Vem, vem sem ?e vozil in imel vse na?teto. Malo se samo hecam.. Je pa vseeno sme?no da se na cesti ignoriramo, ?eprav smo v bistvu v istem zosu
se strinjam. jaz sem se pa ze malo naveli?al, ker ko gre? na malo resnej?o pot ala Dolomiti, ?vica, Fancija, to pomeni do 500 ali ve? mahanj na dan.........
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
haha, lepo.. zakaj pa smo slab?i? sem ?e marsikaterega "bajkerja" u?il kak se vozijo ovinki torej, ?e ima? avto z avtomatskim menjalnikom tudi nisi avtomobilist?
Je kar ogromna razlika v voznji. Verjemi, kot tudi sama sasija scooterja vs pravi motor (teza, polozaj motorja, velikost gum itd itd)
Honda je na primer tvegala in na cross turer dala sekvencni menjalnik....motor se ne prodaja sploh.
Probaj ti s scoterjem zaplesat z ritjo pri downshiftu ali pa speljati orelaz navzdol brez bremze.
Avta pa motorja pa ne mores primerjati...tako kot ne mores stirikolesnika z nicemer...se ga vozi s celim telesom (tezo) in z krmilom obenem in je za moje pojme se nevarnejsi od motorja
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
haha, lepo.. zakaj pa smo slab?i? sem ?e marsikaterega "bajkerja" u?il kak se vozijo ovinki torej, ?e ima? avto z avtomatskim menjalnikom tudi nisi avtomobilist?
Je kar ogromna razlika v voznji. Verjemi, kot tudi sama sasija scooterja vs pravi motor (teza, polozaj motorja, velikost gum itd itd)
Honda je na primer tvegala in na cross turer dala sekvencni menjalnik....motor se ne prodaja sploh.
Probaj ti s scoterjem zaplesat z ritjo pri downshiftu ali pa speljati orelaz navzdol brez bremze.
en teden je odkar se vozim spet z mopedom, ampak do sedaj me je pozdravil en motorist. kaj to ni ve? v navadi, al so ?e vedno prisotni predsodki o maxi scooterjih?
Scooterase se nekako ne smatra pod bajkerje...ne glede na ccm. Vse kar je avtomatsko nekak....
A bi na tehni?nih lahko prodajali okvirje za regstrske tablice? Ne more? verjeti kako jo je te?ko najti za motor........na petrolu je rekel imamo jo za avto, imam pa tudi twix, pa topel burek....(sem razumel sarkazem).
Po moje jo bom prej dobil v kmetijski zadrugi ....je ista za traktor...
Vse je odvisno kje si prijavljen stalno. Ce si stalno prijavljen v slo delas pa na tuje bos delezen dvojne dohodnine oz celo trojne....slovenija je specificna drzava ...nobena eu ne pomaga...
Danes v strahu odprl po?to o odmeri dohodnine in prvi? po nevemkokih letih dobim VRNJENO. Ni neki znesek, pa vseeno 50? niso smeti.
Kdo pa otroka prijavlja pri vama? Mene je letos pozitivno presenetilo vra?ilo 2000? za dva otroka, ker jih med letom niso prijavili. Pa mi je kar v?e? tak sistem, ma? sicer ene 200? manj pla?e ampak se ti zdi ko dobi? v kosu ....
Malo presenetljivo hitro je bilo jasno kako se bo tekma razvila, kljub veliki sreci obeh golov Ronalda (obakrat se je zoga odbila v novo smer prej Juve obrambe).
Sem se zezal, da ce zmaga Juve, pa danes ?e Rossi zdresira ?pance, da vzamem po fotru ?e ita dr?avljanstvo, pa se sam ?e v Fiatu vozim..
Na koncu upam, da ne bom za inat prodajal Seata...
Evropska mesta kot so Bruselj Pariz Rim so ze vsaj 20 let poplavljena z afriskimi priseljenci....leta 2000 sem ?e kupil blink blink varianto eiffla. Zdaj so pa powerbanki in selfie sticki modni hit priseljencev
Ta zadnji val nima skorajda nobene veze.
Postovani, od 15.6.2017., temeljem EU roaming regulacije, mijenjaju se cijene u EEA roamingu. Poziv iz EEA prema EEA, SMS i MMS naplacivat ce se prema cjeniku vase domace tarife za pozive i poruke prema ostalim mobilnim mrezama u Hrvatskoj. Dolazni poziv se nece naplacivati. Prijenos podataka ce se naplacivati prema cijeni prijenosa podataka iz vase domace tarife. Vise informacija na www.vipnet.hr/privatni/EUroamingregulacija2017 Dana 15.6.2017. na snagu stupaju izmijenjeni i dopunjeni Opci uvjeti poslovanja VIPnet d.o.o. Sve promjene u Opcim uvjetima poslovanja u korist su Vas kao krajnjeg korisnika. Dodatne informacije o promjenama mozete pronaci na nasim internet stranicama www.vipnet.hr/oup Vas Vip
Me zanima kdaj bodo mene izvohali. Poleg Telemacha imam tudi avstrijski A1, ki ga krije delodejalec. Uporabljam ga predvsem za klice v AT, saj je ceneje klicati iz SI v doma?e avstrijsko omre?je, kot iz SI v AT.
Mene zanima tudi kako bodo imeli to avstrijci, Hrvatje itd zrihtano, nenazadnje se s tem odpira tudi trg, gre? lahko po avstrijsko cifro ali podobno, ?e imajo tudi all-in za EU. JAz imam sedaj 3 cifre....AUT (VoIP), HR, SLO, od 15.6 bom dodatno potreboval zgolj ?e HR, izklju?no za parking SMSe
20? za familijo all inclusive.... Nikoli kak dodatek. V bistvu bi se zena sedaj lahko mela mali paket...
Itak mulca nimata kaj to nucat. Trenutno mata roaming blokiran, na morju samo zvecer v prikolci. Na telefonu pa apikacijo Kids place ki omejuje skupino games na max 1h na dan. Wifi pa samo za nujne. Nema yutuba in podobno je pa morje in kolo
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Oglasi so first in/first out....nima? kaj.kolikokrat so men obljubili drzi pridem 100% pa nic od tega. Ko nekdo da dnar je to to
Povezava za deljenje
Deli na druge strani