Skoči na vsebino
Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
pred 53 minutami je Boss napisal:

To kar je bilo v Tedniku je samo vrh ledene gore.

Poznam več primerov raznoraznih pizdarij po cepljenju od glavobolov, občutkov pajkove mreže po koži, popuščanje srčne mišice, mravljinčenja udov, do migren, nezmožnosti za delo, koncentracije in na koncu tudi mrtvi, amputirani udi, invalidnost.

Ne vem zakaj tukaj slogan "rešujemo življenja" ne velja. A teli vsi so le kolateralna škoda in njihova življenja niso nič vredna? Čakam, da bo Okorn naredil še dokumentarec o teh.

@Bossjih poznam tudi jaz , sosed 14 dni po drugi dozi smrt in tako naprej ampak to so le "redki " primeri in korist je še vedno večja kot pa stranski učinki. Korist že ampak za koga🤮🤮

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 10 urami je Bini napisal:

Danska še vedno brez vseh omejitev!😊

Povedano tudi na POP TV, 24ur inšpektor!😊

Potrč baje pakira kufre za Dansko.....?zmeden?

Bini ne tolko gledat TV raje malo njihove uradne strani obisči in boš videl kako naši mediji izkrivljajo resnico.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 41 minutami je pob napisal:

Sem bil danes v trgovini Inpos v Sl. Bistrici kot edina stranka brez maske, prodajalci pa vsi brez, razen prodajalke na blagajni. :) 

Mi že 4 mesece hodimo po vseh trgovinah in nakupovalnih centrih brez in nikjer nobenega problema. Tudi osebne izkaznice sva z sinom urejala na pošti brez maske😀

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 54 minutami je Bini napisal:

Točno to sem mislil, komentiral pa ne bom, ker vem kam to vodi.... 🥴

Če si tak mislil potem bi tak napisal zelo slabo ti gre tole tvoje izvlačenje pač si eden tistih , ki slepo verjame in kot je @canyonzapisal če bi JJ reko da skočite iz strehe ker boste imuni si ti v prvi vrsti za skok.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 6 minutami je x-layer napisal:

Mene ob vsem tem nekaj zanima... Povsod se govori o procentu precepljenosti, nikjer (vsaj jaz nisem zasledil, res je tudi, da nisem posebej raziskoval) pa ne govorijo o prebolevnikih...

Mislim, da sem danes videl podatek, da je polno cepljenih več kot milijon Slovencev. To torej pomeni 50% precepljenost, kaj pa prebolevniki. Je kje statistika koliko je takšnih, ki so prebolevniki in niso cepljeni?

Ali je za sproščanje ukrepov pomemben samo procent precepljenosti?

65859427_fp-fb.jpg
WWW.RTVSLO.SI

V sredo je bilo opravljenih 4958 PCR-testov, ki so potrdili 1144 okužb (23,1 odstotka). S hitrimi testi so odkrili še 372 primerov. Potrjenih okužb je bilo tako 1516. "Epidemija v Sloveniji je še vedno v polnem razmahu,"...

in to januarja 2021

Popravljeno od robertk6
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 7 minutami je Janez007 napisal:

Zdaj pa bi bili naenkrat vsi radi svobodni Danci, Portugalci, s tem da ne bi sami za to nič naredili (se cepili). 🤪

V Evropski uniji je polno cepljenih 62,4 odstotka celotnega prebivalstva, kažejo podatki ECDC. 

janez007  ne nabijaj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

Saj pravim. Antice... pec ne znaš  drugega kot žalit in se pred gostilbo pretepati. Ziher si Štajerc. Malo kislega vina v rit pa "ka te je?.. Bi se tuko ti?"😉💪 

He, He. Mi gremo lahko povsod, nekateri pa samo pred trgovine. In žicat, da jim kdo prinese kaj iz nje. Če se jih usmili.🤗

P. S. Tole ni letelo na ostale Štajerce, ki so v redu pobje. 👍

To se je nanašalo na našega heroja za računalnikom Roberta. 

Pazi ta da heroj ne pride na obalo in te poišče , pa jaz bi malo pazil kaj govoriš o štajercih znajo bit kar zamerljivi.

pred 35 minutami je Alex napisal:

Saj nisem ekstremist. 🤔Sem le normalno cepljen in spoštujem korona odloke. Kje je tu kak ekstremizem? 🤔

In velik škodoželjnež.

pred 1 uro je Alex napisal:

He, He. Mi gremo lahko povsod, nekateri pa samo pred trgovine. In žicat, da jim kdo prinese kaj iz nje. Če se jih usmili.🤗

Hahaha jaz tudi .....če si pozabil imam še vedno pogoj P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

@Alexkot ti je že nekdo napisal upam da te eden ali pa dva izmed teh modelov malo prevetri pa da ti podstrešje pospravi. Takega id..... kot si ti pa že dolgo ne , prav naslajaš se ob teh neumnostih , ki jih sprejema vlada. No saj za vsakega se enkrat najde palica , verjemi da tudi ti prideš na vrsto.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 8 urami je Alex napisal:

Raje dvostavčne in konkretne odgovore, kot nebuloze, ki jih stresate iz drugega mehurčki že od začetka. Nič konkretnega, sami članki FB doktorjev. 🤣

Sicer bi ti napisal kak romanček, samo to bi bilo že preveč za razumet. 😉

Res je @Alextu se pa popolnoma strinjam s tabo ti kar ostani pri dvostavčnih odgovorih romančki so res preveč za tvoj razum lepo si napisal. Drugače pa ne bi bilo slabo da pogooglaš kaj sploh pomeni nebuloza da ne boš kar tako uporabljal tega izraza ker je fancy. Btw v slovenskem slovarju te besede ni tak da tam je ne išči 😀

Popravljeno od robertk6
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 10 urami je Alex napisal:

Sorry, nisem niti bral, kaj si napisal. 😉 Evola, da boš zadovoljen. 👍

Večinoma ne berem tvojih postov, ker itak ne bo nič novega na mizi. 😉

Nisem nameraval odgovarjat ampak ko že pišeš o čem novem na mizi .....ti že več kot mesec dni nisi postregel z čem novim razen z tvojimi dvostavčnimi primitivnimi odgovori tak da najprej metlo v roke in pomest svoj prag potem te pa naj skrbi za drugega.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

No kot obljubljeno poročam o testu protiteles , ki jih imam po 6 mesecih. Cepljeni jih imajo od 90-150.

Zdaj pa prosim cepljene strokovnjake če mi lahko kdo strokovno razloži zakaj bi se jaz cepil. 

In pa zanimiv zapis na koncu testa ....ali je pa oseba bila cepljena in zakaj potem naši stučkoti tega ne priznavajo???

20210913_185219.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 39 minutami je Alex napisal:

Večinoma gledam, kaj delajo drugod po svetu v razvitih državah z odgovornimi državljani. In je to merilo, kaj je dobro in kaj ni. Sicer pa mi capljano počasi za drugimi državami tudi kar se tiče omejitev. Tako, da pri nas ni toliko omejitev kot drugod. Zaenkrat. Se pa vse bolj zožuje vse skupaj. 

To ni odgovor na moje vprašanje, mene zanima če slepo verjameš naši st(r)oki??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
dne 10. 9. 2021 ob 18:39 je Alex napisal:

Daj mi povej po resnici, komu  ti sploh kaj zaupaš? Me resno zanima od kod črpaš informacije, ki so zate verodostojne in jim vsaj malo zaupaš. 

@Alexdaj povej mi nekaj a tej naši strokovni skupini pa ti zaupaš???? Spreminjajo svoje izjave in odločitve na 3 dni. Najprej na neki strokovni podlagi ugotovijo da se prebolevnikom podaljša na 240 dni in da razmišljajo še o dodatnih 30 dneh , potem pa čez 3 dni to strokovnost negirajo in gremo nazaj na 180 dni. Potem pa se čudiš da se takim ne zaupa???

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 11 minutami je Janez007 napisal:

Nisem mislil v omenjenem smislu, kjer se strinjam s tabo. Mislil sem v smislu nekaj svojega žrtvovanja (žrtvovanja svojega telesa) za skupno dobro.

Bom dal en drug primer. Poznamo večstanovanjske bloke, ki so lepo urejeni, ker stanovalci med seboj sodelujejo, vsi nekaj prispevajo k obnovi fasade, okolice,... Poznamo tudi neurejene bloke, kjer nekaj stanovalcev noče niti slišati o kakršnemkoli prispevku ali skupnem sodelovanju, po možnosti celo neposrečeno zasteklijo svoj balkon in še bolj uničijo zunanjo podobo bloka, ...

Zelo slaba primerjava , ker če v bloku 70% stanovalcev reče fasada bo taka in taka , okolica taka se lahko ti slikaš in si ne moreš nič.

Kar se pa tiče žrtvovanja svojega telesa za skupno dobro, a se kadilci ozirajo na nas nekadilce in nas pasivno zastrupljajo??? Ne pisat takih neumnosti žrtvovanje za skupno dobro, če bi ti bil tako pripravljen na žrtvovanje za skupno dobro potem bi šel vsakih 48 ur na test , ker ravno cepljeni ste lahko potencialni največji prenašalci okužb ampak vam je ta butasta strokovna skupina dala neko lažno dovoljenje da lahko hodite povsod, pa ne nisem jezen ker lahko saj lahko tudi jaz ker sem prebolel. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 1 uro je canyon napisal:

namest da bi se za vikend odklopu in uzivu si nalozim delo ... cist zmer en neki rab in valda canyon is here to help ... 

IMG_20210911_163938_059.thumb.webp.04055f763d94e97b0603782064b15356.webp

potrebno ciscenje hardwareja, menjava termalne paste na procesorju, upgrade graficne kartice, na novo nalozit windowse in updatat bios ... 

cakam se da mi prpeljejo se en laptop, ki tudi potrebuje malo ljubezni, za finish morm pa na huawei P smart Z zamenjat sipo 😅😅😅

vikend bo pester ... 😅😅

IMG_20210911_170654.thumb.jpg.0f0c9f961dd82e18c0f34337149703e2.jpg

A vse telefone rihtaš???

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.