Ninja 0 Napisano 28. junij, 2010 Pohvalite se,... Napisano 28. junij, 2010 Cigane bolj baker matra Je pa res, da bi oni znali iz tega tank sestavit haha. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja 0 Napisano 28. junij, 2010 Formula 1 Napisano 28. junij, 2010 Moje mnenje pozna?, tko da tuki tut mal fov?arije ni vmes Sej bo? dubu kartico Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja 0 Napisano 28. junij, 2010 Pohvalite se,... Napisano 28. junij, 2010 Danes sem dobil en lep paket. ?eprav ni zame izgleda tolk fajn, da se mi kar malo zdi. Bling-bling. Waaaaa, kak?en kup ?eleza! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja 0 Napisano 28. junij, 2010 Formula 1 Napisano 28. junij, 2010 Pa kva pol A si fou?, a? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja 0 Napisano 28. junij, 2010 Formula 1 Napisano 28. junij, 2010 Sem zdele strokovno ugotovila, da bom jest ravno 11.7., ko je VN Velike Britanije, taaaaaam blizu Waaaaa, samo ene 150 km od Silverstona bom, waaaaaaa Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja 0 Napisano 27. junij, 2010 Nogomet Napisano 27. junij, 2010 "The main difference between Slovenia and Slovakia is that Slovakia has no sea." Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja 0 Napisano 24. junij, 2010 Avtor Formatiranje leptopa Napisano 24. junij, 2010 Okej, uan kue??n... Ima kdo slu?aaaaajno XP-je na USB-ju? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja 0 Napisano 23. junij, 2010 Nogomet Napisano 23. junij, 2010 Umiram, k berem te vice o Angle?ih. Sicer nakonc bomo itak mi ?li domov, sam ok. So zabavni Zakaj sem jest to ?e vedla Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja 0 Napisano 23. junij, 2010 Pohvalite se,... Napisano 23. junij, 2010 kaj rabi? zvok.... sam mal si bren?i pa ma? celo atmosfero leto?njega prvenstva Hehe ja, vse kar rabi? za vzdu?je SP-ja, so ?bele Veeeeliko ?bel! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja 0 Napisano 23. junij, 2010 Tole je pa kr smeh Napisano 23. junij, 2010 I asked Fabio Capello if he thought England would go 4-4-2 today. He said "No, I think they will go 7-4-7, it's bigger and offers more leg room." Umiram, k berem te vice o Angle?ih. Sicer nakonc bomo itak mi ?li domov, sam ok. So zabavni Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja 0 Napisano 18. junij, 2010 Tole je pa kr smeh Napisano 18. junij, 2010 Hahahahaha, skor sem umrla, ko sem tole vidla Hrva?ka navija za Slovenijo!Oooo brate Hrvate, kaj nam delate Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja 0 Napisano 16. junij, 2010 Nogomet Napisano 16. junij, 2010 P.S. - kolega me je u?eri nasmeju, ko je izjavu, da bi moral te "fukUzele" (hrupni instrument) prepovedat (u prevodu - onegaviti se v zelju)! Se absolutno strinjam. Ker so pa tok nadle?ne, k da bi mel komentator cel studio ?ebel. Ne vem kako lahko uni na stadionu pre?ivijo Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja 0 Napisano 10. junij, 2010 Ninja ter ostali Napisano 10. junij, 2010 Hvalaaaa vsem Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja 0 Napisano 9. junij, 2010 Pohvalite se,... Napisano 9. junij, 2010 Joj, ker cukr Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja 0 Napisano 7. junij, 2010 Pohvalite se,... Napisano 7. junij, 2010 Ej Ally, a to je posledica tiste "navidezne brejosti"? Se kej ve, s katero pasmo sta cucija zma?ana? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja 0 Napisano 7. junij, 2010 Ninja ter ostali Napisano 7. junij, 2010 A spet ma? RD? Vse tanartabul?e Vsako leto Boss! A nisem jest kul? A veste kaj sem dobila za dariloooo?! Dan VV na Vranskem, yeaaaaaaaaah Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja 0 Napisano 7. junij, 2010 Pohvalite se,... Napisano 7. junij, 2010 ...polulam se, ?e vidm Ajvarja z roza ?ivavo Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja 0 Napisano 7. junij, 2010 Pohvalite se,... Napisano 7. junij, 2010 Pes, pes, pes... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja 0 Napisano 7. junij, 2010 Ninja ter ostali Napisano 7. junij, 2010 U dons bo pa res party Za vse Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja 0 Napisano 2. junij, 2010 Aktualni dogodki! Napisano 2. junij, 2010 Jest tut ZA, da se bo vsaaaaaj kej premaknilo. Ker druga? bomo spet na za?etku. In noben ne pravi, da bomo z zmago proti bili kaj na bolj?em sploh Sicer je pa politika Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja 0 Napisano 31. maj, 2010 Pohvalite se,... Napisano 31. maj, 2010 Bil od ponedeljka, do cetrtka ... Si bila animatorka ? kelnarca ? Ali samo spremljevalka ? Errrr, recimo da animatorka. Pa? stala sem na tistih ?tantih, ko ste mogli zbirat ?tampiljke Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja 0 Napisano 31. maj, 2010 Pohvalite se,... Napisano 31. maj, 2010 A si bil na konferenci? Jest tut Ampak samo v pondeljek, ko ste meli dru?abni dogodek Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja 0 Napisano 30. maj, 2010 Pohvalite se,... Napisano 30. maj, 2010 Grem driftat na Vransko, yeah Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja 0 Napisano 28. maj, 2010 Kaj poslušate? Napisano 28. maj, 2010 K'naan - Wavin' Flag Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja 0 Napisano 28. maj, 2010 Pohvalite se,... Napisano 28. maj, 2010 Men je bla pa CX-7 bolj u?e? Recimo, da dam temu plus zarad hladilnika Zdej pa gasa! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Cigane bolj baker matra Je pa res, da bi oni znali iz tega tank sestavit haha.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani