Skoči na vsebino
Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano

Ok, sej vem da se ponavljam, ampak zakaj pa pri starejših od 70 let letos ni tega odstopanja ker bi verjetno moralo biti glede na tvoje navedbe o dolgotrajnih posledicah in poslabšanjem zdravstvenega stanja? Skos so govorili, da so starejši najbolj občutljivi in ranljivi in seveda tudi logično procentualno več umirajo (predvsem zaradi starosti) ampak noben graf tega ne potrjuje. Kljub temu, da nisem iz hribov doma mi ta statistika pač ne gre v račun, ker je nelogično glede na izjave stroke.

Osebno vidim samo te možnosti:

a.) kovid je bolezen, kjer smrtne posledice pridejo z večjim zamikom - malo verjetno ker nobena študija ni tega dokazala.

b.) posledice lockdownov, maltretiranje folka, onemogočanje socialne interakcije, strah za obdržanje zaposlitve, stres, ki spremlja vse to pač povzroča porast smrti predvsem pri populaciji, ki je delovno aktivan in jo skrbi za prihodnjost. Vseeno ljudje kr tako ne umrejo, če jih usoda bolj grdo pogleda razen, če je to povečanje na račun samomorov pa da se podatki o tem prikrivajo. Malo verjetno ni pa nemogoče.

c.) posledice cepiv niso tako zanemarljive kot pravijo in ravno zaradi prezapletene uporabe vaers sistema oziroma javljanja stranskih učinkov sploh nimamo realne slike o sami varnosti cepiv. Ne glede ali si priznamo ali ne, je ravno dejstvo, da je povečanje smrtnosti v visokoprecepljenih državah večje od tistih manjprecepljenih nakazuje, da je tole vseeno najverjetnejša možnost pa al si priznamo al pa pač si zatiskamo oči še naprej.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 48 minutami je NevLado napisal:

Lej, ne.

Podatki so neverodostojni ker ne primerjajo julij 2020 in julij 2022 (torej koronski čas s koronskim časom) ampak predkoronskega s koronskim.

Dejva primerjat tist graf s številom smrti z grafom za število okužb :

https://covid-19.sledilnik.org/sl/stats#europe-chart

V državah, ki imajo večjo porast smrti je tudi več okužb s kovidom. :D

Tako na vse pretege si želiš dokazat neko teorijo zarote da ne pogledaš objektivno na zadevo.

Edit: SE STRINJAM, da je zaradi cepiv smrti več. Ni pa to vse posledica cepiva.

Imaš deloma sicer prav, dejansko ni vse povezano s samim cepljenjem, ampak a se ti ne zdi, da je vseeno čudno, da so presežne smrti bolj kritične v visoko precepljenih državah in manj v manj precepljenih in to v času, ko kraljuje bistveno manj nevaren Omikron.

Men je zaskrbljujoče to, da so presežne smrti najbolj očitne v starostih do 50 let in deloma tudi od 50-70. Predvem, do 50 let je recimo junija 2022 bil pri nas presežek smrti skoraj 100% oz 2x več, kot je 5 letno povprečje za ta mesec. tudi med 50 in 70 je porast 43% medtem, ko se pri starejših najbolj ogroženih s strani korone ta presežek giblje praktično nekaj procentov gor ali celo dol od pet letnega povprečja.

Vse to ti lepo piše v tem grafu, ki si dal link zanj, samo na tretjo možnost moraš kliknit pa rata tole zelo zaskrbljujoče. Ker če je to povezano s samo korono potem pomeni, da tole cepljenje v 2021 ni pomagalo kej dosti pri mlajših od 50 let saj so presežne smrti precej nad povprečjem. Medtem, ko pa so pri najstarejši generaciji dejasnko na meji normale.

Čudno a ne?

Čudne so tudi raznorazne nenavadne smrti mlajših in to celo glasbenikov na odru, ki padejo skupaj pa voditeljev na TV, ki se samo sesedejo, standup komikov, sploh pa raznoraznih športnikov, ki padajo zaradi srčnih zastojev praktično med tekmo, treningom itd.

Recimo en tak velik zagovornik cepljenja senator Sean Casten se je nedolgo nazaj pohvalil, kako so odgovorna družina in kako sta se cepili obe hčerki ter s tem pokazali družbeno odgovornost. No starejše zdaj nima več, saj je pri 17-ih umrla zaradi srčne aritmije.

WWW.TMZ.COM

Sean Casten, a U.S. congressman from Illinois, has finally revealed what claimed the life of his 17-year-old daughter ... and even now, there's...

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

@Janez007 Glej, meni je vseeno a me kdo tika al vika. S tem res nimam problema in zaznam prav dobro a gre za spoštljiv način pri tikanju al pa slučajno zahrbten pri vikanju. Izraz spoštovanja pač sam razumem drugače in sem tudi že dovolj star, da predlagam tikanje in pa seveda pomaga dejstvo, da v 90% primerih oni mene rabijo in ne jaz njih. Tudi način kako to predlagaš mora biti seveda ustrezen in predvsem tak, da ne bi bil kdo užaljen in slučajno prizadet.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ne vem, angleščina ne pozna vikanja pa pogovor ni nespoštljiv. To so le naše percepcije o pomembnosti oziroma biti pomemben in spoštovan. Čeprav spoštovanje se ne izraža s tem, da nekoga vikaš ampak da ga dejansko spoštuješ kot enakovrednega sogovornika. Meni je recimo najtežje, ker znotraj naše firme imam kontakt s cca 2500 ljudi in enostavno ne vem več s kom sem na ti in s kom na vi. Najbolj pa to zmoti tiste, s katerim sem že bil na ti in ga potem čez pol leta vikam - tam ziher fašem opasko tipa: "a tko je zdej to, a zdej se pa vikamo al kaj?"

Najbolj posrečeno mi je bilo pa v prejšnji firmi, ki je bilo cca 100 zaposlenih in pred nastopom službe je bil v kodeksu obnašanja striktno zapisano, da ker smo sodelavci in ena skupnost, da se znotraj firme vedno in povsod tikamo. Glavni manager in lastnik ste spodbujala, ravno tak način, da bi se vzpostavilo večje zaupanje - in glej ga zlomka zadeva je funkcionirala domala brez napak. Še vedno je bila hirarhija, ampk ozračje pa res sproščeno, ko si lahko brez zadržkov pokramljal tud s samim lastnikom.  Pa še vedno se je vedelo kje ti je mesto v hirarhiji.

Mi je bilo pa recimo fascinantno, ko je 1x bilo manjko službenih avtov pa ker sem prišel po potni nalog za poseg v Krškem je to slišal ta glavni, ki je prišel mimo, vzel iz žepa ključe svojega še ne eno leto starega službenega BMW 7, naročil tajnici naj napiše nalog, meni pa samo naročil da naj ga pripeljem vsaj do 16 ure nazaj. To je bilo 25 let nazaj in nivo zaupanja je bil res visok.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kaj pa to - na Škotskem beležijo povečanje smrtnosti novorojenčkov do 4. tedna in sicer iz 3,1 na 1000 na 4,9 na 1000 rojstev (to je 60% povečanje). Najbolj zanimivo, da pri raziskavi vzrokov niso dobili dovoljenja spraševati matere teh nesrečnih otročkov o cepilnem statusu. Zakaj ne, če želimo biti transparentni?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Men tudi, dokler je v hecu povedano in ni bilo mišljeno kot žaljenje. Men je tudi všeč, da ni pretiranega vikanja in neke resnobne distance. Če koga moti recimo da ga voditelj tika naj pač ne kliče in je stvar rešena.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ne vem, če je tole glasovanje kot obvezen program, ampak le da se cepiva umestijo v program otroških cepljenj. Zdaj je pa odvisno a bodo dejansko obvezna oziroma a bo cepilni status pomenil a otrok sploh sme v šolo. 🤨

Po moje je bistveno glasovanje o urniku predvidenih cepljenj. Če se tam ne ustavijo pol je jasno kdo jih plačuje.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

V dveh dnevih v torek in sredo naredil skupaj 130km na biciklu in včeraj za češnjo na torti po pedaliranju še uro in pol košarke. Hja moram rečt, da noge niso ble glih prave ampak, vseeno natančna rokca je pa odtehtala, navkljub strokovnim policijskim prijemom - ja igramo tudi proti policajem.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Hehe, dobr da je prvi na listi... zdaj mi ne bo treba na roko s kulijem napisat kako naj volim.

Sej veš, v Lj. smo pred leti samo Srbi pa opankarji pa čefurji volili Jankota z Viča, zato ker so nam na roko napisali navodilo kako naj volimo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Ta opevana EU je leta 2000 energente dala na prosti trg z argumentom, da se bo trg samoreguliral. No vidimo kako se je, ampak zdaj se trudijo na vse kriplje, da ne bi priznali napake, ko so energente vzeli izpod okrilja posameznih držav.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 10 urami je pob napisal:

Me je pa zelo motilo, kako so na podlagi vseh teh laži omejevali naše pravice. In tega jim ne bom nikoli oprostil...

Tudi jaz ne, in vsakič me zbode, ko slišim besedo demokracija. Ja smo videli kaka floskula je to in kako se jo z lahkoto potepta brez, da bi elite sploh trznile z učem.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 15 urami je NevLado napisal:

Lej, ne.

Preberi moj link.

Kaj ne? Prebral in kaj zdaj? PCT in covid passports ter covid mandates so bili osnovani na tem, da se s cepljenjem zaustavi širjenje virusa - to se je skos poudarjalo in vsi tisti, ki nimamo spomina zlatih ribic to vemo. To se ni dogajalo niti v visoko precepljenih državah in je virus veselo valoval še naprej. Kljub temu da je šef Pfizerja trdil, da cepivo to počne (preprečuje širjenje), čeprav ni imel podatkov niti narejenih testov ampak je šlo za ugibanje in seveda želja bo enormnih zaslužkih.

image.png

Drugač so pa MSM fact checks en velik smeh in natega in Reuters ni nobena izjema. Jaki fact checkers, če ti točno v tem "tvojem" linku šefa Pfizerja imenujejo David Bourla (ta je filmski scenarist in režiser) namesto Albert Bourla. Če se pri tako enostavni zadevi zmotijo, kaj je šele pol vse ostalo, ko je treba več logike in virov ter znanja uporabit?

Aja, pa zakaj šef sam ne gre v EU parlament in raje tja pošilja svoje minjone? Zato ker hitri prsti na twitterju povedo mnogo več kot bi si marsikdo želel, oziroma se velikokrat take zadeve zelo slabo starajo. Mamo tud mi enga tazga pri nas.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Umakneš se zato ker je to vljudno in strpno dejanje. Če je pa nekdo egoistično govedo pa pač tera po svoje in mu je vseeno za vse druge udeležence. Vozni pas je vozni, prehitevalni pa le za prehitevanja in tukaj so hitrosti irelevantne, ker niso ne AC šerifi ne prometni policaji in še najmanj Cobra 11.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Pred eno uro je NevLado napisal:

Nevem no, dejte si še to prebrat, ženska se pač ni zlagala :D

WWW.REUTERS.COM

Social media users are circulating video clips of testimony by a Pfizer executive, who is said to “admit” that the company and its partner BioNTech did not test whether their mRNA-based COVID-19 vaccine...

Ja če tega ni v deklaraciji za registracijo cepiv, zakaj bi to testiral?

Isti primer je kokr da bi reku "a pri mazdi testirate vpliv uporabe varnostnega pasu z razlogom, da ne poškodujete avtomobila, ki je poleg vas udeležen v prometni nesreči"...ne nismo, ker tega ne rabimo. Smo pa na podlagi izsledkov po uporabi našim avtomobilov opazili, da pomaga tudi pri temu, na podlagi česar lahko to rečemo 1 leto kasneje.

Ni treba verjet vsega na prvo žogo, kar preberete na internetih :D 

Sej ne govorimo, da se je ona zlagala niti ni poanta v tem, da niso testirali. Poanta je v tem, da so tko čez palec vsepovsod po svetu razlagali, da cepljenje ščiti pred prenosom in demonizirali vsakega, ki se ne, da je skoraj morilec družbe. Zavajali so ljudi kako bodo zaščitili svoje bljižnje in starejše. Vsa zgodba zakaj so torej PCT pogoji pomembni je torej temeljila na neobstoječih podatkih, vsak, ki se je pojavljal v medijih in promoviral cepiva je zavajal in lagal o njihovem delovanju, ker študije o prenosljivosti sploh ni bilo opravljene. 

Dve leti maltretiranja folka za stvar, ki jo sploh niso testiral pa jim je bila podlaga za kršenje vsemogočih zakonov in človekovih ustavnih pravic.

Ker imaš rad primerjave iz avtomobilskega sveta je to nekako tako. A avto ima ABS? Ima, ker ga morajo imet vsi. A pa deluje? Haha, ne bit smešni sploh nismo tega testiral.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izgubljen (in najden) Huawei P20 lite
Napisano
pred 3 urami je Bini napisal:

Pomoči potrebni imajo še boljše, če te to skrbi-mislim na brezdelneže in izkoriščevalce vseh državnih in drugih pomoči.... :nevem:

No fora je pa na tisto izjavo ob izgubi telefona, podarim telefon itd, itd.... 😊(nisem resno mislil.... 😉

Aja točno, sem pozabil, da je bil prej naslov bistveno drugačen in bolj zavajujoč kot je zdaj. Pa mi ni glih potegnilo zakaj bi torej daroval za RK. Tnx za pojasnilo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ampak, kako se na hitro zahihita, češ pa jasno da nismo tega testiral ne bit smešni s takimi vprašanji. Vse je torej res kar smo skeptiki trdili takrat in se spraševali zakaj se s tako žlehtnobo jebe necepljene, če pa cepljenje ne pomaga pri prenosu. Tovarna laži.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.