No,pa mamo Grke. (?eprav bi raje Grkinje ) Samo sn vedno bolj zaskrbljen.....namre? v?eraj niso igrali na nivoju prej?nih tekem,sploh ne tiste z Nem?ijo.Se res,da je Litva bolj?a ekipa od Nem?ije,samo vseeno se mi zdi,da se jim v?eraj ni vse "pokloplo". Upam,da se jim bo ju3 spet.
Ti?a vun!!
Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Hmmm,kaj pa vem,kaj je bla za ena,nisn gledal. Sn jo pa kr iz kompleta iz prtlja?nika vzel. Bom pa itaq dal xenonke not,tak da ne bom kompliciral z temi ?arnicami. Samo z mojstrom Yavarjem se ?e morema zmenit za detalje.
Ti?a vun!!
Morem se pohvalit,da sem prej prvi? menjaval ?arnico sprednjo na Mazdi. Do zdaj mi namre? na nobeni ?e ni crknila kaka ?arnica,tak da zato nisn mel izku?enj. Mi je pa presenetljivo hitro ?lo vse skup,kakih 6-7 minut,pa je blo vse fertig. Mogo?e je k temu pripomogel rahel de?ek,ki je za?el ravno takrat padat.
Ti?a vun!!
No ja,?e gleda? v kakem mo?tvu dirka,ma tak dobre rezultate. Mali ?umi pa je med najbolj pla?animi dirka?i,tega dejstva pa niti slu?ajno ne ka?ejo njegovi rezultati.
Ti?a vun!!
Ne boj,mesarsko klanje.....te besede so na?i ?e preve? resno vzeli! Svaka jim ?ast res. S tako igro lahko pade tudi Litva,pa kaj Litva,vsi lahko spu?ijo,hehe! Pa tak,ko je reko moderator na Radiu City,Dejan Vedlin (verjetno ga ne?tajerci poznate iz Reporterja Milana ) ,namre?,da je ?as,da se jim ma??ujemo ne samo za poraz v Beogradu,ampak tudi za 2.svetovno vojno...... Pa ?e res smo se jim.
Ti?a vun!!
Qwerty, NFS Csrbon ?e ti bo pluvala ta kartica ja,samo ?e ti bo pa Prostreet pa ne vem no..... Razen ?e rad gleda? diapozitive ali pa sliko,kot iz par let starega ?pila.
Ti?a vun!!
pa si ti zih da bo imel napajalnik 25cm ventilator?
Ma ne,taki ventilator vlki ma na ohi?ju.
Kaj pa ta ista konfiguracija, samo namesto te grafi?ne kartice raje X1950pro 256? :ne vem:
Dosti bolj?a izbira ja Boj?. ?e vedno kr konkuren?na kartica,?eprav pa DX10 ne podpira,samo itaq tega standarda ?e ne podpira nobena igra in ga ?e nekaj ?asa ne bo.
Uklopko-dobra konfiguracija,sploh grafa.
Ti?a vun!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kolko jaz vem,?pila? ta nove Simse ?ele par dni! ?e pa tam ?as hitreje be?i,pa njihov problem.
Ti?a vun!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani