Boss, jebe se Rusiji za miljardo. Oni ho?ejo svojo staro slavo. In menijo, da so dovolj mo?ni da jo dose?ejo. V trikotniku napenjanja mi?ic EU ZDA Rusija bo zagotovo zelotakratko potegnil naj?ibkej?i - to je EU. In v EU bodo najbolj naj... prav tako naj?ibkej?i - mednej seveda sodi tudi SLO.
Seveda se mora Slovenija dr?ati izvajanja sankcij, Britanija (trojanski konj ZDA v EU) pa lahko proda Rusiji za skoraj 170mil oro?ja in voja?ke opreme.
The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Se moram pohvalit. S familijo v enem tednu kar 2krat na otok Mljet.
Na? nesojeno 14 dnevni dopust na Mljetu (Soline): - Mali po dveh dneh bivanja postane pikast od vodenih koz. Triletnika nekako dr?imo v senci in ne sme se kopat. - Na?a enoletna mal?ica izra?a "naklonjenost" izbiri destinacije z gladovnim ?trajkom in ?e peti dan zapored ne poje ni? (niti enega gri?ljaja). - Po petih dneh v ?etrtek sledi umik z otoka z zadnjim ve?ernim trajektom (da bi otroci spali med vo?njo pono?i) - Na jadranski magistrali (?e pred bosansko mejo) povpra?am mojo tanardra?jo za osebne izkaznice - ugotovi da jih je pozabila vzeti ko nas je odjavljala . - Sledi vo?nja z zadnjim ve?ernim trajektom nazaj na otok in spanje v tisti vukoj.. (v apartmaju ki ga imamo itak pla?anega za 14dni) in spet ponovno na kopno v?eraj zjutraj. Tako da z dopusta nam je potem ratal priti ?ele v drugem poizkusu.
Ko smo v ?etrtek ob 8ih zve?er z enim bolnim in z enim napol bolnim mal?kom obti?ali na jadranski magistralki brez osebnih izkaznic, ne morete vedeti kako neizmerno vesel sem bi, da nisem stvari zaj. jaz. Kajti sicer bi bil v tistem trenutku (pa ?e kak?en dan potem) za mojo najdra?jo vse, samo ?lovek ne.
Tudi volitve 2011 so jan?isti ozna?ili za nelegitimne. Na svoji spletni strani so takrat objavili, da se je zgodila zarota s strani Ku?anove udbomafije, da je poraz rezultat tega, da so bili ljudje ustrahovani.
Kakorkoli ?e, v nedeljo so Argentinci popu?ili kar dvakrat.
Ma tudi ok. Ampak potem pa odda? glas za nekega levega, zelene, pirate, pingvine z madagaskaqrja.... kogarkoli...ne, tako pa gre v prazno in procent gor za tiste huuuude lopove.
Zanimivo vpra?anje, koga v resnici voli? ?e ne gre? na voli??e. Ga ni politika ki nebi basal, da tvoja abstinenca jemlje glas prav njemu in daje onim na drugi strani.
In koga ali kaj vidim-o na voli??ih? Sive, stare, na berglah ali podobne. Mladina +18 pa spi, ajajo, sobota bila huda. In potem se cmerijo pismo! Jaz bi to tako: upokojeni sploh ne bi smeli na volitve, one k spijo pa oglobit!
Obvezno ukinit glasovanje ob nedeljah in ga uvesti ob delavnikih! Kak?no prihodnost pa lahko pri?akujemo, ?e o njej odlo?a ve?inoma volilci, ki ?e mal po krizantemah di?ijo.
Elektronsko glasovanje bi bilo sploh najbolj?e.
Pa ?e to. Sam se zavzemam za proporcionalen sistem - toliko denarja kolikor si ga kot fizi?na oseba vpla?al v prora?un, toliko glasov ima? (v stilu skup??in delni?arjev). Bi v momentu odpadli razni populisti?ni politiki.
Ampak tiste stranke ki so na vse pretege zagovarjale tezo, da je za Slo. edina re?itev prihod "trojke", bi morale obljubit, da ?e zmagajo, da jo pripeljejo v dr?avo.
Ravno na to se naslanja SDS - njihov krog je zabetoniran na 20%, vkolikor bi pa 15% folka namesto jebe se mi volilo pa? nekoga bi bil njihov dele? 15% oz nekaj glav manj v parlamentu.[/background][/font][/size]
itd...
Ej tole se pa bere kot da ima? ti nekaj proti SDS ki so edini sposobni popeljat Slovenijo iz krize. Da nebo? potem joku ?e novjo zmagal, mi pa zarad tega naslednjih 100let v krizi.
Mal cudno sm se mogoce pocutu v bratrancevem cliotu 1. generacije, nikakor mi ni slo v racun, da ma pedalke tak skupi, tak da sm gas pa bremzo u bistvu skupi stisnu
Megane III ima med stopalko zavore in plastiko sredinske konzole placa to?no za en moj Teva sandal ?t. 43. ?e bi imel nogo samo ?tevilko ve?jo, bi ne mogel ti?ati na gas brez da bi ne pritiskal na zavoro.
Pri renoldu ?e sedaj ne vejo za ergonomijo.
Ja Volvo je pa? ?e star in zmahan. Verjetno je bil ?e takrat neka ?kart roba ker ga je kupil po neki burleskno nizki ceni. Zdaj pa ima k mu katalizator crkne in avto kar obstane in ravno takrat, ko se kon?no odlo?i, da bo ?tirih zaporednih neudele?bah na narokih in prednarokih, kon?no le najde toliko poguma, da se odpravi na sodi??e.
In ravno takrat, glej ga zlomka mu Volvo zagode. Po moje mu je to namensko podtaknila rde?a sodrga z Milan?kom na ?elu.
Milan je glih prav velik da gre pod XC-ja pa da kaj u?pi?i.
Baje pa da je na SDS portalu ?e v teku priprava na dobrodelno akcijo zbiranja donacij za nakup bolj zanesljivega avta za vo?njo do sodnije.
Sred no?i sem se pa zbudil od bole?ine, od kolena pa do gle?nja je bil tak ob?utek, kot da me nekdo s fleksarco ?aga, ?ez meso pa v globino do kosti, ?udne sorte bole?ina.
To zna bit od zoba.
Aha, zanimivo, no kasneje se mi ta neprijetnost ni ve? pojavila.
Se pa ?e bo. Zob ?asa ne pozna milosti
Sred no?i sem se pa zbudil od bole?ine, od kolena pa do gle?nja je bil tak ob?utek, kot da me nekdo s fleksarco ?aga, ?ez meso pa v globino do kosti, ?udne sorte bole?ina.
To zna bit od zoba.
Potem je pa to bila tema nedavnih dogovarjanj med Jankovićem in Jan?o, kako vre?i vlado. Oba se o?itno dobro zavedata, da bolj ko je kaoti?na situacija, manj ?ans je da gresta sedet.
Ko se dogovarjajo lopovi takega kova, takratko zagotovo potegne narod.
ej na 24 kur si prebral... a pol misli?, da je res. Tele so ratal ?ist rumeni. Jan?a pa Jankovi? da bi se menila... ja lol... sej sta si smrtna sovra?nika.
Verjetno se dogovarjata katero sobo bosta imela na Dobu. Mogo?e bo pa dvoposteljna.
Ampak dogovarjanje med Zokijem in Jan?o ni vic. Precej prej preden se je o tem pisalo v medijih, sem o tem sli?al iz zanesljivih virov.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Meni se vseen zdi nekam vijol?na
Povezava za deljenje
Deli na druge strani