Sem že pri VW koncernu podobne zadeve videl. Gre se za to, da skozi stranke odpirajo vrata, kuferam,... in se akumulator pač sprazni.
Zdaj pa zakaj sem prišel v to temo. Vikend dopust okoli Bohinjskega je bil top.
Potem pa se ustaviš na Bledu in ostane grenki priokus.
Za Bohinj smo vzeli kartico. Gratis parking, popusti,.... na poti se spomnimo, kaj če bi šli na grad.
S kartico piše 10% popusta.
Pol pa dajmo. Mojster veselo pove, družinska in popust ne gre. WTF. Samo kartico ko kupiš je 1 odrasli in otrok dobi kartico zastojn.
Potem pa še parking. Ajde 3€ ura pri gradu. Pa ok, bom na EasyPark, da prej končam.... zavrtim 2 uri in piše, da mi cene ne pokažejo, dokler ne dam start. Ok naj bo. Vsepovsod drugje vidiš ceno takoj.
Pridemo nazaj, 1.05 pa dam stop. In EasyPark ne odreže časa. Torej vsa prednost EasyParka je šla v nič.
Ko sem jaz kupoval dalnjega 2010/11 red-a še ni bilo.
Black je imel edini 5 let garancije. Tudi v strežnikih so se ful uporabljali. Smo jih in smo jih firmam prodajali. Dejansko so to vsi to imeli kot alternativo dražjim skazi diskom (malo počasnejši, pol cenejši).
Sem pa gledal (tolko me je ta tema prisila), da je po testih trenutno Ironwoolf boljši kot WD red.
Težka je ta. EU je v namen "zelenega prehoda" ustvarila mehanizem CO2 emisijskih kuponov, katerih količina se z leti zmanjšuje in se lahko preprodajajo na trgu. S tem je želela na lep način zapreti velike onesnaževalce (da shirajo). Cena kuponov je v zadnjih letih ponorela, tako da bodo samo kuponi TEŠ 6 kmalu stali toliko kot premog.
To držija ja.
Morali bi Teš elektriko nemcem prodajat. To delajo Poljaki.
Poljska in Kitajska sta polni termo elektrarn. Kitajska jih še gradi.
Samo naša dela minus. Seveda, če v Velenju odkope zmanšujemo. Samo 1 odkopno polje namesto treh. Potem pa se čudimo z minusom, ko kupujemo uvožen premog.
Jaz pravim, da bi še mogli rjavega pustit, ne pa rudnike zasipat. Je bil bolj čist.....in ker bi šli s kolesi in avti na elektriko je ni nikoli dovolj.
Meni je pomembno da je tiho. Če je za to 5-10°C bolj toplo, se mi žvižga. Še nič se mi ni od vročine pokvarlo. Tudi ATi grafična, ki je delala na idle 85°C, full load 95°C.
Expert očitno ni preveril QVL liste ramov, za model svoje matične plošče 🤭
Leta šraufam, včasih bolj, zadnja leta manj. Do zadnje kište tega nikoli nisem delal in je bilo vse ok. Se mi zdi, da postaja manj, ne bolj kompatibilno.
pred 13 urami je sportman333 napisal:
ampak ravno tega se ne želim iti....želim kupiti "škatlo" ki je dobra, zanseljiva, vem da bom preplačal nekaj 100€ več.....in sploh ker ne kupujem zase, da bi se s tem potem tdui ukvarjal..... :).....
Ko je 13 leti kolega kupoval spodnji rang škatlo, sem mu svetoval sestavljeno. Ker bojo komponente dražje. Takrat je bil aktualen PcPlus.
Ko sem po koncu garancije kišto odprl sem videl da pasivni AMD drgne po ohišju. Toliko o dobro sestavljenih kištah.
Hočem povedati, da na obeh koncih se lahko zajebeš.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
22 dni ti ni dost, da bi prišel do Grčije?
Mi smo z manjšimi otroci prišli do Gallipollija, pa je bilo 14 nočitev, torej 15 dni.
Popravljeno od godlikePovezava za deljenje
Deli na druge strani