Skoči na vsebino
MOTO GP
Napisano

?e je kdo gledal podelitev pokalov , se dobro vidi kak sta popularna markec in njegov lolek :) lepo mu je danes spet ??itil hrbet, ?e pedroso bi ven spravil samo da je lolek prvi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

mazdina barva je za en k.. avto mam popraskan in luknjast kot, da bi bil star 5let. sem mel hyundaije, chevrolete in ostalo korejsko sranje in z barvo nisem nikoli imel problemov. tu pa se malo takne? pleha pa je ris. pa ?uvam avte ko svojo oko. bogve kak?en bo ?ez pet let.. :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

to je bilo leta 2010. Rossi se ni boril ve? za prvaka, dajal pa se je z Lorenzom, tako kot Rossi - Marquez dirko nazaj, to sem hotel re?t, oba enako dirkata, ker sta enaka po krvi. Nikjer nisem omenil kakega kriminala Boss...

me?a? malo pojme, rossi je takrat bil enako hiter kot lorenzo. Markec je pa bil na prej?nji tekmi hitrej?i od rossija in ga je zanala?? zadr?eval..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Komaj ?akam,ko bo va? dottore za la?i kon?al dirkati in bo kon?no moto gp gledljiv in zanimiv.

MotoGP po Rossiju dolgo ne bo ve? to kar je bil. Podobno kot F1 sedaj..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

do zdaj mi je bil marquez mo?en naslednik Rossija, sem mislil navijat za njega po Rossijevi upokojitvi, od tega vikenda pa ga ne morem ve? prebavit. Ko Rossi kon?a kariero mislim, da ne bom ve? gledal MotoGP. Isto ne gledam ve? F1 , ker enostavno ni ve? gledljivo.

No mogo?e navijam za preostale italijane na Ducatijih..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Bravo kaalman, vzel si mi besede iz ust. Tudi jaz sem ?e med prvimi v?eraj podpisal peticijo, vendar mislim , da ne bo ni? pomagalo :)

Lorenzo je jokica, vedno je nekdo kriv za nekaj, enkrat ?elada, drugi? se mu je Ioanone vozil v zavetrju, tokrat ga je rossi za stotinko prehitel v kvalifikacijah..

vsem drugim privo??im prvenstvo, samo njemu nikoli.. ogaben ?lovek..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Neki ?asa nazaj kupil ?isto no UPS, ker je bil glih prilka in je bilo predvideno da ga bom kmalu rabil. Malo po tem ko sem ga kupil so se plani spremenil in sem ga pospravil. Zdaj ko sem ga hotel priklopit pa fu? baterije.   :D

?e enkrat ga nisem nucov pa moram ?e nove baterije nabavljat. :D

pri UPS-ih ima? na ?katli ponavadi ozna?en datum zadnjega polnjenja baterije, oz. datum do katerega mora? napolnit baterijo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jebe.o japonsko kvaliteto. Po 7000km prevo?enih, sem danes ob ?i??enju odkril:

- vtrgan ?iv na mojem sede?u (pojma nimam kak, pazim avto ko malo dete)

- na sovozni?kih vratih dve luknjici od kamen?kov (pojma nimam kak)

- polno nekih risov (kot da je lak iz tempera barvic)

Prej vozil Nissana tri leta in ni bil pol tolko porisan, imel sem vsega dve luknjici od kamen?kov, pa ?e to na haubi logi?no..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Odkar imam mazdo me policija nonstop ustavlja, prej je bilo kakih 10let mir :) danes me ustavi v naselju, kjer jaz vozim 55 po tempomatu, vzame vozni?ko in prometno in re?e: to je torej ta famozna mazda, ki nam me?a radarje, se nasmehne in vrne dokumente.. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.