Ker bi rad dal 15" na getza pa sem gledal tele Alessio pa je problem... Nima tip papirjev... Mi lahko kdo kak?en pdf predela da ga prilo?im na homologaciji??
Res je, nikjer nisi 100% varen. ?e pa te nekdo s svojim divjanjem za povrh ?e namerno in zavestno ogro?a, pa sploh nisi varen.
Ne bodi tako hudi?evo siguren, da tebe ne more pospravit na britof kak?en divjak, ki razmi?lja enako kot ti. Sicer je to tvoja odlo?itev in pravica, da ti ni dosti mar zase, ?e te nek divjak namerno fenta. Morda to zate ni velika ?koda. Kaj pa, ?e bi tebe bolj prizadelo, ako bi nek divjak, ki razmi?lja enako kot razmi?lja? zdaj ti, ubil (bog ne daj) koga od tvojih najdra?jih, tvojega otroka, ?e ga bo? slu?ajno kdaj imel? A bo? pol ?e zmeraj trdil enako?
Lojz, ?e ti je namenjen ti je namenjen, al te bo tovornjak pofuru, al te bo pri src ?tihnal.... uglavnem zbe?at nemore?
O drugem odstavku, ko pa pravi?, da vozi? hitreje tam kjer nikogar ne ogro?a?, bi te pa vpra?al naslednje;
A ti misli?, da tisti, ki so povzro?ili nesre?o zaradi prevelike hitrostii, pred nesre?o niso mislili tako kot misli? ti? A misli?, da so tisti, ki so nesre?o naredili zarad prehitre vo?nje preden se je to zgodilo rekli, ej tukaj bom pa jaz malo divjal, ker tukaj lahko malo nala?? ogro?am? A misli? da so oni rekli tako? Dvomim, jaz mislim, da so oni rekli to?no to kot ptravi? tudi ti, ?e?, zdaj nobenga ne ogro?am bom podil......pol jih pa nekaj preseneti, pa POK! Ne izide se zmeraj, ker na cesti nikol nisi sam in nikol z gotovostjo ne more? vedet kaj te ?aka..
Lojz, a si ?e pozabu na uni dve slikce, ki sm jih zadn? prlimu kjer se lepo na dale? vidi, da ni nobene ?ive du?e nikjer...
To, ma? najbr? prav. Bi blo pa zanimivo zvedet, kdo je zmaju seme pobral. A Melita ?upevc mogo?e? Ona se mi zdi da ma bolj tak ksiht, da bi jo zmaj mogo?e lahko vzel za pripadnico svoje vrste..
Ah, pa menda nis zdej u?aljen? Sej sem se samo hecal.
Petek je, pa sem vesel.
mene osebno ne more? u?alit (oz. me te?ko u?ali?, ker obrnem vse druga?e ) ob?asno pa ?ali? druge foruma?e. ?e si pa vesel, ker je petek ti ?e pa vseen ni treba ?alit drugih...
Kanon, mogo?e jaz z besedami res ne znam to?no definirat kaj je to hitrost, bi pa verjetno to znal povedat tvoj o?ka, ker njemu, kot ka?e, je tud hitro pr?lo. Zdaj te pa mamo tukaj, v vsej tvoji veli?ini te mamo.
A zdaj vidi? da hitrost ni ni? dobrega?
Lojz, ?e bi tebe star?i tolk podu?il o ne?aljivosti kolkr so te o prometnih predpisih bi blo tut super....
Jaz predlagam da imamo gor grede bolj "ogled znamenitosti" (pa dokler smo ?e naspidirani k ?tirje), ker za nazaj znamo bit ?e mal izmu?eni, da lohk pol pi?imo direktivca dumu. 2.1. ?e verjetno DELAM.
Ve?, kdor take budala?tine pi?e, kakr?ne si zdaj ti tle napisal, tud kazen lahko dobi.
Ne vem, ?e bo dr?alo, da sem nepremi?nina. Do zdaj sem ?e zmeraj pr?u tja kamor sem se namenu. Povdarjam, do zdaj, ker se bojim, da mi bo v bodo?e to prepre?u kak?en DDDjevc, tipa tomacuki, Boss, Deeyan, itd ....
nvem zakaj mam pol ?e vedno 0 kazenskih pik odkar sm izpit naredu, ?e sm tak divjak aja, sej res, vrjetn mam privilegije pri polcajih.... I THINK NOT!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
rabim seijsko cifro, ET in jode na felgah pa ti lohk zrihtam papirje
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani