Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Če se letos ponovi lanska 4-urna BURLESKA, mah težko če ne bom razbil ekrana. Najboljša dirka na koledarju in potem tragikomično dogajanja na stezi. Računam, da bo letos vseeno boljše. :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ej po stari cesti od Dolgega mostu do Vrhnike, to se ti zmeša. Medtem na AC itak vse stoji, na tej vzporedni cesti pa 3x semafor in promet poteka izmenično.

Če ima kdo viška časa in goriva, priporočam. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
WWW.RTVSLO.SI

Prinesli so preobrat v Etiopiji in v Gorskem Karabahu, še prej odigrali pomembno vlogo v Libiji in Siriji, a šele vojna v Ukrajini je prinesla svetovno slavo turškim brezpilotnim letalnikom Bayraktar TB2, ki so...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 10 urami je TiEn napisal:

Po slovenskih cestah se sploh en znajo furat,..zadnič mi je en cjazu 40 po soški in ko ga prehitim mi blenda...

DeSUS vozniki so znani po tem, da celoten čas vozijo okrog 60kmh, ne glede ali je naselje ali izven (verjetno si misli da ne more dosti falit s to "optimalno" hitrostjo, hehe), upam da vseeno potem na AC-jih pospeši na tistih zverinskih 80kmh. :)))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 2 urama je Bini napisal:

Joj štorklje skoraj pred mojo hišo,upam,da ne prinesejo kaj sosedi....😂

IMG_20220816_072021.jpg

Zakaj, a je DeSUS in nosečnost že nezaželena?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 16 minutami je FuManchu napisal:

Če pa polovica Krapine in okolice dela v Brežicah...

Akrapovič v Črnomlju jih ogromno zaposluje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ful mi je hecno, ko Nemci rečejo; 'Bitte warte mal kurz.

Google bi verjetno takole prevedel;

Prosim, da s kurcem malo počakate. :)))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dne 11. 8. 2022 ob 12:22 je Bini napisal:

... in burjo, da ti pomaga.... 😂🤣😉

V vetru ne grem nikoli več pedalirat, ker mi vedno ampak res vedno piha v prsa, poganjaš kot usekan, pa hitrost med 16 in 20 kmh, hvala NE. Piha pa skoraj vsak dan, kot da smo Nizozemska postal, heh.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

To je v poletnih mesecih praksa gor. Še posebej je zanimivo pred večjimi mesti, ko bi dejansko prišel hitreje mimo kolone z biciklom. Ja, gor je kultura na drugem nivoju kot pri nas. Na žalost. 🙄

Kolo sem imel naloženo v prtljažniku in večkrat pomislil kako bi na pedala oddrvel mimo kolone, hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Da tema ne bo samevala, tule noter sodi količina zastojev, ko sem se vozil po Deutschlandiji, pa to res rabiš jeklene živce, čim se kolona od prejšnjega zastoja prične premikati, že naslednji STAU, ja in sem ponovno STAL na mestu nekaj časa. Je pa zanimivo v treh dneh nikjer slišati niti enega hupanja nervoznega voznika. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Se vrnil z Bavarske s kratkega dopusta, kjer sem obiskal več prijateljev, ki smo se družili par let nazaj med Gadtarbeiter obdobje.

Osvojili nekaj gora, jezer in slapov, steklo kar nekaj pšeničnega piva v grlo ter za konec moram pohvaliti Geckota, ki je ob vseh zastojih prevozil 935km z manj kot 47 litri. Kar varčna in zanesljiva DeSUS raketa. :)

Eto par fotk z gričev bližine Kitzbuhla. :)

IMG_20220813_152018.jpg

IMG_20220813_151921.jpg

IMG_20220813_150400.jpg

IMG_20220813_150323.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 1 uro je Bini napisal:

To mu je ZMAJ naredu, ko je v svoj avto lezu.... 😀😂🤣

Eh ne pride v poštev, se mi je že zgodilo, da sem biw na fertig zaparkiran z obeh bokov, nekako zlezel preko prtljažnika (BMW 3 touring) in se s ciničnim nasmeškom odpeljal. :)))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.