Pr men je pa tako, da imam otroka poškodovanega s cepivi in gledam na te zadeve mogoče malce drugače. Če bi imel sedaj še enega otroka bi zelo verjetno bil za vas klasičen antivakser. Ampak ugante kaj - poserem se na to. Ni šans, da otroku našopam vsa možna cepiva v prvih letih življenja še enkrat.
Pa covid cepiva sploh ne smatram kot cepiva, to je faking koktejl presenečenja.
PS: ena zelo dobra prijateljica mi je ravno danes povedala, da je spoznala, da je zajebala s tremi dozami astra zeneke (včeraj je spoznala kruto dejstvo, ko je prišla iz zdr. doma), saj jo jebe ni da ni že mesece in se sprašuje, če se gre samo še na britof uležt. Cepila se je pa zato, da je lahko obiskovala sestro v bolnici, ki je 2 leti ležala v komi. A bo kdo odgovarjal kdaj za to? Ne, saj je podpisala, da se cepi na lastno odgovornost. 🤬
Kaj pa je pol to, gripa pa RSV sta se vrnila. Aja a res, a vmes sta bla pa dve leti na dopustu na Mavriciusu pa na Sejšelih al kaj? Gripe kao dve leti ni blo nikjer pol se pa kr pojavi k strela z jasnega - kdor v to verjame mu ni pomoči al pa je mogoče vseeno znaten del kokr zaznanega kovida bila še vedno gripa. Hmmm hmmmm, spet teorija zarote a ne?
Vedno sem se spraševal, kdaj bo gripa čudežno prišla nazaj. No, zdej imamo odgovor - letos. Pa to zelo taktično, saj se covid več ne prodaja kot vroče žemlje in je potrebno povabit ljudi na cepljenje za gripo.
Kakšen je bil delež gripe med covidom, pa nikoli ne bomo vedeli, bi bila pa pomoje zelo zanimiva statistika.
Glej ti dam za primer, cepljenje proti klopnemu meningoencefalitisu ima booster na vsake 3 leta. Pri covid cepivu pa pač rabiš booster 5 mesecev. Dejstvo, cepivo torej deluje, res da omejen čas ampak deluje
Mene samo zanima, kako veš, da cepivo za covid deluje?
Če misliš delovanje na tak način, potem ok:
Ker res ne vidim rezultatov oz razlik med ja in ne.
Najprej video primerja efektivnost ob ceplenju, potem pa efektivnost po 4 mesecih... ja logično da bo nižja cifra
Men je logično samo to, da so cepiva bullshit zaščita. Ljudje smo si tako različni med sabo, da ima vsak drugačno izkušnjo s prebolevanjem. Tako cepljeni kot necepljeni so imeli lahko lažji potek bolezni (različnih starosti), zdej pa ugibaj procente.
A ti je cegu na glavo padu al ti štumfi smrdijo? Ker pri zdravi pameti kaj takega gotovo ne bi napisal...
Glej, če se bodo razmere poslabšale in bo tega mirnega leta konec, lahko prideš vsaj en dan pa hodi z menoj po bolnici. Pa boš potem povedal, a so dodatki vredni tega ali niso? Dobro, nekateri zdravniki so situacijo res izkoristili, ampak velika večina medicinskih sester je pa delala na 110%... Pa tudi ostalo osebje, tako medicinsko kot tudi nemedicinsko. Glej, en navaden šofer, ki po svetu prevaža cisterno s tekočim kisikom, je v času kovida imel trikrat več dela z oskrbo bolnic kot običajno. Pa sploh ni zaposlen v zdravstvu...
Report says 100m screenings lost because of pandemic, which had ‘chilling effect’ on research
@Alex, pri nas so takole lepo samo zdravniki in ostali v zdravstvu lahko živeli. Verjetno komaj čakajo na nove dodatke, saj komaj preživijo v tem mirnem letu.
nč bat ... trenutni dnar je nasledni ... mislm da je biu tole sam en velik shitshow kaj se bo zgodilo z fiat valutam, centralne banke in določene države so pa že začele ufuravat CBDC oz. central bank digital currency, ker bo to tehnično isto kokr trenutni crypto sam, da bodo v ozadju za njimi stale banke in vlade, ki bodo manipulirale market in nas omejevale kokr bo njim pasalo ...
Res je. Čedalje več se govori o digitalnih valutah (dollar, euro) in to nas neizbežno čaka. Neizbežno pa za to, ker itak vse sprejmemo, kar nam servirajo...woohoo....
Sicer pa, za našo varnost se gre, da imamo nekoga nad sabo, ki bo vedel kam gre denar in za vse bad boye, kar naenkrat ne bo več kruha... kdo je pa ta "bad boy", bodo pa tako oni povedali.
Sem prvič odkar imam volilno pravico volil za manjše zlo. Pirčeva je bila požegnana na Blejskem forumu sred poletja in je bilo samo vprašanje kolk bo razlike med obema kandidatoma.👌
Kdo od kandidatov je verbalno, intelektualno bolj sposoben in podkovan, zame ni dileme.
Da za enim stoji človek, ki je obogatel s preprodajo podjetij, čeprav zakonito, vendar nemoralno (poznam konkreten primer, ko je kupil podjetje, delavce prestavil v drugega in ga poslal v stečaj, delavce pa na zavod), zame ni OK.
Da za drugim stoji stranka, ki izvaja mnogo slabih praks, recimo se njen predsednik privatno druži z glavnim zaslužkarjem v zdravstvu, potem pa kandidat včeraj pravi, da je treba preprečiti korupcijo v zdravstvu, zame ni OK.
Da se kandidat ne želi opredeliti do strateških zadev (recimo do referendumov) že v času svoje volilne kampanje, kako se bo šele opredeljeval, ko bo predsednik?
Policija je predstavila dosedanje ugotovitve preiskave o dveh napadih v centru Ljubljane. Medtem ko so napadalca Nike Kovač že našli...
Meni vse to deluje kot false flag... žal. Oba napada.
In pol vidiš on posnetek čez par dni po napadu, ko se z rokami v žepu cinično smeji gospodu, ki se jih približa na 1 meter in ji mal glasneje govori v faco... če bi resno imela travme od napada, potem bi odreagirala čisto drugače.
Pozabil si bistveno odgovornost predsednika - vrhovni poveljnik slovenske vojske. In to mi v tem času najbolj mori. Rabimo nekoga, ki bo več mislil na svoj narod, kot pa na riti drugih, pa seveda, da ne misli po trenutnih čustvih, pač pa z mero zdrave logike.
Covid ga je prisilil, da se je samoumoril. Škoda samo, da ne bomo nikol izvedeli, kakšne podatke vse je še skrival na svojem trdem disku al usb ključku...
Realno gledano bi rabli na čelu države nekoga z jajci, Barbiki so jih uspešno odrezali in ga držali v šahu. Če smo že pri manjšem zlu, potem naj vsaj jajca zmagajo... v nasprotnem primeru bo imela SVOBODA še to v žepu in NWO se lahko začne že jutri.
Daj mi podrobno razloži, kaj bi požrl? Kvečjemu boš žrl lastni drek, če te pamet ne sreča!
Dve leti nelogične represije nad lastnim narodom? In za to je kriv kdo? Janša? Ta tip pa mora bit dedec in 3/4! Ker je zganjal represijo tudi nad Italijani! Pa nad Nemci tudi! In nad Španci tudi! In nad skoraj celim svetom! Edino v Braziliji je Lula določil, da ne bo represij. In so na pokopališčih grobove kopali z buldožerji, ker drugače je šlo prepočasi... Cela Evropa je bila zaprta, ti pa ne boš "sedaj požrl in obkrožil Logarja kot manjše zlo"? Bodi vesel, da je bil Logar in kompanija, ki so takrat na hitro vsaj za zdravstvene delavce zrihtali zaščitno opremo, da smo imeli s čim delat. Pojma nimaš, kakšen naval smo imeli v bolnišnicah! Ni veliko manjkalo, da bi bili prisiljeni izbirati, komu bomo pomagali in komu ne. V Italiji se je pa točno to dogajalo! Vedno bolj dobivam občutek, da bi morali zamenjati Slovence, ne politike. Ker Slovenci očitno niso srečni, če niso nesrečni. In morajo biti v dreku do vratu, da so veseli in plešejo...
Si bil na cca 20 različnih protestih samo v lanskem letu? Ravno zaradi takih smo imeli še več dela. Pa pustimo to ob strani. Takrat si lahko bil na protestih. Dokler so bili ti protesti mirni, so protestniki lahko mirno izražali svoje stališče. Kje je zdaj tu nelogična represija? Pa zdaj? Zdaj pa ženske "padajo po stopnicah", če se kaj preveč oglasijo... Vedno bolj dobivam občutek, da bi morali zamenjati Slovence, ne politike. Ker Slovenci očitno niso srečni, če niso nesrečni. In morajo biti v dreku do vratu, da so veseli in plešejo...
In ko že omenjaš nelogično represijo: ko je virus izbruhnil in je Janševa vlada sprejela ukrepe, podobne kot cela Evropa, smo imeli podobno povprečje okužb kot danes, po dveh letih cepljenja in prebolevnosti, ko so ljudje že razvili določeno stopnjo imunosti na ta virus. In samo Mati narava nas varuje, da ni hujšega, ker je virus mutiral in ni tako smrtonosen, kot je bil prvotno. Pa tudi težjih oblik bolezni ni toliko zaradi mutacije virusa. Se pravi, ko je bilo v celem svetu največje sranje, nas je Janševa vlada spravila skozi na precej ugoden način, ampak Slovenci bi raje, da bi nas zdesetkalo tako kot na primer zahodne sosede, kjer so mrtve kar z vojaškimi tovornjaki odvažali. Vedno bolj dobivam občutek, da bi morali zamenjati Slovence, ne politike. Ker Slovenci očitno niso srečni, če niso nesrečni. In morajo biti v dreku do vratu, da so veseli in plešejo...
Mislim, da bo bolje, če grem gor na Urgenco. Tam dobim občutek, da sem nekaj koristnega naredil. Take objave brat je pa res velika potrata časa. Sploh, ker vem, da bom zdaj takoj dobil žig, da sem Janšev vernik in da imam spomin kot zlata ribica in ne vem kaj še vse. Samo zato, ker nimam rdečih možganov... In potem mi bodo vsi tisti, ki... ... ... ... ...
Mah, brez veze!
Joj, ko bi ti vedel, kaj vse je mene v teh dveh letih spravilo na obrate, človek. Če te že js s svojimi parimi stavki spravim tolk daleč, potem je pa res kriza.
Se mi pa zdi, da je določen procent slovencev živel pod kamnom oz. imajo spomin kot zlate ribice.
Toliko enega žolča se je že prelilo tuki gor, da bi lahko ponovno pisal 2 dni, ampak razni Alexi ne bodo veseli, ker se gre tema o volitvah.
Menjat slovence? Jaz sem za. Nam je res u izi vladat - skregani do amena v vsem, politika se nam pa smeji.
PS: JJ-ju pa postavit kip, ko nas je tako lepo spravil čez te dve težki leti.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zdej, ko že znamo protokol, bo lažje... maske, testiranja na 2 dni, PCT, ...
Vse bo ok.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani