Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Totalni kreteni, poglej kaj so naredili restavraciji Kooks Burritos

Tudi v GB se bolj trudijo nadzirati "pravilno" pisanje po netu glede napada v Manchestru kot iskanje bodo?ih napadalcev. Tega tipa je sodnik de facto obsodil na smrt, ker je na kljuko mo?eje obesil svinjino: KLIK

Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kreditiras sam sebe. Mesecno preplacujes da cez eno leto dobis ratliko nazaj.

Ce bi to hotel bi izbral pavsalno porabo. Vendar tam ponavadi doplacujes ob obracunu, ker je vse zgoj estimacija zime pa nepredvidljive.

?e dopla?uje? ob obra?unu, potem oni kreditirajo tebe...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Ne vem komu se kaj prikazuje; pri zznob so lani organizirali 400 proslav...

In ?as bi bil, da se neha me?at mitologijo in zgodovinska dejstva. Vsak naj verjame kar ?eli, samo naj s svojo vero ne posiljuje dr?ave.

Ps: ?ico so "osvoboditelji" odstranili ?ele tri tedne po vkorakanju, seveda obdr?ali kontrolne to?ke, v tem ?asu pa pobili ve? Ljubljan?anov kot oba okupatorja prej v ?tirih letih... Toliko o pohodu ob "tehni?ni oviri"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

"Podatki niso ravno razveseljivi," pravi Marko Poli?, profesor psihologije na filozofski fakulteti.

Se popolnoma strinjam, da podatki niso razveseljivi. Javni prevoz je po svobodi ?el v kameno dobo.  

Se strinjam.

Da vr?e? tramvaj iz mesta, mora? biti res posebej bistre vrste.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

?lanek se nana?a na trde delce - po doma?e saje. Glede tega VW dosega predpise. VW je goljufal glede NOx in kar se du?ikovih oksidov ti?e tudi bencinarji niso bistveno bolj?i.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kaj ?e bi iz Avstrije kopirali ?e kaj pametnega, ne samo traparije tipa IG-L?

Sicer pa, okoli Ljubljane je 130 km/h samo ?e ju?na obvoznica in nekaj karaj?ih odsekov drugod.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali lahko sklatim dron?
Napisano

Ne bo dr?alo. Ravno obratno.

Dolgo se mi je res  samo dozdevalo, da nekaj nad zidanco bren?i. Potem, ko sem pa enkrat s kozarcem cvi?ka stopil ven iz vinske kleti in nazaj nagnil glavo in gla?,  da sem lahko srkal rujno kapljico, pa sem nad glavo zagledal tistega bren?e?ega hudi?a.

?e ne bi zaradi pitja cvi?ka moral gor pogledat, pol mogo?e sploh ne bi opazil drona.

Tako da tvoja teorija o alkoholu tukaj pade po celi ?rti....

Sicer pa ima cvi?ek tako malo alkohola, da to za taprave mo?akarje ni ni?...

In Lojzi, kot veste,  JE taprav mo?akar.

Manj pija?e, pa tudi belih dronov ne bo ve?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.