V vetru ne grem nikoli več pedalirat, ker mi vedno ampak res vedno piha v prsa, poganjaš kot usekan, pa hitrost med 16 in 20 kmh, hvala NE. Piha pa skoraj vsak dan, kot da smo Nizozemska postal, heh.
Jap, tle mamo burjo že več kot en teden pol veš kolk mi je fajn
Ne jajca so (pa ne da bi pljuval pa AIO) držijo patent pa ne izboljšajo nič gre na obrate ruži tam u tri krasne je pa res da moj je bil model 2019 tko da..
Ne bodo videli zmage samo karakteristika te proge,.. zdej pa pride rbr dominacija. Pol se bodo pa merc fani spewt poskrili kot na začeku sezone. Itak pa je prvenstvo odločeno.
Dobra zanimiva dirka, zgleda mercedezu ležijo hladnejše dirke(oz imajo dober dirkalnik za počasne ovinkaste proge), so pa max in strategi od rbrja pošolali vse. Neč zdaj pa na dopust
Merc je bil v petek na long run-ih 1.7sec zadaj za vodilnimi(pa race pace). Me res zanima kaj bo na dirki, pa še dež bo. Max pa s komplet nvoim motorjem aja pa perez tudi.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
vsaj lačni nismo od vseh mušic 🤪
Povezava za deljenje
Deli na druge strani