem:
ne ne ni tako kaj pa ce je su u malorto sam en bat pa se zmer po treh lavfa kljub temu da je en zariban...
U?er me je spet za?ev neko voz fookat, upam d ni kej huj?ga, k efekt je biv isti kt tkt k se je cev snemala dol in iztikala, ampak cev je zdej kul!
To je blo tko, neki cajta sm mogu spelavat s povhnim gasom d sm se sploh premiku, pol naslednjih ?tart pa normaln, pa spet katastrofa in spet kul, tko da ?udna scena vseskupi! No pol je ?lo pa ?e ?edalje na slab?, upam da bo Gustl to po?timu! :ne vem:
Kva bi loh biv problem?
am a si mev voz ze kaj na servisu al se ni nic vidu mahankerja???
zlo zlo mozen da je benz filter mal adijo pa bi ga blo zloooooo zloooooo dobro zamenat!!!!
v slabih 4 minutah ti ne mores naredit kakovostne pice ker ze za samo raztegnitev testa porabis minuto nadaljno minuto porabis da jo oblozis peces jo pa kaj samo minuto in 51s???
Jaz hodim na RAB, to?neje v kraj Lopar, in to ve?krat letno. Se spla?a verjemite mi. Sem bil dol pred prvim majem in od naro?ila do pizze na mizi 3 minute 51 sekund . Pa je bila pe?ena tudi na sredi in ne ?e napol surova
cakaj ti pravis da se pelas naprimer do jablanca z avtem pa tam na trajekt pa na rab pa cez rab da prides do loparja in lepo politicnio pojes eno konkretno pico nato pa se vso pot ponovis za nazaj!!!!
zanimivo mate eni casa kaj delate jaz bi ga tud rat tolk mev...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
jah nisi maher sam mas pa bol pospeske no ja vsaj sedaj se!!!!
jah zelc pa zana bit trd oreh sam vse se da kar se hoce ce ne dobis pa zgubis!!!!
mazda teka teka in se razspaca
lite feltne pa ostanejo doma!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani