Kon?no sem se pozdravil od zastrupitve z alkoholom 1. dan sem samo bruhav in spav; 2. dan sem mal bruhav, neki probav jest, ve?ino pa spal; 3. dan po?as se navajal spet na hrano; Danes se mi je pa ?e skoraj ?ist vrniv apetit, sam ?e mal ?udn filing mam u ?elodcu(kot da bi bil skoz prazn), pa za 5kil sm shuj?av
Evo da se spet mal pohvalim. Tisti ki boste v avgustu me pri?li spodbujat na skoke v vodo imate na tem film?ku priliko videt kje bodo skoki potekal. In sicer to je tist most s katerega ska?em lastovko. Visok je 10m in na tekmovanju je veliko atraktivnih skokov. V?eraj sem ?el malo trenirat. Pripravljam pa se tudi na skok s 15m na glavo in na salto nazaj iz tistega mostu(mogo?e bom to izvedel na tekmovanju:)) btw. salto nazaj sem se nau?il pred dvemi dnevi Evo ?e film?k http://video.google.com/videoplay?docid=3075097306967649225
Konec poletja bo kompilacija teh klipov veliko ve?ja in atraktivnej?a
Evo da se ?e jaz malo pohvalim. Letos sem se odlo?il da se prijavim na skoke iz 10m mostu. Poguma je dovolj, ?e malo treninga Druga?e sem se pa lotu delat salte iz mal vi?jih mest 4-5m, tako da upam da u prihodnje bo ?e kak?ne 2-3m vi?je Evo pa ?e en posnetek z mojimi skoki http://www.youtube.com/watch?v=wWmNkrsi6vM Prvi se slab?e vidi, je pa skok na glavo(lastovica) iz 7,5m.
ok, da neki raz?istmo,..valda telo rab energijo tud med spanjem,..sicer manj ampak ?e vedno neki je,..
?e si zra?una? BMR (bazalni metabolizem) ti to pove kok kalorij na dan porab? pa ?e spi?, le?i?,..kr kol,...tok telo porab ?e za dihanje in ostale funkcije,..in potem to pomno?i? z ustreznim koli?nikom glede na to kok se giba? itd in dobi? vn kon?no ?tevilko kcal/dan.
In ?e si obroke porazdeli? tko, da ne vnese? ve? kcal kukr jih porabi? se ne zredi?, pa tud ?e je? 5min predn gre? spat,...
Enim se pa? takoj pozna eni pa lohk ?rejo vse pa kadarkoli pa so skoz enaki. Na ?alost nisem med njimi zato moram pa? paziti pri prehrani. Da bi jaz jedel pred spanjem se takoj zredim.
in no vid? se ?e ne strinjam s tabo,..tole o zadnjem obroku ob 18. je za moje pojme bedarija,..point je da se ti metabolizem ne upo?asni,..in ?e je? nazadnje ob 18h se ti nardi ravno to,...
Ok mal sm narobe povadal. Meni osebno je brezveze. Zadni obrok ob 18. pa zato ker telo med spanjem ne ˝kuri˝ zau?itih snovi. Vse pa je tudi odvisno od na?ina ?ivljenja. 4 ur pred spanjem naj se nebi jedlo. Jaz sm se pa? tko navadu. Grem spat ponavad od 11 do polno?i zadnji obrok pa pa? ob 18ih. Meni tako ustreza in je delovalo. Sem samo delil izku?nje z vami. Vsak pa mora probat da ve kaj je najbol? za njega.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kon?no sem se pozdravil od zastrupitve z alkoholom 1. dan sem samo bruhav in spav; 2. dan sem mal bruhav, neki probav jest, ve?ino pa spal; 3. dan po?as se navajal spet na hrano; Danes se mi je pa ?e skoraj ?ist vrniv apetit, sam ?e mal ?udn filing mam u ?elodcu(kot da bi bil skoz prazn), pa za 5kil sm shuj?av
Zdej pa ko se po?utim bolje pa hitr skakat nazaj
Jutri bom probal izvesti tole
Wish me luck
Povezava za deljenje
Deli na druge strani