No ja. ....morem pohvaliti Mazda servis kp..reklamiral sem oba ogledala- motor?ek v levm in desnem ogledalu...problem je tudi v elektronski not..gre vse pod garancijo...dva dni dobijo rez.del potem ..menjajo.baje je blo teh reklamacij precej...zoom zoom lp
Ja to vem sem bil ?e v petek ..pa gospoda iz Mazda servisa ni bilo...DOPUST..nih?e ga ne zamenjuje...zanimivoooo...so rekli pridite v ponedeljek..noro..kje smooo..zdaj se bojo ?e zajebavali ..P.M.se malo bo treba v BTC .g Majesu vozit. .servis lp
Uff....jebemliga..jutri imam za peljat Mazdo na servis za ta ogledala se ne zaprejo in odprejo do konca ..garancija ...danes probam in vse deluje ok ...lepo se odpirajo in zapirajo..kako dokazati..?e zdaj deluje..ok.
Ali jemali kredite pri tujih Bankah..avto hi?e bojo dajale svoje kredite..?razmi?ljam..pol bo spet kriza..to ne bo ok..spet bo Najebal srednji razred ljudi.in upokojenci.mogo?e pa se bo najdla re?itev..lp
Ne bi rad nakladal samo ta ukrep BS.za kredite je strel v koleno za nas 4 ?lan.dru?ino ..za najem kredita..bo cela JEBA.ne vidim kako bo? dobil kredit za Avto ali drugu????.verjetno se bo treba znajti...he he..kaj bomo kradli kot nekateri???.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
No ja. ....morem pohvaliti Mazda servis kp..reklamiral sem oba ogledala- motor?ek v levm in desnem ogledalu...problem je tudi v elektronski not..gre vse pod garancijo...dva dni dobijo rez.del potem ..menjajo.baje je blo teh reklamacij precej...zoom zoom lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani