Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Kon?no sem se pozdravil od zastrupitve z alkoholom :bravo: 1. dan sem samo bruhav in spav; 2. dan sem mal bruhav, neki probav jest, ve?ino pa spal; 3. dan po?as se navajal spet na hrano; Danes se mi je pa ?e skoraj ?ist vrniv apetit, sam ?e mal ?udn filing mam u ?elodcu(kot da bi bil skoz prazn), pa za 5kil sm shuj?av :D

Zdej pa ko se po?utim bolje pa hitr skakat nazaj :D

Jutri bom probal izvesti tole

iz 10ih metrov

Wish me luck :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Skok iz 15metrske skale(v vodo) na glava. Ful lepa lastovica. Se morm res prov sam sebe pohvalt :)

Film?k pa nevem ?e bi ?e pokazal ker se pripravlja en mal dalj?i film ki bo zajemal vse leto?nje skoke, tako da no?em vsega ?e zdaj pokazat :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napi?ite kaj ste sanjali
Napisano

Evo da za?nem. Zadnji? sem mel zlo ?udne sanje povezane s prej?njim meetingom.

Bli smo u eni veliki dvoran. Notr je bla neka ?udna dirkalna steza(iz poliranega lesa).

In po te stezi smo se fural iz minimototi. Nakar se na stezo postavi en bucko in za?ne te?it

da se ne smemo ve? vozit. Pol sm ?ou do uklopkota in ga pra?av ?e mi posod krosa da zbijem

unga tipa. Uklopko seveda posodi krosa, jaz se zapodim prot buckotu on pa se mi zmakne.

Nakar sko?im dol iz krosa se zapodim za bucotom in mu zagrozim da nas naj pusti na miru.

Med nama se vname prepir. Skoz je grozil da me bo razbil pa se to ni zgodil. Marko je zadeve

posku?av miriti uklopko pa je spodbujal prepir. U ozadju pa se je allyssa potuhnjeno smejala.

To je to :ne vem: nim pojma kk sm lohk kej tasga u bu?o dobu.

Its your turn,...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Preplaval Divje Jezero po dolgem in po?ez pa mal se kopav tam :bravo:

Turisti so so sam gledal ?ist prepla?eno :bravo:

Temperatura jezera se giblje med 7 in 10 stopinj :D

Aja pa ?e maturo sm naredu jeeeejj :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Evo da se spet mal pohvalim. Tisti ki boste v avgustu me pri?li spodbujat na skoke v vodo imate na tem film?ku priliko videt kje bodo skoki potekal. In sicer to je tist most s katerega ska?em lastovko. Visok je 10m in na tekmovanju je veliko atraktivnih skokov. V?eraj sem ?el malo trenirat. Pripravljam pa se tudi na skok s 15m na glavo in na salto nazaj iz tistega mostu(mogo?e bom to izvedel na tekmovanju:)) btw. salto nazaj sem se nau?il pred dvemi dnevi :bravo: Evo ?e film?k http://video.google.com/videoplay?docid=3075097306967649225

Konec poletja bo kompilacija teh klipov veliko ve?ja in atraktivnej?a :)

Enjoy

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

daj malo ve? info napi?i kje se bo dogajalo in kdaj, lahko se zgodi da te pridemo pogledat in navijat zate :bravo:

Skoki bodo enkrat u Avgustu, zve?er pol ?e ?urka. Dogajalo se bo na slapu ob idrijci.

?e je kdo zainteresiran da se gremo mal kopat al pa skakat naj pa pokli?e ?e bo kaj v teh koncih :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Evo da se ?e jaz malo pohvalim. Letos sem se odlo?il da se prijavim na skoke iz 10m mostu. Poguma je dovolj, ?e malo treninga :) Druga?e sem se pa lotu delat salte iz mal vi?jih mest 4-5m, tako da upam da u prihodnje bo ?e kak?ne 2-3m vi?je :) Evo pa ?e en posnetek z mojimi skoki http://www.youtube.com/watch?v=wWmNkrsi6vM :) Prvi se slab?e vidi, je pa skok na glavo(lastovica) iz 7,5m.

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Poskusite vsaj pet od na?tetih dejanj, ko vas policija spet ustavi Najkasneje po ?tirih bi te ?e morali mlatiti ko vola):

1. ?e policaj govori s tabo, se pretvarjaj, da si gluh.

2. Vpra?aj ga, ?e lahko malo vidi? njegovo pi?tolo.

3. ?e no?e oziroma te vpra?a zakaj, reci, da bi rad videl ?e je tvoja ve?ja.

4. Daj mu roko in se ga veliko dotikaj.

5. Vpra?aj ga, kje je dobil to noro preobleko.

6. Vpra?aj ga, ?e ti posodi svoj kostim.

7. Vpra?aj ga za ime in priimek in ga nato ogovarjaj samo z imenom.

8. Pretvarjaj se, da si peder in ga vpra?aj, ?e bi ?el na zmenek s tabo.

9. ?e bo rekel ne, za?ni jokati.

10. ?e bo rekel ja, ga prijavi nadrejenim.

11. ?e te ho?e pregledati in ti bo rekel, da mora? raz?iriti noge, mu povej, da ga ne zanima?.

12. Povej mu, da so ti v?ec mo?ki v uniformi.

13. Podkupi ga s sladkarijami.

14. Poskusi isto?asno re?i z njim;Dokumente,prosim!"

15. ?e ti bo dal kaj za podpisat, se najprej praskaj po riti, nato vzemi njegov svin?nik v roko.

16. ?e ti da v roko kuli, ga skrivaj razstavi in skrij vzmet.

17. Vpra?aj, ?e ima h?erko. ?e ja, potem mu reci, da se ti zdi njegov priimek znan.

18. Naj ti vse dvakrat obrazlo?i.

19. Obnovi potiho vse kar bo rekel.

20. Pogovarjaj se sam seboj.

21. Poskusi mu prodati svoj avto.

22. Vpra?aj ga, ?e ti proda svoj avto.

23. ?e te bo vzel s sabo na policijsko postajo, vpra?aj, ?e lahko spredaj sedi?.

24. ?e bo? moral sedeti zadaj, ga poskusi ?ez reąeto bo?ati po glavi.

25. Preden se boste odpeljal, se prepri?aj, da sta se privezala.

26. Vzemi hitro plo?evinko piva v roke in jo odpri, preden bo pri?el do tvojega avta.

27. Naj ti pridr?i pivo, medtem ko bo? iskal dokumente.

28. Reci mu, da prtlja?nika ni treba pregledati.

29. Vpra?aj ga, ?e ni eden od Village People in ga vpra?aj kje so ostali.

30. Vpra?aj ga, ?e je kdaj ustrelil ?loveka.

31. ?e odgovori z da, vpra?aj, ?e se je zgodilo to tudi med slu?bo.

32. Z nasme?kom se poslovi od njega z besedami: "Pozdravi ?eno in moje otroke!"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zdrava prehrana, ?port in rekreacija
Napisano

ok, da neki raz?istmo,..valda telo rab energijo tud med spanjem,..sicer manj ampak ?e vedno neki je,..

?e si zra?una? BMR (bazalni metabolizem) ti to pove kok kalorij na dan porab? pa ?e spi?, le?i?,..kr kol,...tok telo porab ?e za dihanje in ostale funkcije,..in potem to pomno?i? z ustreznim koli?nikom glede na to kok se giba? itd in dobi? vn kon?no ?tevilko kcal/dan.

In ?e si obroke porazdeli? tko, da ne vnese? ve? kcal kukr jih porabi? se ne zredi?, pa tud ?e je? 5min predn gre? spat,...

i give up :vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zdrava prehrana, ?port in rekreacija
Napisano

Zakaj bi blo brezveze brat knjige? :ne vem:

in no vid? se ?e ne strinjam s tabo,..tole o zadnjem obroku ob 18. je za moje pojme bedarija,..point je da se ti metabolizem ne upo?asni,..in ?e je? nazadnje ob 18h se ti nardi ravno to,...

Ok mal sm narobe povadal. Meni osebno je brezveze. Zadni obrok ob 18. pa zato ker telo med spanjem ne ˝kuri˝ zau?itih snovi. Vse pa je tudi odvisno od na?ina ?ivljenja. 4 ur pred spanjem naj se nebi jedlo. Jaz sm se pa? tko navadu. Grem spat ponavad od 11 do polno?i zadnji obrok pa pa? ob 18ih. Meni tako ustreza in je delovalo. Sem samo delil izku?nje z vami. Vsak pa mora probat da ve kaj je najbol? za njega.

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.