Skoči na vsebino
Dnevne lu?i in tehni?ni...
Napisano

Danes pridem tja pa rece na Zonti ja gospod vi pa nimate tehnicnega letos... Ste ga lani mel pri 4ih letih, pol ga mate naslednje leto pri 6ih letih pa potem pri 8ih letih... Nato pa vsako leto... :blush:

Pol pa tak informativno prasam... mojstre pac... pa recejo da to ni problem lahko pa za par evrov spisejo v homolomo naslednje leto ker je zmeril in jih mam vgrajene kak je treba... :bravo: Je rekel pa da lepo zgleda =D Pa rece se kake lite felge pa recem da ze mam doma =D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Zarad tega ja klopko... Kr neki... Nep takoj rekel konec... Tak nisem pla?al ker nisem ?el v pisarno in n?...

Nekaj zmuti pa je :)

Sicer pa, kar se mene ti?e, bi moral te?it ?e za kaj drugega, ne samo za te ledice. Vsak peti avto ma neke okraske nalimane..kot da se je bo?i? iz okrasevanja smrekc prenesel na avte.. :D

Mah polimal bom izolir ?ez pa gasa... ?e ne pa une papirje pod nos pa naj gledajo da so vse mere po standardih...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kaj naj naredim... Avto Celje me ne spusti skos... Takoj ko so vidl ugasnjene so pokazal da tole ne bo ?lo...

Kaj naj naredim... Menjam delavnico pa grem drugam ali me bojo zavrnal vsepovsod... Da ne probujem pa bojo vedl vsepovsod za to...

Tuhtal sem tut da bi ?rn izolir trak ?ez napopal oz. nekak jih "skril"... Ker si s sikaflex not nalimane in jih ne bi glih vn trgal da jih pol nazaj montiram...

Ma kdo s tem izku?nje...

Objavljena slika

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e va?e mnenje...
Napisano

Zdej se odlo?am ali eno ali drugo ker je ?as za novo... ?e enkrat imel CASIO G-shock in bo ?e naprej... Samo kaj ko se ne morem odlo?it med dvema... :blush::blush:

Ima kdo kako izku?njo z novimi CASIO modeli?

Gledam pa tale dva modela... Vle?e me sicer prvi, drugi pa tudi ni slab...

KLIK 1

KLIK 2

In pa ?e moja pobo?na ?elja sam ko je predraga malo... Rde?a je lepa ko satan :hudicek:

KLIK 3

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323 F 1.5i
Napisano

Za foro klical.. Niti ne ve kaj je blo servisirano in ima vse ra?une... Ga vpra?am a je 1.5 pa on "ja mnde je..."

Pol naslednje ga vpra?am kaka oprema je avto je vedo da ma pomi?na stekla... Druga bi mogel it pogledat...

Na koncu pa cena... Vpra?am kolk je pa pi?e gotovinski popust... Pa re?e "tak ko pi?e v oglasu"... In jz "?emu pa napis gotovisnki popust da kupce pritegne??"... Pa re?e noo sej se bomo ob ogledu neki zmenli...

Tole mi li?i mal na handlerja... :angry:

Mogo?e se spla?a pogledat it pa vse do kosti pre?ekirat... In seveda ceno zni?at...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup terenca
Napisano

Na mulariji ko ma moped izpit se slu?i... Imajo izpit sam ne morjo avta furat... In to je najbli?ji pribli?ek... Plus to da pride nekje 80? zavarovanje in vse z tak avto... Za celo leto!

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Geografski informacijski sistem (GIS) dobil prvi teoreti?ni del izpita 95.8%, drugega prakti?nega pa 100% kar da 10-ko :D:bravo:

Matematiko pa pi?e opravljeno sam ne vem s koliko... :jupiii: Pa nisem sploh pri?akoval ker mi je ?asa zmanjkalo :P:punk:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kokolada se vidi da se celo zivljenje ze v ljubljani skrivas... In samo za informacijo imamo avtocesto in tri izvoze za celje mimogrede... imas tudi agip, petrol, omv, tus oil, mol, ina,... pa se kej se najde... Imas pa kup prijaznih soforumasev ki ti nudijo prevoz... tega e mores zamuditi...!! Imamo tudi kebap ki ga imajo vsi mazdasi radi ko vola ;)

Dognali smo da ni izgovorov da ne prides... se za vsakega bom priponko z imenom in nickom naredil nas bos lazje spoznal ;)

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rimske toplice - pomo?
Napisano

... sem si premislil pa brisal :)

enkrat je prdnu v moji mazdi pa je pocu bat

Hahahaha labiiii no :D:D

No kar se mene tice sem tu ker je mazda v familiji pa se moj prvi avto je bla...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.