Totalni kreteni, poglej kaj so naredili restavraciji Kooks Burritos
Tudi v GB se bolj trudijo nadzirati "pravilno" pisanje po netu glede napada v Manchestru kot iskanje bodo?ih napadalcev. Tega tipa je sodnik de facto obsodil na smrt, ker je na kljuko mo?eje obesil svinjino: KLIK
Ne vem komu se kaj prikazuje; pri zznob so lani organizirali 400 proslav...
In ?as bi bil, da se neha me?at mitologijo in zgodovinska dejstva. Vsak naj verjame kar ?eli, samo naj s svojo vero ne posiljuje dr?ave.
Ps: ?ico so "osvoboditelji" odstranili ?ele tri tedne po vkorakanju, seveda obdr?ali kontrolne to?ke, v tem ?asu pa pobili ve? Ljubljan?anov kot oba okupatorja prej v ?tirih letih... Toliko o pohodu ob "tehni?ni oviri"
?lanek se nana?a na trde delce - po doma?e saje. Glede tega VW dosega predpise. VW je goljufal glede NOx in kar se du?ikovih oksidov ti?e tudi bencinarji niso bistveno bolj?i.
Dolgo se mi je res samo dozdevalo, da nekaj nad zidanco bren?i. Potem, ko sem pa enkrat s kozarcem cvi?ka stopil ven iz vinske kleti in nazaj nagnil glavo in gla?, da sem lahko srkal rujno kapljico, pa sem nad glavo zagledal tistega bren?e?ega hudi?a.
?e ne bi zaradi pitja cvi?ka moral gor pogledat, pol mogo?e sploh ne bi opazil drona.
Tako da tvoja teorija o alkoholu tukaj pade po celi ?rti....
Sicer pa ima cvi?ek tako malo alkohola, da to za taprave mo?akarje ni ni?...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Totalni kreteni, poglej kaj so naredili restavraciji Kooks Burritos
Tudi v GB se bolj trudijo nadzirati "pravilno" pisanje po netu glede napada v Manchestru kot iskanje bodo?ih napadalcev. Tega tipa je sodnik de facto obsodil na smrt, ker je na kljuko mo?eje obesil svinjino: KLIK
Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani