Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Sem zdele strokovno ugotovila, da bom jest ravno 11.7., ko je VN Velike Britanije, taaaaaam blizu :D Waaaaa, samo ene 150 km od Silverstona bom, waaaaaaa :aaaaa::ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Umiram, k berem te vice o Angle?ih. Sicer nakonc bomo itak mi ?li domov, sam ok. So zabavni :D

Zakaj sem jest to ?e vedla :(:(:(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

I asked Fabio Capello if he thought England would go 4-4-2 today. He said "No, I think they will go 7-4-7, it's bigger and offers more leg room." :hohoho:

Umiram, k berem te vice o Angle?ih. Sicer nakonc bomo itak mi ?li domov, sam ok. So zabavni :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

P.S. - kolega me je u?eri nasmeju, ko je izjavu, da bi moral te "fukUzele" (hrupni instrument) prepovedat (u prevodu - onegaviti se v zelju)! :danzoman::harhar:

Se absolutno strinjam. Ker so pa tok nadle?ne, k da bi mel komentator cel studio ?ebel. Ne vem kako lahko uni na stadionu pre?ivijo :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Jest tut ZA, da se bo vsaaaaaj kej premaknilo. Ker druga? bomo spet na za?etku. In noben ne pravi, da bomo z zmago proti bili kaj na bolj?em sploh :rolleyes:

Sicer je pa politika :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Bil od ponedeljka, do cetrtka ... Si bila animatorka :punk: ? kelnarca :pepsi: ? Ali samo spremljevalka :ljubezen: ? :)

Errrr, recimo da animatorka. Pa? stala sem na tistih ?tantih, ko ste mogli zbirat ?tampiljke :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.